ma odlično, samo ne stoji ovo svakome a i nema svako ovakvu kosu (da može radit od nje šta hoće) Moja se uvija tako da nema šanse da ovo uradim. Mogao bih al kad bi kosu peglao svako jutromiki_92 je napisao/la:u narednih dan-dva idem ovako da se osisam, dosadio mi je klasicni undercut, furam ga haman od novembra![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Imas u Juventi u BBI, al samo official match ball koliko ja znam, pa prvo vidi Adidas (sto je @hodza vec rekao)Gefufna je napisao/la:Polu-off pitanje...
Gdje u Sarajevu je moguce kupiti original Brazuku?
Radi se o lopti u slucaju za temu posjecuju samo hipsteri
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AlfredBorden
- Kontakt:
cuj ne lazi, de dozovi se malo, pa imo jedne i vise ih nikad ne bi kupio, jedino pozitivno sto mogu rec za njih jest da su relativno udobne al kvalitetne nisu bile, moje je da kazem sad sta ce neko uradit je druga stvartyler durden je napisao/la:Ne lazi covjeka dzaba. Ja sam imao troje k-swiss patike i sluzile su me pofino. Naravno ako ces ih koristit samo za setanjeAlfredBorden je napisao/la:slabasnog je kvaliteta ta marka patika inace al eto, mozda potrefis, ko zna
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- tyler durden
- Kontakt:
,AlfredBorden je napisao/la:cuj ne lazi, de dozovi se malo, pa imo jedne i vise ih nikad ne bi kupio, jedino pozitivno sto mogu rec za njih jest da su relativno udobne al kvalitetne nisu bile, moje je da kazem sad sta ce neko uradit je druga stvartyler durden je napisao/la:Ne lazi covjeka dzaba. Ja sam imao troje k-swiss patike i sluzile su me pofino. Naravno ako ces ih koristit samo za setanjeAlfredBorden je napisao/la:slabasnog je kvaliteta ta marka patika inace al eto, mozda potrefis, ko zna
Ti imao jedne, ja imao troje.
Alfred inace nosa svemirske patiketyler durden je napisao/la:,AlfredBorden je napisao/la:cuj ne lazi, de dozovi se malo, pa imo jedne i vise ih nikad ne bi kupio, jedino pozitivno sto mogu rec za njih jest da su relativno udobne al kvalitetne nisu bile, moje je da kazem sad sta ce neko uradit je druga stvartyler durden je napisao/la: Ne lazi covjeka dzaba. Ja sam imao troje k-swiss patike i sluzile su me pofino. Naravno ako ces ih koristit samo za setanje
Ti imao jedne, ja imao troje.![]()
- AlfredBorden
- Kontakt:
pronosa alfred ovako svasta nestoarelinho je napisao/la:Alfred inace nosa svemirske patike
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
E hajmo momciluci gdje ima uzeti dobrih jeans pantalona u Sarajevu da cijene nisu bas zara. 
1946
- AlfredBorden
- Kontakt:
amadeus jeans ako ima u sarajevu, bolje ti ne treba sigurnoHead je napisao/la:E hajmo momciluci gdje ima uzeti dobrih jeans pantalona u Sarajevu da cijene nisu bas zara.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
lenbians uvijek si bio smijesanAlfredBorden je napisao/la:pronosa alfred ovako svasta nestoarelinho je napisao/la:Alfred inace nosa svemirske patike
- tyler durden
- Kontakt:
a alfred ej znaci lenbias
ako u roku od mjesec dana ne nabije 10k postova, ko da se nije ni vratio
ako u roku od mjesec dana ne nabije 10k postova, ko da se nije ni vratio
- Evolution87
- Kontakt:
vidio sam da ima u Kotonu finih, a nisu ni skupe. (SCC, prizemlje)Head je napisao/la:E hajmo momciluci gdje ima uzeti dobrih jeans pantalona u Sarajevu da cijene nisu bas zara.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- alan_kardec
- Kontakt:
ima ovdje kod nas u bros-u, čini mi se da sad imaju i neko sniženje. ja odavno nisam bio, ali uvijek kad sam kupovao kod njih bilo je baš finog izbora.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- reds_forever
- Kontakt:
Kupuje li iko one tocene parfeme, koja je razlika u odnosu na ove po ovim prodavnicama
Jedan mi se pravo svidio, ali Bgm je ovako nov novcat preskup 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
isto gov.no, samo drugo pakovanje. Nema neke velike razlike, osim u cijeni. 
Nama je Željo svetinja jedina.
Parfem je jedina stvar na koju vrijedi dati "velike" pare. Ništa satovi, kecvi i ostalo, samo parfem 
Ja te volim, volim Željo..
- reds_forever
- Kontakt:
Al haj da je to neka priblizna cijena, nego su ti toceni dosta jeftiniji...Na osnovu cegaVasa Ladacki je napisao/la:isto gov.no, samo drugo pakovanje. Nema neke velike razlike, osim u cijeni.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Meni se vala njihove farmerke nisu pokazale kvalitetnim, jeftine jesu, ali su mi nogavice ubrzo postale cudne, brzo je ostao trag od mobitela (sto mi se ranije nije desavalo ni nakon dugo nosenja jeansa) itd.romeo je napisao/la:Springfield, ako se nije rasprodalo.
Koton i Waikiki mi se cine pojeftinim, a dobrim…
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina

Kad smo kod parfema, ovaj preporučujem. Nevjerovatno kako se lijepe za tebe, al bukvalno.
At the end of the storm there's a golden sky..
- mordfustang
- Kontakt:

my 2 cents,iako ne nosim sada,kada zima dođe trošiti će se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 101 gost.