FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 avg 2014, 01:22

fedeltafrotta je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:evo malo interesantne statistike oko najstarijeg gradskog derbija...

igrano je ukupno 40 zvanicnih utakmica izmedju zeljeznicara i slavije. zeljeznicar je slavio 20 puta, a slavija 15 puta. interesantno je da gol razlika na strani slavije (79-66).
od kada se igra PL BIH 20 utakmica... ne racunam kup
e sad necemo cjepkati utakmice... i kup utakmica je zvanicna utakmica :)

takodjer je interesantno je spomenuti, da ovaj gradski derbi nije igran izmedju 1936. i 2002. godine (punih 66 godina!). u sezoni 1935/36 slavija je slavila 3-0 u gradskom derbiju, da bi 66 godina kasnije u premijeri ovih derbija od nezavisnosti bih-a, zeljeznicar slavio sa 2-1 u kupu u lukavici. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 avg 2014, 01:23

e dobro ti ode bas u historiju :P

20 tekmi u pl, 11-5-4 omjer 37:17 go razlika protiv najstarijeg sarajevskog kluba :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 avg 2014, 01:29

fedeltafrotta je napisao/la:e dobro ti ode bas u historiju :P

20 tekmi u pl, 11-5-4 omjer 37:17 go razlika protiv najstarijeg sarajevskog kluba :D
pa naravno... kad je vec imamo (a ne ko neki drugi :cool: ) onda treba da se ponosimo.

btw, ne pocinje racunanje medjusobnih duela od 2002. :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 avg 2014, 08:04

mukitmovac je napisao/la:A sto se tice Saveza nesposobnog nemam rijeci, cuj pred praznim tribinama, ocito se kod nas fudbal igra zbog njih i nihovih fotelja, a ne zbog navijaca, i ne znam po kojem pravilniku su mogli donijeti takvu odluku, ima li sta u vezi zdravlja naseg Ivice? Ako je neko vec pisao halalite.I nije mi jasno pisete Varea ima viska kila, ja ga vidio ispred stadiona prije utakmice sa listicom, meni ne djeluje kao zapusten, bar ne po kilazi, sa njim u drustvu neki niger, zna li neko ko je u pitanju? Da nije kakav novi Dijaliba :lol:
možda treba po fuadu čolpi uložiti neku žalbu, pa onda upali.

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 14 avg 2014, 10:31

IvicaOsim je napisao/la:izgradnjom tri tribine koje nam nedostaju kao i poslovnih prostora ispod njih imali bi od kirije nekih 50k mjesecno sto je oko 600k godisnje.... pa to je gotovo cijeli budet nekog premijer ligasa tipa Radnik Bjeljina...Tolika je nasa prednost u odnosu na timove koji nemaju svoj stadion, pa i one koji ga imaju (Velez, Siroki,Borac.... )
Da ima volje u upravi mogla bi se nac neka firma, nesto potpisat ugovor.placat tih 600k godisnje ima firmi koje bi pristale sigurno,al jbg uprava hoce djaba,sa stadionom bi dosli I ulagaci,sponzori I sve , prednost je ogromna kad stadion ima uslove za grupnu fazu nekog takmicenja,siguran sam da bi posjete mnogo vece bile..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 14 avg 2014, 11:09

Treba biti realan, kome treba moderan stadion, sa 25 hiljada sjedecih mjesta, sa svim mogucim dozvolama, i Uefa certifikatima, i koji je u svakom momentu spreman da ugosti finale Lige sampiona, ako ce jednom, ili dvaput godisnje biti "onako" pun, a u prvenstvu imati prosjek od nekih 2500 ljudi, mimo naseg najveceg "derbija". Imace sudbinu kao Arena Pantanal u Brazilu, u sred prasume... I sam se pitam, zasluzujemo li mi, Zeljini navijaci, sa ovom podrskom kakvu sada pruzamo, da nam neko nesto napravi. Vec sam pisao, i toga se drzim i dalje, da nam ni stadion od 50 miliona eura nece znaciti nista ukoliko tribine tog stadiona budu prazne. Na stranu to sto ce "mozda" doci neki veliki brend, pa zakupiti koji poslovni prostor, dati neke pare, pa mozda Klub tako i zaradi. Nama je sjever prazan. Na njemu ima 3500 (lupam cifru) slobodnih mjesta svake subote. Istina, ona nisu cista, ali ako stavis list Avaza preko nje, neces biti prljav nakon utakmice, tako da mozes otici u grad poslije toga, pa u miru komentarisati igru, poteze, igrace... Svejedno je kakav je stadion, ako imas naviku da ga posjetis jednom sedmicno, pa bio to ultra moderan, ili srusen kao nasa Grbavica. Ovaj prvi bi bio jos tuzniji, ako je prazan. Kazem, kada nas pocne dolaziti 10000 na stadion, pa nam on postane tijesan, tada cemo imati i razlog da trazimo da nam naprave novi. Nama, kada to kazem, mislim na one 2500 ludaka koji su uvijek tu, je svejedno gdje cemo igrati. nas 2500 mozes staviti bilo gdje, po bilo kojem vremenu, i na istok, i na zapad, mi cemo se nagurati, i pratiti tekmu. Nama je svejedno, mi smo navikli, i mi se ne zalimo. Nama je vise krivo sto fali raje, i to nam vise smeta nego rusevan istok, ruglo od zapada, i prljavi sjever. Mi zovnemo naseg Fudu, kupimo kospice, i gledamo NASEG ZELJU. Nama nista, ama bas nista ne treba, i mi nista ne trazimo. E tek kada nasa raja pocne da dolazi na utakmice, tada cemo biti prvi koji ce nesto traziti, a do tada trebamo sacekati. Mi nismo okrenuli ledja Zelji, nama je bitno da smo tu, da se poznajemo poimenicno, kao da smo porodica. Neko je napisao da krenemo sami da nesto radimo, i to uopste niej losa ideja. Mozda djeluje kao utopija, ali je veoma izvjesno da na neki nacin mozemo pomoci klubu. Ima ljudi koji ne zele davati kes, uplacivati na sumljive racune, i sam sam takav, ali da se krene, prvi bi podrzao akciju da mi recimo neko od izvodjaca kaze idi u stovariste, kupi 10 vreca cementa, i utovari u kamion koji tamo ceka. Kunem se dragim Bogom da bi izdvajao 100 maraka od svoje plate, svaki mjesec dok ga ne naprave. Sada cement, sutra slavinu, prekosutra prekosutra uticnice... Ne kazem da bi to odmah napravilo novi Nou camp, ali da bi pomoglo, pomoglo bi itekako. Pisem ovo pod emocijama, ali bas, pa mozde malo i pretjeram sa tim, ali i ovo je jedan od nacina da pomognemo. Ipak, prije svega, sami cemo najvise pomoci kad se probudimo i pocnemo vise dolaziti na utakmice. Sve ostalo dolazi poslije toga. Hajde, nemojte zamjeriti sto potrosih ovoliko prostora...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 14 avg 2014, 11:29

Letach je napisao/la:Treba biti realan, kome treba moderan stadion, sa 25 hiljada sjedecih mjesta, sa svim mogucim dozvolama, i Uefa certifikatima, i koji je u svakom momentu spreman da ugosti finale Lige sampiona, ako ce jednom, ili dvaput godisnje biti "onako" pun, a u prvenstvu imati prosjek od nekih 2500 ljudi, mimo naseg najveceg "derbija". Imace sudbinu kao Arena Pantanal u Brazilu, u sred prasume... I sam se pitam, zasluzujemo li mi, Zeljini navijaci, sa ovom podrskom kakvu sada pruzamo, da nam neko nesto napravi. Vec sam pisao, i toga se drzim i dalje, da nam ni stadion od 50 miliona eura nece znaciti nista ukoliko tribine tog stadiona budu prazne. Na stranu to sto ce "mozda" doci neki veliki brend, pa zakupiti koji poslovni prostor, dati neke pare, pa mozda Klub tako i zaradi. Nama je sjever prazan. Na njemu ima 3500 (lupam cifru) slobodnih mjesta svake subote. Istina, ona nisu cista, ali ako stavis list Avaza preko nje, neces biti prljav nakon utakmice, tako da mozes otici u grad poslije toga, pa u miru komentarisati igru, poteze, igrace... Svejedno je kakav je stadion, ako imas naviku da ga posjetis jednom sedmicno, pa bio to ultra moderan, ili srusen kao nasa Grbavica. Ovaj prvi bi bio jos tuzniji, ako je prazan. Kazem, kada nas pocne dolaziti 10000 na stadion, pa nam on postane tijesan, tada cemo imati i razlog da trazimo da nam naprave novi. Nama, kada to kazem, mislim na one 2500 ludaka koji su uvijek tu, je svejedno gdje cemo igrati. nas 2500 mozes staviti bilo gdje, po bilo kojem vremenu, i na istok, i na zapad, mi cemo se nagurati, i pratiti tekmu. Nama je svejedno, mi smo navikli, i mi se ne zalimo. Nama je vise krivo sto fali raje, i to nam vise smeta nego rusevan istok, ruglo od zapada, i prljavi sjever. Mi zovnemo naseg Fudu, kupimo kospice, i gledamo NASEG ZELJU. Nama nista, ama bas nista ne treba, i mi nista ne trazimo. E tek kada nasa raja pocne da dolazi na utakmice, tada cemo biti prvi koji ce nesto traziti, a do tada trebamo sacekati. Mi nismo okrenuli ledja Zelji, nama je bitno da smo tu, da se poznajemo poimenicno, kao da smo porodica. Neko je napisao da krenemo sami da nesto radimo, i to uopste niej losa ideja. Mozda djeluje kao utopija, ali je veoma izvjesno da na neki nacin mozemo pomoci klubu. Ima ljudi koji ne zele davati kes, uplacivati na sumljive racune, i sam sam takav, ali da se krene, prvi bi podrzao akciju da mi recimo neko od izvodjaca kaze idi u stovariste, kupi 10 vreca cementa, i utovari u kamion koji tamo ceka. Kunem se dragim Bogom da bi izdvajao 100 maraka od svoje plate, svaki mjesec dok ga ne naprave. Sada cement, sutra slavinu, prekosutra prekosutra uticnice... Ne kazem da bi to odmah napravilo novi Nou camp, ali da bi pomoglo, pomoglo bi itekako. Pisem ovo pod emocijama, ali bas, pa mozde malo i pretjeram sa tim, ali i ovo je jedan od nacina da pomognemo. Ipak, prije svega, sami cemo najvise pomoci kad se probudimo i pocnemo vise dolaziti na utakmice. Sve ostalo dolazi poslije toga. Hajde, nemojte zamjeriti sto potrosih ovoliko prostora...
Ma u pravu si sto se tice stadiona i posjete. Koji ce nam ku.ac stadion kad ce zjapiti prazan. Najlakse je sjediti i kenjati na forumu treba nam ovo, treba nam ono a Grbavicu vide dva-tri puta godisnje. Sve fol treba pruziti podrsku, trebamo im sad vise nego ikad a protiv Sirokog 4000-5000gledalaca. ŠUPLJA PRICA!
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 14 avg 2014, 11:46

[youtube][/youtube]

Punih 12 godina... i ko zna koliko će ih još proći dok se ne vratimo na staze stare slave.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 14 avg 2014, 11:52

IlProfessore je napisao/la:[youtube][/youtube]

Punih 12 godina... i ko zna koliko će ih još proći dok se ne vratimo na staze stare slave.
Niko nikad! Koševo krcato, oko stadiona takođe, najbolja ekipa Newcastlea sa Shearerom i legendarnim Robsonom na klupi, koji je poslije utakmice izjavio da u svojoj karijeri nije vidio bolju atmosferu. I dalje tvrdim, ovo se neće ponoviti još dugo, onda Željo u istoj toj godini odigra sa Malagom, koja je bila predvođena Kiki Musampom i Dario Silvom, Contreras na golu.. :salut:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 avg 2014, 11:56

Cuj zasluzujemo li? Pa @letach dragi, sta smo mi navijaci? Jesmo l' mi stoka neka, ili roboti. Roboti programirani da bezuslovno vole i podrzavaju sve vezano za klub pa makar to bilo i nesto negativno?
Svaki navijac zasluzuje da gleda svoj klub uz maksimalne uslove. Sad sto smo mi navijaci spustili svoje kriterije na minimum pa nam ne smeta sto nemamo vode na stadionu, i sto vec na poluvremenu dehidriram, sto radi jedan wc za 4000 ljudi to je druga prica.
Ne kazem da treba kuditi i tjerati nekog, ali ne treba ni odobravati a kamoli podrzavati takvo stanje na stadionima, jer klub lafo nema pisljivih 20.000KM da ulozi u wc.

Normalno da zasluzujem da sjednem na cisto, da odem piti vodu kad hocu i da ne moram obici pola stadiona da bi dosao do wc-a. A i kad ga nađem rizikujem zarazu samim ulazom u njega.
Uostalom platio sam ulaz. Kao i u kafic kad odem da popijem cugu ocekujem da je cisto, da mirise, da mi konobar cisti pepeljaru itd
Molim Boga dragog da ovi debili iz saveza poostre kriterije sto se tice uslova na stadionima, pa da se osjecam ko covjek kad gledam tekmu, a ne kao neka niza rasa. Pa kad se samo skontam na kakvim sam sve stadionima bio, i kako sam tretiran na istim, tacno se divim sam sebi kako jos uvijek pratim ovu ligu.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 14 avg 2014, 12:03

Hordas Doboj je napisao/la:Cuj zasluzujemo li? Pa @letach dragi, sta smo mi navijaci? Jesmo l' mi stoka neka, ili roboti. Roboti programirani da bezuslovno vole i podrzavaju sve vezano za klub pa makar to bilo i nesto negativno?
Svaki navijac zasluzuje da gleda svoj klub uz maksimalne uslove. Sad sto smo mi navijaci spustili svoje kriterije na minimum pa nam ne smeta sto nemamo vode na stadionu, i sto vec na poluvremenu dehidriram, sto radi jedan wc za 4000 ljudi to je druga prica.
Ne kazem da treba kuditi i tjerati nekog, ali ne treba ni odobravati a kamoli podrzavati takvo stanje na stadionima, jer klub lafo nema pisljivih 20.000KM da ulozi u wc.

Normalno da zasluzujem da sjednem na cisto, da odem piti vodu kad hocu i da ne moram obici pola stadiona da bi dosao do wc-a. A i kad ga nađem rizikujem zarazu samim ulazom u njega.
Uostalom platio sam ulaz. Kao i u kafic kad odem da popijem cugu ocekujem da je cisto, da mirise, da mi konobar cisti pepeljaru itd
Molim Boga dragog da ovi debili iz saveza poostre kriterije sto se tice uslova na stadionima, pa da se osjecam ko covjek kad gledam tekmu, a ne kao neka niza rasa. Pa kad se samo skontam na kakvim sam sve stadionima bio, i kako sam tretiran na istim, tacno se divim sam sebi kako jos uvijek pratim ovu ligu.
Pitanje ti je na mjestu, stoji sve sto si napisao. Ja samo kazem, da mali broj ljudi ne moze traziti nista krucijalno, a pogotovo kad se radi o stadionu. Malo nas je , i kome cemo ga graditi... Jedan ili dva derbija u godini, jedno ili dva kola u evropi, i ostalo zjapi prazno. Post je napisan samo da se raja, mislim na ovu Zeljinu naravno, probudi iz letargije. Svako ziv bi volio moderne stolice, mokre cvorove, prodavnice pive i kokica na tribini, ali u ovim okolnostima, mali broj ljudi nista ne moze zahtijevati. Ja sam Grbavicu cistio i kad je snijeg provalio, i sad bi opet poceo prvi kad bi nesto bilo, samo zelim da kazem da se bez kriticne mase ljudi na tribini, NIKO NECE POCESATI ZA GUZICU. Dakle, samo posjeta, koja ce nekoga natjerati da dodje i pocne nesto raditi.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 14 avg 2014, 12:09

Letach je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Cuj zasluzujemo li? Pa @letach dragi, sta smo mi navijaci? Jesmo l' mi stoka neka, ili roboti. Roboti programirani da bezuslovno vole i podrzavaju sve vezano za klub pa makar to bilo i nesto negativno?

Pitanje ti je na mjestu, stoji sve sto si napisao. Ja samo kazem, da mali broj ljudi ne moze traziti nista krucijalno, a pogotovo kad se radi o stadionu. Malo nas je , i kome cemo ga graditi... Jedan ili dva derbija u godini, jedno ili dva kola u evropi, i ostalo zjapi prazno. Post je napisan samo da se raja, mislim na ovu Zeljinu naravno, probudi iz letargije. Svako ziv bi volio moderne stolice, mokre cvorove, prodavnice pive i kokica na tribini, ali u ovim okolnostima, mali broj ljudi nista ne moze zahtijevati. Ja sam Grbavicu cistio i kad je snijeg provalio, i sad bi opet poceo prvi kad bi nesto bilo, samo zelim da kazem da se bez kriticne mase ljudi na tribini, NIKO NECE POCESATI ZA GUZICU. Dakle, samo posjeta, koja ce nekoga natjerati da dodje i pocne nesto raditi.
Poluprazne tribine neće nikoga privući, ni naše, a kamoli inostrane firme i ulagače. Takođe, tapkanje naše uprave u mjestu, i velika doza neprofesionalnosti i nezalaganja, odbiće svakog ko misli da uloži i uradi nešto konkretno. I sa ovim što imamo trenutno se ne radi ništa, tribine se ne čiste ne održavaju, teren takođe, možda urijetko kad je neka 'jača' utakmica. Sa malo para možemo uraditi neke osnovne stvari, koje bi možda privukle nekoga da nam pomogne, ovako teško, jako teško.. nažalost, surova realnost!
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 avg 2014, 12:14

Pa ne znam baš da li je to tako. Činjenica je 100% kod nas da stadion nikad nisu punili navijači kakvi smo mi ovdje manje-više. Stadione pune simpatizeri - ljudi sa porodicama, a to je puno drugačiji sklop od nas. Danas kad pogledamo jednu prosječnu porodicu (znam po sebi) sve se vrti manje-više oko djece ili kod mlađe populacije relacije momak-cura itd. Roditelji ne žale ništa kad su djeca u pitanju i zadnje pare se daju da se njima ugodi. Kad napraviš moderan stadion sa nekim osnovnim pratećim sadržajima na samom stadionu ili u neposrednoj blizini, a tu u prvom redu mislim na mjesta gdje se može nešto pojesti, popiti kahva, odvesti dijete u igraonicu, nešto kupiti, kad postoje adekvatne sanitarije pa čak i mesdžid jer to nije više nikakva atrakcija na stadionima jer ima dosta raje koja neće da ode na utakmicu jer lupam nema gdje akšama klanjati itd. Na takvim mjestima (tipa BBI, Šidi i sl.) porodični ljudi skoro svaki vikend provode pofino vremena. Iluzorno je očekivati da ti takvi ljudi dolaze godinama i daju pare da bi ti kao napravio stadion na kojem će kao oni onda moći uživati. Nama članovi Uprave ili Skupštine ne dolaze na tekme.
Ja prvi više ne vodim dijete na utkamicu mada mu je vrijeme, ali ne smijem jer se dijete svaki put isprepada, da ne spominjem kakav prljav bude i moje nelagode da ga ne moram odvesti u WC, a nemam gdje. Dakle, ta priča sa djecom otpada i masa starije raje ne ide na tekme i između ostalog što bi volio povesti dijete, a nema uslova.
Jedan moderan stadion bi stubokom to sve promijenio i uvjeren sam da bi duplo više raje bilo nego sada bez obzira na rezultat. Adekvatna mjesta za parking, lagodno kupovanje karata, manje gužve itd sve su to benefiti modernih stadiona. Jednostavno ljudi hoće konfor, prošlo je vrijeme betonskih stajanja iz 70-80 godina prošlog vijeka.
Isto tako, prošlo je vijeme pravljena stadiona ni iz čega kao što se je pravila naša Grbavica 50-tih godina u stilu ličnog rada, izdvajanja od plate, pomoći stanovništva itd. Zahtjevi modernih stadiona su prevazišli takav način granje i koštaju jako mnogo, mentalitet ljudi je promijenjen (ljudi jedva očiste snijeg ispred haustora), siromašno smo društvo itd.
Ukratko (ne)uslovnost stadiona itekako utiče na posjetu. Također, imajte na umu i TV prenose (ne samo Želje nego cijele Evrope - pa mi smo trebali igrati sa Realom, a niko ih nije imao prilike ni da vidi preko TV-a kako ti ljudi izgledaju jer nije bilo Arena, Sportklubova itd. - bile su samo slikice sa SP-a ili EP-a). Ko se sječa stare yu lige znaće da si Želju u prenosu mogao gledati maksimalno jednom-dvaput po sezoni uz plus po koja reportaža (snimak od pola sata) kad je neka jača utakmica. To je bilo sve za 34 kola. Danas je potpunoi drugačije i ljude je vrlo teško odvesti na stadion kad on kući ima sav komoditet i da bira koju tekmu da gleda iz liga petice.
Eto to su neki osnovni tehnički razlozi, a ima ih još more od lošeg fudbala, neatraktivnih protivnika, evidentnog kokuzluka, tegobne svakodnevnice, velikog broja ljudi koji ne navijaju ni za koga (ne računam Barse, Reale ...), velikog broja omladine koje fudbal ne zanima niti ga igraju uopšte itd.
Nekog drastičnog napretka u klubu u svakom smislu nema bez stadiona, a opet neko kaže nema ni stadiona dok klub ne napreduje pa to dođe kao začarani krug.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 avg 2014, 12:28

U Foči sa Slavijom bez gledalaca, glavni sudija Tomislav Čuić

http://fkzeljeznicar.ba/u-foci-sa-slavi ... uic/11046/" onclick="window.open(this.href);return false;

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 avg 2014, 12:30

Bio sam napisao post, ali sam ga izbrisao kad sam procitao post @rodom sa Mejtasa jer je pogodio srz onoga sto sam htio reci.
:thumbup:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 14 avg 2014, 12:31

Zna li netko hoce li bit prijenos na bht?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 avg 2014, 12:37

Ja iskreno ne znam sto se pojedini uopste zale na ovu odluku da se igra pred praznim gledalistem!

Pa da je normalna publika koja zna postovani pravila, ne bih problem nikada postojao. Posto bi vjerovatno nasih 300 islo spremnih za nered, kao i njihov 100, najbolje je onda ovako.

Svakako postoje odredene frakcije na jugu, placene od strane politike koje imaju za cilj da sjebu Zelju sto je vise moguce.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2014, 12:38

zeljovolim je napisao/la:Zna li netko hoce li bit prijenos na bht?
Biće na MojaTV
DRUG NEBI TI PUNCA

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 avg 2014, 12:59

Biće prenos na BHT

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2014, 13:01

mavi je napisao/la:
Biće prenos na BHT
to su bili najavili,ali evo gledao sam teletext nigdje nema tekme :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.