RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ne trebaš pisati velikim slovima, bez dernjave molim.
Kao što rekoh, takvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima, što ne znači da se sa istim ne slažem.
End of story.
Kao što rekoh, takvim stvarima nije mjesto na sportskim događajima, što ne znači da se sa istim ne slažem.
End of story.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RSD Velež Mostar
Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija 
NeverGiveUp je napisao/la:Head je napisao/la:To je onaj debil sto je prekino utakmicu Sarajevo Leotar zbog transa Armija BiH.zizu1991 je napisao/la:Biće veselo ako je suditi po prethodnim nastupima već navedenog sudije.
Tribinu ispraznio i unio nervozu tako da je utakmica zavrsila 0-0
Takvim i sličnim stvarima nije mjesto na sportskim manifestacijama ma koliko ispravne ili neispravne poruke bile.
Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- pravnik1981
- Kontakt:
Blago onda nama ako nam je on najboljiJoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija
- JoseMourinho
- Kontakt:
Realno boljeg nemamopravnik1981 je napisao/la:Blago onda nama ako nam je on najboljiJoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija![]()
![]()
![]()
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ne smije biti nikakve tolerancije prema nesportskim stvarima na sportskim terenima bez obzira sa koje strane dolazili. I kad kažeš "mi", ne razumijem na koga misliš, Bosanca ili Hercegovca ? Nije li to "mi", "oni" i jedan od gl. razloga trenutnog i budućeg (za još dugo godina) stanja u ovoj napaćenoj zemlji ?*p!p!t@* je napisao/la:
Takvim i sličnim stvarima nije mjesto na sportskim manifestacijama ma koliko ispravne ili neispravne poruke bile.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga.
Još si ti naivan da bi skontao neke stvari, i zaboravan kako bi upamtio ko te je do neki dan granatirao itd... Ali da ne bi zaradili ban i ja i ti, ako ti šta nije jasno pređi na pp.NeverGiveUp je napisao/la:Ne smije biti nikakve tolerancije prema nesportskim stvarima na sportskim terenima bez obzira sa koje strane dolazili. I kad kažeš "mi", ne razumijem na koga misliš, Bosanca ili Hercegovca ? Nije li to "mi", "oni" i jedan od gl. razloga trenutnog i budućeg (za još dugo godina) stanja u ovoj napaćenoj zemlji ?*p!p!t@* je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Nema potrebe, samim tim što ne gledamo ravnopravno na Muju, Matu i Marka nema se šta diskutovati.
I hvala što si potvrdio da takvim temama nije mjesto u sportu pa tako ni Armiji BiH na tribini ma koliko bila ispravna poruka. Pozdrav.
I hvala što si potvrdio da takvim temama nije mjesto u sportu pa tako ni Armiji BiH na tribini ma koliko bila ispravna poruka. Pozdrav.
Gledamo mi uvijek na njih ravnopravno ali oni na nas nisu, tu leži problem. Tu se genocid iz desetljeća u desetljeće dešava.NeverGiveUp je napisao/la:Nema potrebe, samim tim što ne gledamo ravnopravno na Muju, Matu i Marka nema se šta diskutovati.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Ja sam Hercegovac/Bosanac, a ti kako hoćeš sa tim "mi" i "oni" 
Ako je iko u ovoj državi ugrožen, onda su to normalni ljudi koji nisu previše nacionalno obojeni, kojima je pun ku*ac kojekakvih armija, vojski, ''branitelja'' sa sve tri strane. Na tribinama tokom sportskih priredbi treba da se vijore zastave klubova, da se navija sportski i fer, a ne da se veličaju Naseri, Draže, Mladići, Gotovine i ostali koljači. Ti znaš ko te je htio ubiti tokom rata, ja znam ko je mene htio ubiti ali ja ne pravim tu grešku da zbog tih budala mrzim svakoga ko vjeruje u istog Boga kao i oni. Znam privatno ljude raznih nacionalnosti kojima su najdraže poubijali i muslimanski i srpski ''branitelji'', viđao sam kuće koje je palila Vojska RS, kuće koje su palili pripadnici Armije BiH i muka mi je na sam spomen tih vojski. I sad će da nam brišu postove, a da nas ne bi banovali bolje je da prestanemo sa ovim. A možda smo i zaslužili kad na temi Veleža raspravljamo o ovim glupostima.*p!p!t@* je napisao/la: Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga.
Nek' nam svira penal u subotu i ja ću ga smatrati najboljim.pravnik1981 je napisao/la:Blago onda nama ako nam je on najboljiJoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija![]()
![]()
![]()
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma ti si stara komunjaraNeverGiveUp je napisao/la:Ja sam Hercegovac/Bosanac, a ti kako hoćeš sa tim "mi" i "oni"
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Ja mislim da je onaj dan bio dan Armije kad je smeće naredilo da se ukloni sa stadiona. Nisam ni ja za to ali znači na dan te naše Armije koja nas je odbranila i koja je jedina legitimna bila u to nesretno vrijeme u zemlji naravno kao i sada. Zastava svih nas je antifašistička i s ponosom je nosim
[youtube][/youtube]
Da ne idemo u off svi na koševo
[youtube][/youtube]
Da ne idemo u off svi na koševo
14.02.1945
-
drakensang
- Kontakt:
Samo ću ti reći da su jučer završene prijave u Klubu navijača za gostovanje, puno je k'o šipak + masa raje će doći privatno.rammstein je napisao/la:a tek njegovo suđenje... golman rukom igra van 16 on mu daje zuti karton![]()
nego, koliko vas dolazi znate li otprilike
Da još jednom napomenem mada vjerovatno svi znate, obavezno nosite dokumente, lična, pasoš, a ko ni to nema rodni list u džep heheeehehe
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 14 avg 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je Hebiboviću!! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Racunajte i nasdrakensang je napisao/la:Samo ću ti reći da su jučer završene prijave u Klubu navijača za gostovanje, puno je k'o šipak + masa raje će doći privatno.rammstein je napisao/la:a tek njegovo suđenje... golman rukom igra van 16 on mu daje zuti karton![]()
nego, koliko vas dolazi znate li otprilike
Rodjeni iz Sarajeva
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
danas sam pročitao da dolazimo u najjačoj postavi, samo je VLADA upitan i nigdje se ne spominje operacija Jankovića? 
SalePD je napisao/la:Ako je iko u ovoj državi ugrožen, onda su to normalni ljudi koji nisu previše nacionalno obojeni, kojima je pun ku*ac kojekakvih armija, vojski, ''branitelja'' sa sve tri strane. Na tribinama tokom sportskih priredbi treba da se vijore zastave klubova, da se navija sportski i fer, a ne da se veličaju Naseri, Draže, Mladići, Gotovine i ostali koljači. Ti znaš ko te je htio ubiti tokom rata, ja znam ko je mene htio ubiti ali ja ne pravim tu grešku da zbog tih budala mrzim svakoga ko vjeruje u istog Boga kao i oni. Znam privatno ljude raznih nacionalnosti kojima su najdraže poubijali i muslimanski i srpski ''branitelji'', viđao sam kuće koje je palila Vojska RS, kuće koje su palili pripadnici Armije BiH i muka mi je na sam spomen tih vojski. I sad će da nam brišu postove, a da nas ne bi banovali bolje je da prestanemo sa ovim. A možda smo i zaslužili kad na temi Veleža raspravljamo o ovim glupostima.*p!p!t@* je napisao/la: Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga.
Nek' nam svira penal u subotu i ja ću ga smatrati najboljim.pravnik1981 je napisao/la:Blago onda nama ako nam je on najboljiJoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija![]()
![]()
![]()
Idemo Rodjeni samo hrabro i pozrtvovano.
Forza Velez!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Kadet91 je napisao/la:Tako je Sale, danas su najugrozeniji normalni ljudi.
- pravnik1981
- Kontakt:
Ovi sto ce ic na Kosevo obavezno ponesite dokumente, lična, pasoš, a ko ni to nema rodni list u džep
CRVENA ARMIJA NA KOSEVO JE DOSLA SAD, ZA SVOJ KLUB, ZA SVOJ GRAD, AKO TREBA ZIVOT DAT...

CRVENA ARMIJA NA KOSEVO JE DOSLA SAD, ZA SVOJ KLUB, ZA SVOJ GRAD, AKO TREBA ZIVOT DAT...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.