RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 avg 2014, 14:43

Ja sam Hercegovac/Bosanac, a ti kako hoćeš sa tim "mi" i "oni" ;)
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 14 avg 2014, 14:47

*p!p!t@* je napisao/la: Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga. :kafa:
Ako je iko u ovoj državi ugrožen, onda su to normalni ljudi koji nisu previše nacionalno obojeni, kojima je pun ku*ac kojekakvih armija, vojski, ''branitelja'' sa sve tri strane. Na tribinama tokom sportskih priredbi treba da se vijore zastave klubova, da se navija sportski i fer, a ne da se veličaju Naseri, Draže, Mladići, Gotovine i ostali koljači. Ti znaš ko te je htio ubiti tokom rata, ja znam ko je mene htio ubiti ali ja ne pravim tu grešku da zbog tih budala mrzim svakoga ko vjeruje u istog Boga kao i oni. Znam privatno ljude raznih nacionalnosti kojima su najdraže poubijali i muslimanski i srpski ''branitelji'', viđao sam kuće koje je palila Vojska RS, kuće koje su palili pripadnici Armije BiH i muka mi je na sam spomen tih vojski. I sad će da nam brišu postove, a da nas ne bi banovali bolje je da prestanemo sa ovim. A možda smo i zaslužili kad na temi Veleža raspravljamo o ovim glupostima.
pravnik1981 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija ;)
Blago onda nama ako nam je on najbolji :hmmmmm: :stop: :facepalm: :facepalm:
Nek' nam svira penal u subotu i ja ću ga smatrati najboljim. :cool:
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 avg 2014, 14:57

NeverGiveUp je napisao/la:Ja sam Hercegovac/Bosanac, a ti kako hoćeš sa tim "mi" i "oni" ;)
Ma ti si stara komunjara :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MostarskiAntifasist
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiAntifasist » 14 avg 2014, 15:07

Ja mislim da je onaj dan bio dan Armije kad je smeće naredilo da se ukloni sa stadiona. Nisam ni ja za to ali znači na dan te naše Armije koja nas je odbranila i koja je jedina legitimna bila u to nesretno vrijeme u zemlji naravno kao i sada. Zastava svih nas je antifašistička i s ponosom je nosim
[youtube][/youtube]

Da ne idemo u off svi na koševo
14.02.1945

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 14 avg 2014, 15:08

rammstein je napisao/la:a tek njegovo suđenje... golman rukom igra van 16 on mu daje zuti karton :urnebes:

nego, koliko vas dolazi znate li otprilike
Samo ću ti reći da su jučer završene prijave u Klubu navijača za gostovanje, puno je k'o šipak + masa raje će doći privatno.

Da još jednom napomenem mada vjerovatno svi znate, obavezno nosite dokumente, lična, pasoš, a ko ni to nema rodni list u džep heheeehehe
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 14 avg 2014, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2014, 15:12

Tako je Hebiboviću!! :twisted:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 avg 2014, 15:15

drakensang je napisao/la:
rammstein je napisao/la:a tek njegovo suđenje... golman rukom igra van 16 on mu daje zuti karton :urnebes:

Samo ću ti reći da su jučer završene prijave u Klubu navijača za gostovanje, puno je k'o šipak + masa raje će doći privatno.
Racunajte i nas :salut:
Rodjeni iz Sarajeva :njanjanja:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 avg 2014, 15:23

danas sam pročitao da dolazimo u najjačoj postavi, samo je VLADA upitan i nigdje se ne spominje operacija Jankovića? :roll:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 14 avg 2014, 15:29

SalePD je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la: Sve dok se "ugroženima" u ovoj državi te stvari tolerišu, i za ARMIJU BiH MORA biti mjesta na tribinama. To je end of story. A našim pič'kastim mentalitetom i jesmo ugroženiji više nego iko od njih. Ti si pravi dokaz toga. :kafa:
Ako je iko u ovoj državi ugrožen, onda su to normalni ljudi koji nisu previše nacionalno obojeni, kojima je pun ku*ac kojekakvih armija, vojski, ''branitelja'' sa sve tri strane. Na tribinama tokom sportskih priredbi treba da se vijore zastave klubova, da se navija sportski i fer, a ne da se veličaju Naseri, Draže, Mladići, Gotovine i ostali koljači. Ti znaš ko te je htio ubiti tokom rata, ja znam ko je mene htio ubiti ali ja ne pravim tu grešku da zbog tih budala mrzim svakoga ko vjeruje u istog Boga kao i oni. Znam privatno ljude raznih nacionalnosti kojima su najdraže poubijali i muslimanski i srpski ''branitelji'', viđao sam kuće koje je palila Vojska RS, kuće koje su palili pripadnici Armije BiH i muka mi je na sam spomen tih vojski. I sad će da nam brišu postove, a da nas ne bi banovali bolje je da prestanemo sa ovim. A možda smo i zaslužili kad na temi Veleža raspravljamo o ovim glupostima.
pravnik1981 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Serete o valjicu a daleko nas najbolji je sudija ;)
Blago onda nama ako nam je on najbolji :hmmmmm: :stop: :facepalm: :facepalm:
Nek' nam svira penal u subotu i ja ću ga smatrati najboljim. :cool:
:clap: Tako je Sale, danas su najugrozeniji normalni ljudi.

Idemo Rodjeni samo hrabro i pozrtvovano.

Forza Velez!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 avg 2014, 15:30

Kadet91 je napisao/la: :clap: Tako je Sale, danas su najugrozeniji normalni ljudi.

:thumbup:

:(

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 14 avg 2014, 15:43

Ovi sto ce ic na Kosevo obavezno ponesite dokumente, lična, pasoš, a ko ni to nema rodni list u džep :D

CRVENA ARMIJA NA KOSEVO JE DOSLA SAD, ZA SVOJ KLUB, ZA SVOJ GRAD, AKO TREBA ZIVOT DAT... :!: :!:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2014, 15:49

AlemC85 je napisao/la:danas sam pročitao da dolazimo u najjačoj postavi, samo je VLADA upitan i nigdje se ne spominje operacija Jankovića? :roll:
Sve ćemo znat' u subotu kad krenu sa iščitavanjem rostera izgleda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 avg 2014, 15:51

slika

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 avg 2014, 15:51

Ljudi prestanite ubacivati politiku u nas klub to nam donosi samo brdo negativnih stvari.Svak zna za sto se ABiH borila,i kakve stvari zasluzuju borci ABiH,ali predlozio bih da se okanemo ovih politickih tema.Mi smo multinacionalni klub i ako ubacujemo politiku u klub moze samo da imamo dosta losih stvari kao posljedica.Mi nismo politicki klub (ko neki) da nas je politika stvorila i politika nas odrzava.Mi smo stvoreni kao radnicki klub svih nacija i tako ce i ostati.Pojedini zlobnici probaju ubaciti politiku sa strane nebi li doslo do trvljenja unutar kluba i unutar navijaca sa konacnim ciljem da se klub unisti.Prepoznajmo to i ne dozvolimo nikakvu politiku u klub(da se neko ne nadje uvrijedjen)i ne dozvolimo nacionaliticko navijanje i vrijedjanje drugih i drugacijih,jer time vrijedjamo i neke nase navijace i igrace.

Druga stvar,ovim nacionalistima sa istoka i zapada odgovara da mi nase BH klubove pretvaramo samo u bosnjacke(a nosenjem turskih zastava ,pogrdnog skandiranja prema drugim nacijama pa i mahanjem ratnim zatavama(govorim ratnim zastavama jer je zastava A BiH ratna zastava a bijela zastava sa 6 ljiljaa nije ratna zastava nego zastava priznate od UN-a R BiH)stvara i gura ove klubove samo u tom pravcu da postanu samo "bosnjacki"Dakle njima to odgovara jer su sve u BiH podjelili po etnickoj pripadnosti a samo je jos sport osto koji se jos sa tim kako-tako bori.Recimo ove nase komsije bi volile da ispred velezovog imena stoji onaj prefiks "M"(muslimanski) ili "B"(bosnjacki) nego ista na svijetu,a to se nikad nece desiti ;) .Cim se to desi klub ce se ugasiti,a samim unosenjem politike u klub i medju navijace ide se u tom pravcu.Stanimo u kraj tome ma koliko se mi slagali sa time.
Zato, cim pocne neko ubacivati politiku medju nase navijace i klub ja cu biti protiv ma kako ja podrzavo to o cemu pricamo.Samo Velezove zastave i zastave BiH (obadvije) :bih: mogu proci medju nasim navijacima,sve ostalo cim se pojavi bit cu prvi PROTIV ;)

FORZA VELEZ

Idemo Pitarima pokazati da ima jos kandidata(barem za Evropu) ;)
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 14 avg 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 14 avg 2014, 15:54

Kao i većinom što kažem nakon tvog upisa, (tako je rođo) :clap:

FORZA VELEŽ :!:

slika

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2014, 16:04

drakensang je napisao/la:

Dobar je Valjic bio u kupu protiv "onamo onih"
A protiv Leotara je ostao zabiljezen, kao negativac ove drzave, kod svakog normalnog navijaca kome je stalo do ove napacene drzave!!!

A rodjeni, jug je vas, bar milja da vas dodje.. Da se vrati stari sjaj :D
Sretan put svima koji putuju za Sarajevo u subotu :salut:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 14 avg 2014, 16:46

Ma Rodjeni jedva cekam ovu tekmu. Mislim da cemo, bilo kakav da bude rezultat na kraju, pokazati da smo cvrsta i prije svega kvalitetna ekipa. Imamo mi i nase kvalitetne igrace od Hebibovica, Vladavica, Haurdica, Maletica- brzi je nego ikad, a i podmladjen i kosa mu izrasla na vrhu glave:) , Jankovica koji je nadam se oporavljen, u drugom da udju Hajdarovic i nas Robben da pokazu sta znaju. Svi zaboravljaju da nam je i odbrana beton, ali nema veze neka nas podcjenjuju, navikli smo mi na to. ;)

Idemo samo hrabro Rodjeni, nadigravati se, uigravati se, ovo je pocetak a kako ide ovo prvenstvo mi mozemo biti samo bolji.

Forza Velez!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 14 avg 2014, 17:51

IDEMO INVAZIJA NA KOŠEVO !
IDEMO ARMIJOOOOOOOOOO !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 avg 2014, 18:20

od naseg posljednjeg susreta na Koševu ni vi , a ni mi nemamo poraza :shock: :D

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 14 avg 2014, 18:34

aS_Roma je napisao/la:od naseg posljednjeg susreta na Koševu ni vi , a ni mi nemamo poraza :shock: :D
:thumbup: neka ostane tako nakon Subote, ja zadovoljan :D
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.