Iskreno, ne svidja mi se bas toliko ova euforija oko Besica i naredne sezone... Bojim se da ce biti odmah bolje ti je idi ako slucajno 2-3 puta bude van kadra... Yebiga, tako ti je kod nas...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Iskreno, ne svidja mi se bas toliko ova euforija oko Besica i naredne sezone... Bojim se da ce biti odmah bolje ti je idi ako slucajno 2-3 puta bude van kadra... Yebiga, tako ti je kod nas...
Tako je. Ocekujem da forumasi Robertu Martinezu sav rod popljuju prije treceg kola. Imamo mi iskustva sa Robertima
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
Tako je. Ocekujem da forumasi Robertu Martinezu sav rod popljuju prije treceg kola. Imamo mi iskustva sa Robertima
Nije to bas tako. Dzeko je dosao sa reputacijom jednog od najboljih napadaca svijeta i normalno da smo svi ocekivali da ce igrati standardno. Sto se tice Besica ljudi su svjestni da je on jako mlad i da je dosao u veliki klub. I da ce igrati otprilike svaku drugu utakmicu. Problem jedino moze biti ako ga ovaj trener potpuno izbaci iz rotacija sto se nece desiti jer se radi o predobrom treneru. Ovo je Besiceva sezona za privikavanje u Premiershipu i skoro niko nema nerealna ocekivanja
ma pustite nek momak igra, pretjeruje se više, čuj vidite li ga kao legendu goodisona.. mislim, momak nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu još.. neka samo igra i trudi se, sigurno će zaraditi svoje mjesto u ekipi. to je ono što je sada najbitnije.
viKK je napisao/la:ma pustite nek momak igra, pretjeruje se više, čuj vidite li ga kao legendu goodisona.. mislim, momak nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu još.. neka samo igra i trudi se, sigurno će zaraditi svoje mjesto u ekipi. to je ono što je sada najbitnije.
Ne kontam što ovako mladom momku dodatno povećavate pritisak. Nije još skupio ni minutu prvenstvene utakmice a već legende neke pravite od njega. Jbt de malo spustite se na zemlju pustite momka da se postepeno razvija.
I meni je ovo malo vise previse ovaj sav ''hype'' oko njega. Ne ocekujem da ce u prvoj polusezoni biti starter, i ako bude, ne ocekujem sjajne partije od njega, bice dosta poteskoca, na brzinu, zestinu i stil igre, ali kroz sezonu, to ce da bude sve bolje i bolje. U prijateljskim je pokazao koliko zna, ali i koliko ne zna.
Ali sve u svemu, ja sam uvjeren da ce on za minimum 2 godine da vrijedi preko 10 Miliona.
Očekujem da ulazi s klupe, i nadam se da neće biti marginaliziran. Također se nadam da će svojim radom i zalaganjem na treninzima razviti se do zadovoljavajućih granica, te da će u roku od pola godine početi dobivati značajniju minutažu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ocekujem da utakmice Premier League pocnu McCarty - Barry kao zadnji vezni. A kupove i europa ligu Besic i Gibson. U slucaju povreda ili lose igre ( McCartya ili Barrya ) ocekujem da se Besic probije u prvi tim prije Gibsona. I McCarty i Barry su imali odlicnu proslu sezonu i trener ce ih najvjerovatnije nagraditi da pocnu kao starteri. Besic je izabrao tezi put ali mislim da je ispravno odabrao. Procitao sam da je odbio unosniju ponudu Swansea i mjesto startera sve zbog toga jer je zelio da radi sa Martinezom. Sretno Mume
Slazem se da nepotrebno stvarate frku na njihovim forumima da je on vec legenda kluba i da ce sigurno poceti sljedecu utakmicu. Prvio dio sezone ce proteci kao privikavanje Besica na klub i novu ligu. Igrati ce povremeno ne uvijek. Nadam se da ce Engleske sudije tolerisati njegovu grublju igru na pocetku dok ne stvori ime i da nece zaraditi previse crvenih kartona na pocetku.