Jel' iz Evertona ili BiH?adal je napisao/la:danas nabavio dres besica![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je Evertonov onda mora da si dvije plate dao za dres.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Jel' iz Evertona ili BiH?adal je napisao/la:danas nabavio dres besica![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je. Ocekujem da forumasi Robertu Martinezu sav rod popljuju prije treceg kola. Imamo mi iskustva sa RobertimaConsigliere je napisao/la:Iskreno, ne svidja mi se bas toliko ova euforija oko Besica i naredne sezone... Bojim se da ce biti odmah bolje ti je idi ako slucajno 2-3 puta bude van kadra...Yebiga, tako ti je kod nas...
**** ga jaro kvalitet kosta.SalePD je napisao/la: Ako je Evertonov onda mora da si dvije plate dao za dres.
Nije to bas tako. Dzeko je dosao sa reputacijom jednog od najboljih napadaca svijeta i normalno da smo svi ocekivali da ce igrati standardno. Sto se tice Besica ljudi su svjestni da je on jako mlad i da je dosao u veliki klub. I da ce igrati otprilike svaku drugu utakmicu. Problem jedino moze biti ako ga ovaj trener potpuno izbaci iz rotacija sto se nece desiti jer se radi o predobrom treneru. Ovo je Besiceva sezona za privikavanje u Premiershipu i skoro niko nema nerealna ocekivanjaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Tako je. Ocekujem da forumasi Robertu Martinezu sav rod popljuju prije treceg kola. Imamo mi iskustva sa Robertima
can you see him becoming cult hero at Goodison, and if yes, why?
viKK je napisao/la:ma pustite nek momak igra, pretjeruje se više, čuj vidite li ga kao legendu goodisona.. mislim, momak nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu još.. neka samo igra i trudi se, sigurno će zaraditi svoje mjesto u ekipi. to je ono što je sada najbitnije.
Sta bi Barkleyu ??Nerminovic je napisao/la:Barkley van terena 6 sedmice
btw
" onclick="window.open(this.href);return false;