Zvjezdan Misimović

BaDa12
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la BaDa12 » 15 avg 2014, 11:47

Kobe Bryant je napisao/la: p.s. Jedina mrlja sto nije progovorio o ne nastupanju ptotiv Portugala kad nas je Ćiro vodio , znaći i on i ćiro su nam ostali dužni , a mislim da smo čak tada i mogli priči dalje .
Jer ne stoji zvanicna konstantacija da je bio povrjedjen, jer je 3 dana poslije igrao cutavih 90 min za Wolksburg :roll:
Zaboljeti će te oči, ne kolutaj toliko. ;)
Vaše neigranje u uzvratnoj utakmici baraža sa Portugalom 2009. godine u Zenici i danas je za mnoge otvoreno pitanje.

- Tadašnji selektor Ćiro Blažević bezveze je unio nemir. On je uvijek tražio nekog krivca poslije utakmice. Da li je to bio Nemanja Supić ili... Da me optuži da sam prodao utakmicu, lobi iz RS... Iskren da budem, razmišljao sam neko vrijeme o tome da ga tužim zato što je to bilo mnogo opasno. Smiješno je da sam ja morao dokazivati da sam stvarno povrijeđen i slati nalaze novinarima. Ja sam uvijek, i kada drugi nisu htjeli, igrao za reprezentaciju i ubuduće ću, dok god budem mogao.
Shvatio je da više ne može, i hvala mu na iskrenosti.

(baš, baš tužan dan :( )
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 avg 2014, 11:58

Au pa gdje ovu vijest prvu da pročitam :cry:

Hvala ti majstore. Hvala ti za svaku asistenciju, svaki dribling, ismijavanje protivničkih igrača,svaki gol. Hvala ti za sve. Dolaze neki novi klinci al' niko kao ti.. :cry:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 15 avg 2014, 12:03

Hvala ti za sve.. Kratko i jasno..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 avg 2014, 12:06

slika

HVALA MISKE!

Jednostavno najomiljeniji igrač u reprezentaciji kog sam ikad gledao, NEPREJEBIVI MISKE!
Virtuoz, genije, profesor na lopti i ne znam šta već. Sa 100, 200, 300 kg svejedno Miske je opet bio najveći, proturao je kroz noge ovom ili onom. Na vijest da se Spahić oprostio radovao sam se kao nikad, ali na ovo totalno suprotno, kako god, Miske je trebao ostati na klupi(neko je spomenuo gore) i da uzme zadnjih 20-ak minuta tekme i svojom lucidnošću nerijetko rješi utakmicu.

Miske, hvala ti!! :bih:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 15 avg 2014, 12:08

Miske hvala ti puno , za sve sto si doprinio za reprezentaciju . Svaki tvoj dribling,asistencija,slobodni udarac te je predstavljao kao sjajnog igrača.Ne vidim trenutno igrača koji bi te mogao nadomjestiti bar koliko toliko , to ce biti posao Papeta i ostalih. Po meni su ovo 3 najljepsa trenutka od tebe :gol u Španiji 2005, gol Norveskoj i gol protiv Bjelorusije . Miske sve najbolje u zivotu :plac: :tokralju: :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 15 avg 2014, 12:10

Tuzniji dan nije mogao biti :cry: :cry:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 15 avg 2014, 12:11

Realno, mi nikad u 100 godina necemo vise igraca imat sa vise "slifa". Igrac poteza, sto odluci utakmicu ako mu pustis metar prostora. Covjek nije imo brzinu, atletiku, kondiciju - predispozicije sto su danas neophodne za jednog igraca na centru terena...

ali toliko je svjetskih defenzivaca cuvalo Misketa - a vecina mu je samo mogla popusit k**cinu.

a evo I slika koja to dokazuje.

slika

e:/ ako moze da neko postavi sliku kako treba, jer ja ocigledno neznam. ;)

HVALA MISKE!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 avg 2014, 12:12

Bas kao sto sam rekao prije par dana...Vrijeme je da prepusti mjesto mladjima i povuce se

Hvala ti Miske legendo nasa za sve asistencije,golove,dodavanja..Jedan od meni najdrazih igraca u repki,fudbalski majstor,virtuoz,covjek koji fudbal ima u malom prstu

VOLIM TE MISKE

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 15 avg 2014, 12:14

Jedan od najdrazis igraca ikad! Jako losa vijest,Miske je jos uvijek mogao biti joker sa klupe .
Puno srece lave !! :bow:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 avg 2014, 12:21

Hvala mu za sve ali je donjeo pravu odluku jer nema vise smisla da igra za Reprezentaciju realno :wave: :wave:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 avg 2014, 12:26

Dali je vrijeme ili nije jos bilo da se povuce,ne bih komentarisao,ali sam siguran,da cemo tek sad vidjeti sta nam jr znacio,I koliko ce.nedostajati.
Pjana ce.sad imati vise prostora,ali ce morat preuzet njegovu ulogu.
Najvise mi je od svih ovih sto se oprostise,zao sto je to miske uradio.
Hvala beskonacno mnogo,majstorcino.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 avg 2014, 12:27

Kakav tuzan dan! Kako ce samo cudno biti gledati reprezentaciju bez Misimovica a i Spahica... :(

Miske, care, hvala za sve. Ne znam ko ce u buducnosti nositi tvoju desetku, ali znam da bolji zadnji pas sigurno nece imati.... :(

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 15 avg 2014, 12:31

:plac: :plac:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 avg 2014, 12:32

Steta da je Miske otisao. Jer je uradio jako puno za ovu reprezentaciju. Ocigledno nije bio spreman da povremeno pomogne sa klupe ili je zelio da sa svojim odlaskom omoguci vise prostora mladim igracima da se nametnu. Sretno Miske :bih: :bih: Igrac i covjek kao on zasluzuje da bude oko ove reprezentacije jos godinama.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 avg 2014, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 avg 2014, 12:32

BaDa12 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: p.s. Jedina mrlja sto nije progovorio o ne nastupanju ptotiv Portugala kad nas je Ćiro vodio , znaći i on i ćiro su nam ostali dužni , a mislim da smo čak tada i mogli priči dalje .
Jer ne stoji zvanicna konstantacija da je bio povrjedjen, jer je 3 dana poslije igrao cutavih 90 min za Wolksburg :roll:
Zaboljeti će te oči, ne kolutaj toliko. ;)
Vaše neigranje u uzvratnoj utakmici baraža sa Portugalom 2009. godine u Zenici i danas je za mnoge otvoreno pitanje.

- Tadašnji selektor Ćiro Blažević bezveze je unio nemir. On je uvijek tražio nekog krivca poslije utakmice. Da li je to bio Nemanja Supić ili... Da me optuži da sam prodao utakmicu, lobi iz RS... Iskren da budem, razmišljao sam neko vrijeme o tome da ga tužim zato što je to bilo mnogo opasno. Smiješno je da sam ja morao dokazivati da sam stvarno povrijeđen i slati nalaze novinarima. Ja sam uvijek, i kada drugi nisu htjeli, igrao za reprezentaciju i ubuduće ću, dok god budem mogao.
Shvatio je da više ne može, i hvala mu na iskrenosti.

(baš, baš tužan dan :( )
Ali opet mislim da smo ostali uskraceni za istinu , kako ne igrati u KLJUCNOJ tekmi za prolaz na SP , a 3 dana poslije igrati za Wolsburg 90 min :roll:
Tu smrdi i on i ćiro .

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 avg 2014, 12:34

Au, kako me dirnu ovaj text što je napisao, aaa! Stvarno dirljivo, jedva sam se suzdržo da ne plačem. Uvek će biti najbolji za mene, najbolji igrač koji je nosio ovaj dres.
Hvala ti za sve veliki Miske! :tokralju: :clap:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2014, 12:35

Miske, hvala ti!

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 15 avg 2014, 12:41

majstor nad majstorima....nadam se da Susic nema neke veze sa njegovom odlukom... tuzan dan za bh fudbal, po meni odlazi nas najbolji igrac u zadnjoj deceniji...nadam se da ces se vratiti ako nista kao selektor.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 avg 2014, 12:46

Ljudino, gigante, pamtit cemo tvoje ime Miske.
Nadam se da cemo te ubrzo gledati u nekim trenerskim ulogama.

Hvala ti Miske, maestro nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 15 avg 2014, 12:52

2.36 :clap:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.