Zaboljeti će te oči, ne kolutaj toliko.Kobe Bryant je napisao/la: p.s. Jedina mrlja sto nije progovorio o ne nastupanju ptotiv Portugala kad nas je Ćiro vodio , znaći i on i ćiro su nam ostali dužni , a mislim da smo čak tada i mogli priči dalje .
Jer ne stoji zvanicna konstantacija da je bio povrjedjen, jer je 3 dana poslije igrao cutavih 90 min za Wolksburg![]()
Shvatio je da više ne može, i hvala mu na iskrenosti.Vaše neigranje u uzvratnoj utakmici baraža sa Portugalom 2009. godine u Zenici i danas je za mnoge otvoreno pitanje.
- Tadašnji selektor Ćiro Blažević bezveze je unio nemir. On je uvijek tražio nekog krivca poslije utakmice. Da li je to bio Nemanja Supić ili... Da me optuži da sam prodao utakmicu, lobi iz RS... Iskren da budem, razmišljao sam neko vrijeme o tome da ga tužim zato što je to bilo mnogo opasno. Smiješno je da sam ja morao dokazivati da sam stvarno povrijeđen i slati nalaze novinarima. Ja sam uvijek, i kada drugi nisu htjeli, igrao za reprezentaciju i ubuduće ću, dok god budem mogao.
(baš, baš tužan dan