Mislio sam da će biti još podcjenjivački,ovo je koliko toliko ok.
A sad pozdrav,idem u Sarajevo obaviti neki posao prije utakmice...i vidimo se u 20,15h
Snovi zaista nekad znaju biti ljepsi od jawe,zato se i zovu snovi..Goodison je napisao/la:Sanjao sam da je Okić dobio crveni a da smo mi dobili.
Taman je vrijeme da unistimo tu tradicijusocrates je napisao/la:Snovi zaista nekad znaju biti ljepsi od jawe,zato se i zovu snovi..Goodison je napisao/la:Sanjao sam da je Okić dobio crveni a da smo mi dobili.![]()
Zadnjih par tekmi na Hasetu pruzili ste dostojan otpor,u najboljem slucaju to Vam predvidjam i veceras,inace ste tradicionalno nasa redovna musterija,25 godina,malo li je...
Kako debilno skandiranje.MostarskiAntifasist je napisao/la:NA STANICU POŠLE SU CRVENE BRIGADE OSTAT ČEŠ U RUŠEVINI SARAJEVO GRADE
C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
žurim
To mogu samo ovi nasi "sarajevski" Rodjeni,a "mostarski" Rodjeni tesko jer dolaze pred samu utakmicu.Evo ja apelujem da podju malo ranije jer ce biti guzva posto je onaj Sarajevski Filmski Festival poceo a plus putevi se rade.Ja vazda vise volim na stadionu cekati sat vremena i malo se zayebavati nego da zakasnim 2 minute(a da ne govorim vise)pitic je napisao/la:Rođeni vidimo se na Hasetu za 4, 5 sati. Navrnite na pivu u pitarske kafane, ipak smo naši.
MostarskiAntifasist je napisao/la:NA STANICU POŠLE SU CRVENE BRIGADE OSTAT ČEŠ U RUŠEVINI SARAJEVO GRADE
C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
žurim
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.