RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nadam se da će momci sutra odigrati utakmicu života i da će nakon 25 godina ponovo pobijediti na Koševu, i da poginu na istoj, i da će se mnogi pokazati u dobrom svjetlu, pa da ih zapaze menadžeri poznatih evropksih klubova, a ne da izađu i da se useru u gaće.
uz dužno poštovanje prema svima, ali Velež je dosta toga prošao od 1922 pa na ovamo.

ako nista, dovoljan ce im biti motiv sto ce predstavnici Borussije gledati tu utakmicu(a vjerovatno jos menadzera)pa ako ce ikada odigrati dobro onda tu utakmicu trebaju odigrati najbolje sto mogu jer ce svi biti "u izlogu" plus sto ce tom dobrom igrom vjerovatno donijeti koji bod na Velezov konto.
Oni to mogu ako hoce i ako budu pripremljeni psihicki za takvo nesto.
P.S.Da ovoj raji nije kasno poci u 17h ispred Razvitka,do gore je 2 i po sata plus putevi se rade guzva po Sarajevu,plus kad ide vise ljudi u koloni vazda se neko ceka,a i to kad se obicno kaze polazimo u 17h ,nece poci prije 17:30h.Kontam da ne zakasne,bolje je posata poci ranije nego zakasniti
GOLOVAAA RODJENIIIII GOLOOOVAAAAAAAAAA

P.S.Da ovoj raji nije kasno poci u 17h ispred Razvitka,do gore je 2 i po sata plus putevi se rade guzva po Sarajevu,plus kad ide vise ljudi u koloni vazda se neko ceka,a i to kad se obicno kaze polazimo u 17h ,nece poci prije 17:30h.Kontam da ne zakasne,bolje je posata poci ranije nego zakasniti

GOLOVAAA RODJENIIIII GOLOOOVAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ispade Sarajevo Real Madrid. Ako se za ovakvu utakmicu nisu u mogućnosti spremiti, onda nema šta da pričamo o nekim evropskim utakmicama Veleža. Kakav respekt i p*zde materine te ostale ofucane fraze. Došao sam da pobjedim i dati ću sve od sebe da to učinim. Ne zanima me ko si, koliko si jak i kakva je tvoja računica. Tako se igra!!AlemC85 je napisao/la:a ne da izađu i da se useru u gaće

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
tako je "zizu",treba tako izaci i samouvjereno reci dosli smo po sva 3 boda(ma ko da je)pa nek se oni misle,a ne podvit repinu i izjaviti pokusat ce mo da se nadigravamo(meni zlo dodje kad ovo cujemzizu1991 je napisao/la:Ispade Sarajevo Real Madrid. Ako se za ovakvu utakmicu nisu u mogućnosti spremiti, onda nema šta da pričamo o nekim evropskim utakmicama Veleža. Kakav respekt i p*zde materine te ostale ofucane fraze. Došao sam da pobjedim i dati ću sve od sebe da to učinim. Ne zanima me ko si, koliko si jak i kakva je tvoja računica. Tako se igra!!AlemC85 je napisao/la:a ne da izađu i da se useru u gaće

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ZAUVJEK ČEŠ OSTATI ROĐENI IMPERATOR
IN MEMORIAM NENAD BIJEDIĆ-ĆEĆA
14.02.1945
- pravnik1981
- Kontakt:
nananananana glavom iz prekidaaaaaa nananananana
Naprijed ROĐENI
Naprijed ROĐENI
R.I.P ĆEĆOMostarskiAntifasist je napisao/la:[youtube][/youtube]
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
zizu1991 je napisao/la:Ispade Sarajevo Real Madrid. Ako se za ovakvu utakmicu nisu u mogućnosti spremiti, onda nema šta da pričamo o nekim evropskim utakmicama Veleža. Kakav respekt i p*zde materine te ostale ofucane fraze. Došao sam da pobjedim i dati ću sve od sebe da to učinim. Ne zanima me ko si, koliko si jak i kakva je tvoja računica. Tako se igra!!AlemC85 je napisao/la:a ne da izađu i da se useru u gaće

Bio to 14. maj godine 1986. Igrala se 6. minuta finala finala Kupa maršala Tita Velež - Dinamo Zagreb. Dosuđen je jedanesterac za Velež, a loptu je uzeo iz ruku sudije Dušana Čolić, Nenad Bijedić. Šutirao je precizno, unutrašnjim, u golmanovu desnu stranu. Golman Dinama Ranko Stojić nije mogao ništa napraviti .45 minuta kasnije kapiten Vladimir Matijević asistira, Ćeća vara Cupana i Bračuna, lopta je ponovo u mreži, a legendarni Vladan Stojaković oduševljeno u eteru govori ''Veliki dan mladog Nenada Bijedića''. Gol nakon kojeg više ništa nije bilo isto. Nenad Bijedic Ceca 1959-2011 !

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
imam neki osjećaj da ćemo sutra iznenaditi mnoge,pozitivno.Mnogi misle kako je Velež ono iz prva dva kola,varaju se.
Dobro,osjećaji me nekad znaju prevariti ali ne i onaj da do Sarajeva mogu popiti 10 piva
JURIŠ!!!
Dobro,osjećaji me nekad znaju prevariti ali ne i onaj da do Sarajeva mogu popiti 10 piva

JURIŠ!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
R.I.P. ĆEĆO !
Rodjeni koliko vas dolazi sutra, nadam se lijepom vremenu i pravoj atmosferi na trbinama, i mozda prije tekme se vidimo u gradu i pivu popijemo

Rodjeni koliko vas dolazi sutra, nadam se lijepom vremenu i pravoj atmosferi na trbinama, i mozda prije tekme se vidimo u gradu i pivu popijemo

04.10.2009 !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kladionice kažu 1,50 na Sarajevo,3,75 neriješeno,6,00 na Velež.
Mislio sam da će biti još podcjenjivački,ovo je koliko toliko ok.
A sad pozdrav,idem u Sarajevo obaviti neki posao prije utakmice...i vidimo se u 20,15h
Mislio sam da će biti još podcjenjivački,ovo je koliko toliko ok.
A sad pozdrav,idem u Sarajevo obaviti neki posao prije utakmice...i vidimo se u 20,15h

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Hajmo rodjeniiiiii

Rođeni!!!! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nadam se da ce vas doci kao nikad do sad.
Ocekujem tesku utakmicu i naravno nasu pobjedu.
Ocekujem tesku utakmicu i naravno nasu pobjedu.
zamislite da vam Okic zabije u 90 + 

Eh dosao je i taj dan SVI KOD RAZVITKA prije 17:00 u 17:00 polazak idemo Armijo !
NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI !
NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Sanjao sam da je Okić dobio crveni a da smo mi dobili. 

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Snovi zaista nekad znaju biti ljepsi od jawe,zato se i zovu snovi..Goodison je napisao/la:Sanjao sam da je Okić dobio crveni a da smo mi dobili.

Zadnjih par tekmi na Hasetu pruzili ste dostojan otpor,u najboljem slucaju to Vam predvidjam i veceras,inace ste tradicionalno nasa redovna musterija,25 godina,malo li je...

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nasi fudbaleri su sinoc odradili trening u Butmiru i atmosfera je veoma lijepa i pozitivna.Smjesteni su lijepom hotelu nadomak Sarajeva i u potpunom miru docekuju vecerasnju utakmicu.
Dakle mozemo se uvjeriti da su preduzete sve mjere kako bi se ekipi osigurali svi uvjeti za jednu dobru igru i nadamo se pozitivnom rezultatu
Dakle mozemo se uvjeriti da su preduzete sve mjere kako bi se ekipi osigurali svi uvjeti za jednu dobru igru i nadamo se pozitivnom rezultatu

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.