FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
smarate opasno sa debilnim debatama dal treba navijat sutra ili ne..ko hoce nek navija,ko nece nek ispostuje i to je to...sto se tice tekme...nista posebno...jos jedna potvrda miki maus lige,sudija i j.e.b.e.n.o.g komentatora...jel onu debilcinu sa arene guzi neko u olimpiku pa onako ofirno kao nesto navija za njih...mislim,wtf
..samo komentarisanje utakmice,pokisle kamere od kojih se nista ne vidi,neki komentari samo pokazuju kakav je ovo odron od lige
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Treba sljedecu Micu i Secerovica staviti od pocetka, pa da vidimo, imaju momci potencijala, znaju igrati lopte, mladi, ginuli bi za svaku loptu... jedna lopta presudila i to je to. Drugo poluvrijeme smo odigrali koliko-toliko dobro, imali par suteva. Nadam se pobjedi protiv Sirokog, sto se mene tice, da dobijemo sve domace tekme, ja prezadovoljan 
K'o sto sam rekao na nasoj temi kad smo mi izgubili:

Steta sto nismo svi imali link/kanal da gledamo, bas me zanima je li tekma stvarno bila toliko losa k'o sto se govori.Mokroguz je napisao/la:Vala ja necu nikoga pljuvati, jer cemo ih sutra hvaliti kad pobjede protiv te i te ekipe, nema smisla da ih ne podrzimo u zlu a da se ponosimo u dobrom onda.[...]
Nema ko nece proci ovu sezonu a da ne izgubi barem jednom, ovo je nas prvi gubitak, i potpuno opravdano(kolicina golova je bila pretjerana, ali eto, na poraz uopste mislim), jer da smo izgubili od Travnika ili Drine ili sta ti ja znam - sta bi nam onda narod govorili, sta bi mi onda mislili?[...]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mićo, Mujić i Mehidić su najškolovaniji igrači u Slobodi, tj. momci znaju igrat' lopte, al' Mićin problem je što je fizički tanak, a sigurno je najbolji tehničar u ekipi 
- firefirefirely
- Kontakt:
Po drugi put, je li vidis da pisem "prvenstveni cilj" jer to vam i JESTE cilj KLUBA, jbm mu majku, samo sam stekao malo drugaciji utisak nakon prva dva kola kod pojedinaca (NAVIJACA tog kluba).Claus je napisao/la:Po hiljaditi put, naše ambicije JESU opstanak u ligi i stabilizacija kluba, to je naš predsjednik u više navrata rekao. Niko od nas, barem ja nisam primijetio, ne zanosi se govoreći o Evropi ove sezone i ne najavljuje kojekakve trofeje. Nismo glupi, znamo da od toga u skorije vrijeme nema ništa.![]()
Sretno i Čeliku, prijateljski pozdrav iz Tuzle.
ma to samo @wien malo podiže atmosferu 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvi poraz i to tek u trecem kolu, pa nije lose za ekipu kojoj je primarni cilj opstanak u drustvu najboljih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neka nam Susic broj 2 objasni zasto nije igrao Mitrovic? 
Mislim da je tvoj koeficijent intelegencije jednak koeficijentu intelegencije jednog papagaja tako da ti i ne mozes i da hoces razmisljati....ako je neko dosljo iz Dzafer mahale onda sam ja dosao iz Dzafer mahale.....ako znas gdje je to, mada nisam opterecen sa geografijom. Lako je nekom reci da je smrad sa anonimnog profila, cudo jedno sta tipkovnica sve moze uraditi, a forum istrpiti.KrojcicaHills je napisao/la:nazalost jesam....i to na isti nacin kao sto je poginula ova zena....i opet sam imao mozga da ne razmisljam kao ovi goreASD je napisao/la:Jesi li ikad ikog izgubio u zivotu, ne mislim na prirodnu smrt nego da je ubijen?KrojcicaHills je napisao/la:
lako je srati sa anonimnih profila.......doslje treba vas vratiti odakle ste i dosli......
Edit: Degenu jedan, takav jedan dosljo ti je spasio klub. Kakvih sve kretena nema na ovom forumu.
P.S. Zamolio bih glavnog admina da me trajno banuje, jer ne zelim biti clan ovog foruma iz razloga sto na istom ima degena i kretena kao sto je ovaj Krojcica degen. Unaprijed zahvalan.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 16 avg 2014, 21:30, ukupno mijenjano 3 puta.
-
samke12345
- Kontakt:
Doslo je do malog nesporazuma: NAVIJANJA SUTRA U MEJDANU NECE BITI SAMO PRVE MINUTE... NAKON TOGA.... MEJDAN CE DA GORI....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
@Skver Ne nerviraj se radi ovog, kad god šta napiše lik samo provocira, samo ignore, to ga najviše boli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
wienultras
- Kontakt:
ocekivano,salva poruka o losoj ekpi,denisu smradu i td..
zamjerim mu i ja,jedino sto mitrovic nije igro,i zamjeram previse defanzivno igramo...
pa ako je cilj opstanak,mi u gostima nemamo sta izgubiti bolan denise,kreni smjelije malo pobogu..
imamo fizicki dominantnu ekipu,ali mi ni trkom nemozemo...
**** ti denise kuduz majku u p...toliko o tome..
dalje,igraci daju maksimum,vidi se to..njima nesmije nista reci,nisu oni krivi sto neznaju..
taco nebi nista reko da je bilo 2,3-0 rasuli nas i gotovo,ali kada vidim da ovakva frljoka udje i kosta nas bodova protiv mrtvog olimpika muda bi sebi otkino
sada im je biti ili nebiti protiv sirokog..moramo barem bod uzet....NAPADNI SIROKI PA STA BUDE DENISE **** TI BUNKER MATER gledam ga dvije decenije,izgubi,ali izgubi 3-2,3-1,5-4
a ne jedan iz frljoke i da jedem sebi dzigeru 7 dana picko usrana,igraj ofanzivno,sa dva tri spica,samo nemoj da se branimo,molim te,povraca mi se

zamjerim mu i ja,jedino sto mitrovic nije igro,i zamjeram previse defanzivno igramo...
pa ako je cilj opstanak,mi u gostima nemamo sta izgubiti bolan denise,kreni smjelije malo pobogu..
imamo fizicki dominantnu ekipu,ali mi ni trkom nemozemo...
**** ti denise kuduz majku u p...toliko o tome..
dalje,igraci daju maksimum,vidi se to..njima nesmije nista reci,nisu oni krivi sto neznaju..
taco nebi nista reko da je bilo 2,3-0 rasuli nas i gotovo,ali kada vidim da ovakva frljoka udje i kosta nas bodova protiv mrtvog olimpika muda bi sebi otkino
sada im je biti ili nebiti protiv sirokog..moramo barem bod uzet....NAPADNI SIROKI PA STA BUDE DENISE **** TI BUNKER MATER gledam ga dvije decenije,izgubi,ali izgubi 3-2,3-1,5-4
a ne jedan iz frljoke i da jedem sebi dzigeru 7 dana picko usrana,igraj ofanzivno,sa dva tri spica,samo nemoj da se branimo,molim te,povraca mi se
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Danas nisam mogao pogledat mec,zbog posla,al haman po komentarima smo katastrofa bili..hebo ga Kuduzovic vise,Mehanovic je za njega Ronaldo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
wienultras
- Kontakt:
ma hajde gledam tabelu,ako marnemo siroki,eto nas u top tri
sa ovom ekipom,pa sta bi bilo da smo se bas pojacali...
kome idemo sledecu,posle sirokog
kome idemo sledecu,posle sirokog
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
moj profil nije anoniman ...SVI ZNAJU OVDJE KO PISE SA OVOG PROFILA A KO ZNA ZA TEBE ??? hinjo jedan tako si nasao pisati o momcima..........
Jesmo qrve nema govora, prvo smo malo hvalili Denisa u prva dva kola da je on ipak dobar stručnjak bez obzira što je smrad, sad je i smrad i loš stručnjak.
navijački jbg.
Šteta zbog rezultata ali ipak je Olimpik za nas sigurno igrački jači i tim koji je u posljednjih nekoliko godina u top 5.
Naš je pravi ispit sl subote, a one greške protiv Čelika se moraju nulirati. Eto igraće Migi napokon, ja sam samo čekao kad će Efendić opet napravit neku glupost i bezze dobiti karton (bilo koje boje).
NKMramor, kakav ti je to dres ?
ps. dobra poboljšanja za Tušanj, semafor, teren, stolice, sanacija wc-a, pogotovo za novu tribinicu
samo se nadam da se neće predugo zadržati.
Šteta zbog rezultata ali ipak je Olimpik za nas sigurno igrački jači i tim koji je u posljednjih nekoliko godina u top 5.
Naš je pravi ispit sl subote, a one greške protiv Čelika se moraju nulirati. Eto igraće Migi napokon, ja sam samo čekao kad će Efendić opet napravit neku glupost i bezze dobiti karton (bilo koje boje).
NKMramor, kakav ti je to dres ?
ps. dobra poboljšanja za Tušanj, semafor, teren, stolice, sanacija wc-a, pogotovo za novu tribinicu
Kuduz je iz LukavcaChinaglia je napisao/la: eto mrzimo i Kuduzaa hoćemo da nam igra Migi iz "omraženog" Lukavca
Mirhad je iz Srebrenice, zivi u Puracicu. Zato i mrzite Kuduza
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Zoom088 je napisao/la:Kuduz je iz LukavcaChinaglia je napisao/la: eto mrzimo i Kuduzaa hoćemo da nam igra Migi iz "omraženog" Lukavca
Mirhad je iz Srebrenice, zivi u Puracicu. Zato i mrzite Kuduza![]()
Znači od sada će gostujući navijači na montažnu tribinu na Istoku, 350 mjesta.
Ma nešto bez veze, spremam neke stvari za neku od narednih sezona, pa ako šta bude potrebno da imam već spremno.Coraco je napisao/la: NKMramor, kakav ti je to dres ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.