FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 01:09

gostima istok? kako će to sjesti Fukarama? :hmmmmm:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 avg 2014, 01:13

Chinaglia je napisao/la:gostima istok? kako će to sjesti Fukarama? :hmmmmm:
ko ih pita bogati :roll:
sredjuju se mokri cvorovi,vc ce se renovirati,sjever zavrsiti,uradio se teren evo,imamo extra pomocni teren..
polako ce se srediti infrastruktura inace sve sto je jasmin nabrojao,trazi se kako za domacu,tako i za ino scenu..
mutni su mi pravo ova dvojica,jasmin i azmir...pravo mutni :hmmmmm:
hocemoli doziviti jos jedan bum na polusezoni..... :pray: :pray: :pray:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 01:15

bum u vidu istočne tribine :pray:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2014, 01:53

Nije losa ova ideja sa montaznom tribinom, taman da se poveca kapacitet. :mrgreen:

Koristice se prvo kao svecana loza u septembru kada repka bude igrala a onda ce biti dostupna za gostujuce navijace.

Sticem dojam da se radi nesto iza kulisa, prvo dovodjenje repke, popravak terena pa ova tribina.
Vidljivo je da se pametno radi a pri takvom radu je napredak neminovan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 avg 2014, 01:56

Samo da ne ostane na montaznoj :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 02:07

Zodiac je napisao/la:Samo da ne ostane na montaznoj :mrgreen:
to je loše strana montažne tribine :damn:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 avg 2014, 03:12

na ovom vaktu kakav je ne bih se bunio ni montaznoj tribini u kapacitetu od 5% stadiona koja bi zadovoljila standarde za gostujuce navijace u PL, a mozda i u evropi...radi se sve da se maksimalno poboljsaju uslovi na stadionu, a malo nerealno je ocekivati istok trenutno u ovoj neimastini..osim ako ne bude kakve srece i donatora..

po meni je prioritet zavrsetak sjevera kako bog zapovjeda (znaci stolice, prilazi, mokri cvor itd itd), sminkanje zapada( rekonsturkcija wc-a i elementarnih stvari) i ova montazna tribina...oba terena su eto haman pri kraju adaptacije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 avg 2014, 09:30

U martu je bila priča kao u aprilu će se znati šta sa stadionon i njegovom istočnom tribinom. Investitor je kao navodno nađen, gradnja počinje nekad ove godine . . . . i onda u augustu neka montažna tribina :facepalm:
Na šta će taj cirkus ličiti i što se radujemo tim sitnicama.Kao super je i to.Ma qurac super.Šta će nam poslije uvaliti a mi ćemo biti zadovoljni, kao dobro je i to .Ta montažna će još dugo tu biti . . ..Razumijemo sad da se nema para, al daj ne cigančite sa stadionom.U ostalom šta radi taj Vugdalić i za šta je namijenjen. Gdje su njegove veze i poznanstva . . .

Stadion se može uraditi i bolje od predloženog ali faraonu ne odgovora da dijeli vlasništvo sa stadionom.Husić navodno ulaže 6 miliona u Simin Han (bazeni i to) a mogao je u stadion koliko toliko.A ni on nije lud da baca pare, ako neće imati udio u vlasništvu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 avg 2014, 09:45

Meni nikad nije bilo jasno kako i zasto je uopste pobijedio ovaj prijedlog na konkursu. Brat bratu bila su makar dva bolja idejna rjesenja al hajde sad gotovo je.. A koja je tek logika izmjestit lozu na montaznu tribinu kad je vec imas (kakvu takvu) na zapadu ? I nek samo prefarbaju stadion, srede WC konacno i ubace ono par stolicasto fali i dosta.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 avg 2014, 10:04

Tuzlak04 je napisao/la:U martu je bila priča kao u aprilu će se znati šta sa stadionon i njegovom istočnom tribinom. Investitor je kao navodno nađen, gradnja počinje nekad ove godine . . . . i onda u augustu neka montažna tribina :facepalm:
Na šta će taj cirkus ličiti i što se radujemo tim sitnicama.Kao super je i to.Ma qurac super.Šta će nam poslije uvaliti a mi ćemo biti zadovoljni, kao dobro je i to .Ta montažna će još dugo tu biti . . ..Razumijemo sad da se nema para, al daj ne cigančite sa stadionom.U ostalom šta radi taj Vugdalić i za šta je namijenjen. Gdje su njegove veze i poznanstva . . .

Stadion se može uraditi i bolje od predloženog ali faraonu ne odgovora da dijeli vlasništvo sa stadionom.Husić navodno ulaže 6 miliona u Simin Han (bazeni i to) a mogao je u stadion koliko toliko.A ni on nije lud da baca pare, ako neće imati udio u vlasništvu
hrdjavom k...u i dlake smetaju, a tako i tebi.Sve sto se napravi i uradi u klubu ti nalazis neke negativne karakteristike, ja ne znam kako mozes tako zivjeti. Po meni je ovo za sad odlicno uradit ce se sjever odnosno zavrsit ce se sto se tice stolica, zatim eto dolazi nam i novi semafor, imamo savremenu opremu za navodnjavanje stadiona, pa i ta montazna tribina za 350 mjesta je extra stvar za pocetak, a ja ne sumnjam da se taj isti istok nece graditi u skorijoj buducnosti. Prema tome ovo su mali koraci ali veoma bitni za nas klub

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 avg 2014, 10:26

SARS je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:U martu je bila priča kao u aprilu će se znati šta sa stadionon i njegovom istočnom tribinom. Investitor je kao navodno nađen, gradnja počinje nekad ove godine . . . . i onda u augustu neka montažna tribina :facepalm:

hrdjavom k...u i dlake smetaju, a tako i tebi.Sve sto se napravi i uradi u klubu ti nalazis neke negativne karakteristike, ja ne znam kako mozes tako zivjeti. Po meni je ovo za sad odlicno uradit ce se sjever odnosno zavrsit ce se sto se tice stolica, zatim eto dolazi nam i novi semafor, imamo savremenu opremu za navodnjavanje stadiona, pa i ta montazna tribina za 350 mjesta je extra stvar za pocetak, a ja ne sumnjam da se taj isti istok nece graditi u skorijoj buducnosti. Prema tome ovo su mali koraci ali veoma bitni za nas klub
Vidjet ćeš za jedno godinu dvije šta ćeš reći, kad sve korodira a nema se naznaka daljne gradnje.Sve ostalo što si naveo, stoji i treba da se uradi i nemam zamjerke. Stani malo pred stadion i vidi kad te privremene tribinice budu gotove i vidjet ćeš jedno ruglo (svaka tribina za sebe). Ako se nema para, ne treba se praviti nakaza od njega i ne puni nam se stadion tako lako, da su nam potrebne te privremene tribinice od 350 mjesta.I drugo, ne budi tako naivan i vezi stadiona jer nas nisu jednom prevarili. Varaju nas godinama. I naravno i ja vjerujem da će jednom biti gotov ali kad više.Ejjj.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 avg 2014, 11:07

Tuzlak04 je napisao/la:Vidjet ćeš za jedno godinu dvije šta ćeš reći, kad sve korodira a nema se naznaka daljne gradnje.Sve ostalo što si naveo, stoji i treba da se uradi i nemam zamjerke. Stani malo pred stadion i vidi kad te privremene tribinice budu gotove i vidjet ćeš jedno ruglo (svaka tribina za sebe). Ako se nema para, ne treba se praviti nakaza od njega i ne puni nam se stadion tako lako, da su nam potrebne te privremene tribinice od 350 mjesta.I drugo, ne budi tako naivan i vezi stadiona jer nas nisu jednom prevarili. Varaju nas godinama. I naravno i ja vjerujem da će jednom biti gotov ali kad više.Ejjj.
:clap:

Nećemo se više zadovoljavati mrvicama. Još ni sjever nije ušminkan do kraja, nedostaju neke elementarne stvar koje svaka moderna tribina mora posjedovati. A i ja k'o da gledam da vlastodršci jedva čekaju da nam zamažu oči montažnom tribinom i da sve oko gradnje pravog istoka stane.

Navijači trebaju odmah dati do znanja da ne želimo ruglo od cca 300 mjesta, nego tribinu kakva je i planirana.

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 17 avg 2014, 11:10

Danas na kafi saznam da je nas kadet ,mali Suljic Amar, sto je dosao iz Kluba7 , otisao u Red Bull Lajpzig ! Znao sam da ce to djete uspjeti , nek mu je sa srecom ! Sto se tice utakmice jucer nista ni mi ni oni , cjela liga ista , prekid i gol , slabo se igra a raja zeljna lijepe igre !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 avg 2014, 11:26

sto se mene licno tice nek nasminkaju sjever,dovedu u red zapad,novi wc,novi semafor i to je to...e sad...to nije to ako imas evropske planove i da domace tekme umjesto kuci igras u 3 p.i.c.k.e materine...i umjesto da od karti klepis 200 hiljada maraka ti jos moras rentat neciji stadion na koji ce ti doc 1000 ljudi...stadion se ne pravi preko noci i ako se pomice ljestvica u organizaciji kluba,apetitima i ambicijama tako se mora ozbiljno pristupiti i izgradnji stadiona da nebi opet po nekim ugljevicima lutatali da pogledamo Slobodu u evropi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2014, 11:30

ruglo je ruglo, ha sa jednom, ha sa dvije tribine, ma koliko bile ušminkane ;) ovaj stadion će ličit' na nešto tek kad se izgrade tri tribine po idejnom izgledu, dakle da se izgrade recimo još istok i jug :D ako se stadion ne izgradi dok je Azmira, onda i neće nikad sigurno

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 17 avg 2014, 12:03

Bolje imat 10000 mjesta, al po propisu, a ne 20000 nakaradnih sjedećih mjesta. Po meni ova montažna tribina i nije loša ako se o njoj bude brinulo i uređivalo, popravljalo... Barem će košpičari biti mirni, neće strahovat od gostujućih budala koji jedva čekaju da se potuku.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 17 avg 2014, 12:15

Znaci nesto ovako slika .

slika

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 avg 2014, 12:22

Ovo je sigurno dobar potez sto ce se napravit montazna tribina za goste, jer kad dodju Manijaci, Horde, Ultrasi da ne bude sranja na zapadu, koliko toliko je dobro privremeno rjesenje, svi bi mi volili vise da se napravi onaj pravi Istok ali isto tako svi znamo da Opstina ne moze sama gradit stadion sve dok se ne nadje neki investitor i to je to, ne treba sad trazit dlaku u jajetu jer i ovo sto imamo trenutno je san snova, kad se prije sjetim rugla prije 10 godina ovo sad je milina gledat. nismo imali ni pomocni stadion a sad imamo najbolji.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 avg 2014, 12:31

smjestaj gostujucih navijaca u D sektor ili A sektor bi bio nocna mora za obezbjedjenje+ sto bi morao prodati najmanje 500 karti manji radi tampona..ovako montazna trbinina na istoku je san snova za odlazak i dolazak gostujucih navijaca na Tusanj posmatrajuci iz aspekta bezbjednosti a i nama u slucaju nekog ludog interesovanja ostavlja mogucnost punjenja citavog zapada i vece zarade
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 17 avg 2014, 13:19

de malo pogledajte sta pisete......prije 2 god ste molili boga samo sjever da se zavrsi a sad bi i istok ?? sutra istok da se rijesi ovi isti ce doci i govoriti da treba jug kako su bezveze tamo oni objekti itd.......da li ste vi normalni ????
i vidim svi nesto govorite da bi turci gradili po meni je to sranje.....dati nekome na 15 godina da uzima pare od tribine i poslovnih prostora NE HVALA......kada bude opstina imala para ili azmir da ulozi neka i gradi ovako cao....... stadion od 10 000 je odlican samo da se to jos malo usminka i to je to

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.