FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rammstein
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rammstein » 17 avg 2014, 00:04

JEL moguce da neko ima obraza reci da je Velez zasuzio onakvom igrom bod (i do iskljucenja isto su igrali)

ako je ono zasluzeno ja ooodoh gledati bočanje, jer ovo ocito nije sport za mene...

AUTOBUS, TROLEJBUS I TRAMVAJ SU PARKIRALI, jbt 10 igrača u 16 metara. . . pa to nisam vidio ni u crtanim...

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 17 avg 2014, 00:05

rammstein je napisao/la:JEL moguce da neko ima obraza reci da je Velez zasuzio onakvom igrom bod (i do iskljucenja isto su igrali)

ako je ono zasluzeno ja ooodoh gledati bočanje, jer ovo ocito nije sport za mene...

AUTOBUS, TROLEJBUS I TRAMVAJ SU PARKIRALI, jbt 10 igrača u 16 metara. . . pa to nisam vidio ni u crtanim...
Pa šta si očekivao :D Da krenu svih 10 u napad da vas puste da postignete tri gola? :lol:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 00:06

lolfgoptica je napisao/la:Velež je fino igrao u prvom poluvremenu, pored gola su imali i onu šansu Pejića dok je Sarajevo prijetilo preko Bilbije koji je pogodio stativu i čini mi se Duljevića kada je Zvonić izbacio loptu sa gol linije.

Crveni karton je poremetio Rođene, ali je on potpuno zaslužen. Maletić je sudiji rek'o da je lud i počeo mu nešto pokazivati rukom, a ovaj mu dao direktan crveni karton. Da nije bilo njega ko zna kako bi se ova utakmica završila.

Drugo poluvrijeme Sarajevo po meni loše otvara, ali onda od 53. do 63. minute slijede napadi nevjerovatni, pa onaj Hajdarović iz Veleža je čekao pet minuta da se lopta izbaci iz igre da uđe na teren. Kao rezultat toga stiglo je poravnanje koje kao da je ili zadovoljilo ili istrošilo igrače Sarajeva koji do kraja nisu ozbiljnije zaprijetili golmanu Veleža.

Sve u svemu Velež (ne)zasluženo nosi bod iz Sarajeva, ali opet kažem ko zna kako bi se stvari razvijale da je bilo 11 vs 11 jer je Velež igrao odlično dok su tako stajali na terenu, bez puno srljanja i na kontre.
Molim te nabroj kontre **** ga više koje kontre svega ti jedna hajde opet na našu grešku ali eto jedna kad su pucali pored gola i ne spominješ stativu Radovca 100% Stojčeva kad je prešao golmana itd........Kad su stajali dobro toliko koliko su puta centar prešli u prvom poluvremenu?I šta to "šta bi bilo" bilo bi da bi bio bunker kao što je bio cijelu tekmu eto šta bi bilo. fuck :thumbdown:
Sarajevo ljubavi moja!

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 17 avg 2014, 00:06

rammstein je napisao/la:JEL moguce da neko ima obraza reci da je Velez zasuzio onakvom igrom bod (i do iskljucenja isto su igrali)

Ma čini ti se Ramo. Sudija ih uništio.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 17 avg 2014, 00:06

Velkoski mora igrati spica gusi se na krilu i ne pokazuje puni potencijal.
Ti si opet šampion !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 00:07

simon je napisao/la:Velkoski mora igrati spica gusi se na krilu i ne pokazuje puni potencijal.
:kafa: :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 avg 2014, 00:08

Bojim se da ova utakmica, po onako nakvašenom terenu, nije istrošila naše igrače.
Odoh spavati valja na posao, a sutra ćemo se zabaviti pojedinačnim učinkom igrača večeras.

@rammstein
Cilj opravdava sredstvo, kako je Inter izbacio Barselonu? Igrom sa četiri stopera, dva beka i tri zadnja vezna ;) ;)
MI kao tim, sa ovim igračkim kadrom, trebamo naći način da probijemo bunker jer će ih na Koševu biti mnogo.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 17 avg 2014, 00:09

Vi ne znate igrati na Koševu , to vam je najveći problem. Ili ne znate ili imate tremu neku određenu, možda ovi novi igrači od kojih sve zavisi imaju. Jer da nemate , već kući bi riješili i Atromitos i Haugesund jer ste bolji, ne zato jer ste ih prošli nego ste bolji : )

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 17 avg 2014, 00:09

sekac je napisao/la:
lolfgoptica je napisao/la:Velež je fino igrao u prvom poluvremenu, pored gola su imali i onu šansu Pejića dok je Sarajevo prijetilo preko Bilbije koji je pogodio stativu i čini mi se Duljevića kada je Zvonić izbacio loptu sa gol linije.

Crveni karton je poremetio Rođene, ali je on potpuno zaslužen. Maletić je sudiji rek'o da je lud i počeo mu nešto pokazivati rukom, a ovaj mu dao direktan crveni karton. Da nije bilo njega ko zna kako bi se ova utakmica završila.

Drugo poluvrijeme Sarajevo po meni loše otvara, ali onda od 53. do 63. minute slijede napadi nevjerovatni, pa onaj Hajdarović iz Veleža je čekao pet minuta da se lopta izbaci iz igre da uđe na teren. Kao rezultat toga stiglo je poravnanje koje kao da je ili zadovoljilo ili istrošilo igrače Sarajeva koji do kraja nisu ozbiljnije zaprijetili golmanu Veleža.

Sve u svemu Velež (ne)zasluženo nosi bod iz Sarajeva, ali opet kažem ko zna kako bi se stvari razvijale da je bilo 11 vs 11 jer je Velež igrao odlično dok su tako stajali na terenu, bez puno srljanja i na kontre.
Molim te nabroj kontre **** ga više koje kontre svega ti jedna hajde opet na našu grešku ali eto jedna kad su pucali pored gola i ne spominješ stativu Radovca 100% Stojčeva kad je prešao golmana itd........Kad su stajali dobro toliko koliko su puta centar prešli u prvom poluvremenu?I šta to "šta bi bilo" bilo bi da bi bio bunker kao što je bio cijelu tekmu eto šta bi bilo. fuck :thumbdown:
Ali onda od 53. do 63. minute slijede napadi nevjerovatni, pa onaj Hajdarović iz Veleža je čekao pet minuta da se lopta izbaci iz igre da uđe na teren.

Eto šta sam napisao, u tom periodu su viđene te šanse. Velež nije srljao nimalo u prvom poluvremenu. Stajali su fino, puštali vas do šesnaesterca, izbacivali lopte u kornere i odlučili se na kontre.

Jedna preko Haurdića je završila u mreži, druga preko Pejića je zamalo pored gola otišla. Ne razumijem šta si mislio da bude deset kontri za poluvrijeme? :D Pa igrali su koliko im vi dozvolite.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 avg 2014, 00:10

hilmo je napisao/la:Bojim se da ova utakmica, po onako nakvašenom terenu, nije istrošila naše igrače.
Odoh spavati valja na posao, a sutra ćemo se zabaviti pojedinačnim učinkom igrača večeras.

@rammstein
Cilj opravdava sredstvo, kako je Inter izbacio Barselonu? Igrom sa četiri stopera, dva beka i tri zadnja vezna ;) ;)
MI kao tim, sa ovim igračkim kadrom, trebamo naći način da probijemo bunker jer će ih na Koševu biti mnogo.
je.bem ja takav cilj :) eto
za ovakve ekipe ima kantonalna liga... la eto valjda i ovo pokazuje kliko nas se boje... AUTOBUS

i ponavljam, lud je i bolestan ko kaze da je ovo zasluzen bod

High

Post Postao/la High » 17 avg 2014, 00:10

Mislio sam da ćemo dobiti više nego što ćemo izgubiti dolaskom Berberovića, ali izgleda da je obratno umnogome!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 17 avg 2014, 00:13

rammstein je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Bojim se da ova utakmica, po onako nakvašenom terenu, nije istrošila naše igrače.

@rammstein
je.bem ja takav cilj :) eto
za ovakve ekipe ima kantonalna liga... la eto valjda i ovo pokazuje kliko nas se boje... AUTOBUS

i ponavljam, lud je i bolestan ko kaze da je ovo zasluzen bod
pa sta smo trebali napadat pa da nam uvalite petaka??? bolan nije bilo drugog izbora nego se povuci...Imas 1-0 rezultat protiv jakog Sarajeva i logicno je da ces se povuc i probat nesto iz kontre :)..

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 avg 2014, 00:16

povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 00:17

lolfgoptica je napisao/la:
sekac je napisao/la:

Drugo poluvrijeme Sarajevo po meni loše otvara, ali onda od 53. do 63. minute slijede napadi nevjerovatni, pa onaj Hajdarović iz Veleža je čekao pet minuta minuta ali baš viktorijee da uđe na teren. Kao rezultat toga stiglo je poravnanje koje kao da je ili zadovoljilo ili istrošilo igrače Sarajeva koji do kraja nisu ozbiljnije zaprijetili golmanu Veleža.

Sve u svemu Velež (ne)zasluženo nosi bod iz Sarajeva, ali opet kažem ko zna kako bi se stvari razvijale da je bilo 11 vs 11 jer je Velež igrao odlično dok su tako stajali na terenu, bez puno srljanja i na kontre./quote]
Ali onda od 53. do 63. minute slijede napadi nevjerovatni, pa onaj Hajdarović iz Veleža je čekao pet minuta da se lopta izbaci iz igre da uđe na teren.

Eto šta sam napisao, u tom periodu su viđene te šanse. Velež nije srljao nimalo u prvom poluvremenu. Stajali su fino, puštali vas do šesnaesterca, izbacivali lopte u kornere i odlučili se na kontre.

Jedna preko Haurdića je završila u mreži, druga preko Pejića je zamalo pored gola otišla. Ne razumijem šta si mislio da bude deset kontri za poluvrijeme? :D Pa igrali su koliko im vi dozvolite.
hajde eto neka si i nabrojao u tome te šanse ali kad ovako laički čitaš ispade Velež haman bolji u najmanju ruku ravnopravan i koje kontre samo izbij nabij pa viktorije se igralo 90 minuta ne znam jedino su se borili nadljudski i da izbiju loptu što dalje od gola.
Sarajevo ljubavi moja!

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 17 avg 2014, 00:18

rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!
Nagrađena je nasa trka i borbenost i to je sva prica...Isplatit ce vam se ovi promasaji od vcrs kada se najmanje nadate ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 00:20

High je napisao/la:Mislio sam da ćemo dobiti više nego što ćemo izgubiti dolaskom Berberovića, ali izgleda da je obratno umnogome!
nespreman - govorim to od prve tekme s Norvežanima. Dok je u ovakvom stanju Barić zaslužuje prednost. Definitivno. Ništa protiv Džemice, ali jednostavno je tako. Povreda i poduga pauza su uzele danak, on više nije mladić i treba vakta njegovom tijelu da se regeneriše i povrati formu...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 00:21

pravnik1981 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

Nagrađena je nasa trka i borbenost i to je sva prica...Isplatit ce vam se ovi promasaji od vcrs kada se najmanje nadate ;)
Prije bih rekao da ste uredno klanjali, išli u crkvu, i obavljali sve vjerske dužnosti. Ovoliko sreće za jednu ekipu odavno nisam vidio.
U novi boj ...

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 17 avg 2014, 00:23

Oerde je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:joj i ja mislim da ce pravo tesko biti , nekakav cudan osjecaj pravo :? :roll:
Znaš kako je to, ili će biti onako kako najavljuju i govore da su apsolutno skoncentrisani na meč sa Veležom, onda pobjeda po meni ne dolazi u pitanje, a i pokazat će da su pravi profesionalci, ili će biti obratno i biće slomljeni ovim nekim našim mentalitetom. Ne bih da podcjenjujem Velež, ali ako Sarajevo bude 100% u ovoj utakmici, mislim da oni iskreno i nemaju neke šanse. U svakom slučaju sretno i jednima i drugima, nek vrate malo istinski fudbal na ove naše terene večeras.
Otprilike sam se malo zezn'o i pomalo sam razočaran, ali šta je tu je. Zezn'o se očito i Uščuplić. Mislim ako u tri domaće utakmice izvedeš 50 kornera i ne stvoriš priliku - imaš problem. Ako u tri domaće tekme uputiš 200087673642732 centaršuteva koji završe na glavama protivničke odbrane - imaš problem. Ako imaš problem sa protivničkim "bunkerima", i to sve još na njihovu sreću urodi plodom, onda tek imaš problem. Dakle, želim aludirati na to da se traži neko rješenje, jer će pogotovo sad kad se vidi da donosi rezultat, uglavnom svi igrati ovako na Koševu. Titule donose pobjede i bodovi a ne dominacije. Imala je i Barca loptu protiv Bayerna koliko hoćeš, ali su poslije svi pričali da su im ovi u dvije tekme utrpali sedam komada, niko Barcin posjed ne spomenu. Stojčev noćas katastrofalan (pojeo mi je tačno 32 % živčanog sistema). Ako Krste treba da igra na krilu bolje da i ne igra, i da se tu potraži neko konkretnije rješenje. Odbrana i reakcije... svi znamo da je to najtanji dio tima. Ovakva igra postaje nekako skakanje u usta samom sebi. Sabijanje protivnika u šesnaesterac nikako nije baš genijalna ideja, ok u nekom periodu, ali ne valja insistirati na tome, skraćuješ sam sebi prostor, gdje nemaš kamo i kome uputiti loptu, odbrana je zbijenija tako da nema ni neke šanse za individualna rješenja, a s druge strane ostavljaš protivniku više solucija u kontranapadu. Idemo dalje!

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 17 avg 2014, 00:23

Dzemu na klupu hitno. Svaka cast raji koja je dosla po onakvoj kisi, a na ove sto su od papira pa ce se raspasti ako dodju po kisi se popisam.

I od kud onoliko djece na sjeveru, nisam isao zadnjih par tekmi na sjever, u prva 2-3 reda dosta neke djece, nije vise od 14, 15, 16 nego 11-12 :crazy: Al' eto, oni barem dodju, a ovi ''stariji'' ostali kuci i zavalili se u fotelje, ili eventualno u 21-oj godini se vec povlace sa tribine i vec su na istoku. Al' otom potom..

Sve u svemu steta zbog ispustenih prilika, ali sta je tu je. Nadoknadicemo mi ovo opusteno ;) A sad vec pocinju pripreme za cetvrtak, idemooo :njanjanja:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 00:24

pravnik1981 je napisao/la:

Prije bih rekao da ste uredno klanjali, išli u crkvu, i obavljali sve vjerske dužnosti. Ovoliko sreće za jednu ekipu odavno nisam vidio.
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni, gh0stHZ, muhamedhulk, Napapijri, OsmanhodzicBuco, Rule_hz, UltraNorth i 72 gosta.