FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 17 avg 2014, 00:24

VanBasten je napisao/la:
High je napisao/la:Mislio sam da ćemo dobiti više nego što ćemo izgubiti dolaskom Berberovića, ali izgleda da je obratno umnogome!
nespreman - govorim to od prve tekme s Norvežanima. Dok je u ovakvom stanju Barić zaslužuje prednost. Definitivno. Ništa protiv Džemice, ali jednostavno je tako. Povreda i poduga pauza su uzele danak, on više nije mladić i treba vakta njegovom tijelu da se regeneriše i povrati formu...
I ja sam to pisao. Nevjerovatno u kakvom je stanju. Barića vratiti podhitno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 00:25

rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE inute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!
Ramo đaba mi pišemo ovde oni su ubjeđeni da su dobro igrali i da su se na 1-0 povukli bod im je kao kuća i zato ne vrijedi o tome više.90 minuta igra se Viktorije ali šta rezultat pokazuje i onda se nađu i počni lipetati kao dobro su igrali i pametno na kontre ja da sam bio na terenu pustio bi ih na kontru pa nisu mogli centra preči pokrepali su na terenu ,P.S. bio sam i pokis'o ko čkapi.
Sarajevo ljubavi moja!

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 17 avg 2014, 00:26

hz033 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

poslije rvenog ok, ali i prije i poslije vi ste isto igrali... i zato kazem, ok, cilj opravdava sredstva al da je zasluzen bod je SMIJESNO!
Nagrađena je nasa trka i borbenost i to je sva prica...Isplatit ce vam se ovi promasaji od vcrs kada se najmanje nadate ;)
Prije bih rekao da ste uredno klanjali, išli u crkvu, i obavljali sve vjerske dužnosti. Ovoliko sreće za jednu ekipu odavno nisam vidio.
Isla ekspedicija RSD Velez Mostar organizovano prije tekme u sedam brace :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 00:26

hz033 je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE minute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

Nagrađena je nasa trka i borbenost i to je sva prica...Isplatit ce vam se ovi promasaji od vcrs kada se najmanje nadate ;)
Prije bih rekao da ste uredno klanjali, išli u crkvu, i obavljali sve vjerske dužnosti. Ovoliko sreće za jednu ekipu odavno nisam vidio.
Kako smo mi dobili Genk u Belgiji? Od svih dana u životu Alaim baš taj dan postao golman :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rajvosa1
Kontakt:

Post Postao/la Rajvosa1 » 17 avg 2014, 00:28

Sada sa utakmice.Nemam običaj komentarisati utakmicu dok se utisci ne slegnu,ali moram nešto reći.Odavno nisam gledao veću dominaciju neke momčadi od ove večeras.Pa Velež nije sveukupno bio na polovici Sarajeva više od 5 minuta.Onakav bunker ja nisam nikada gledao.Da kažem i riječ o sudiji.Pošto niko do sada nije to rekao,a bio sam na istoku i vrlo blizu,prije gola Haurdića sudija nije svirao čist penal za Sarajevo.Nisam gledao snimak,ali se vidjelo da je igrač Veleža rukom odnio loptu ,a ne ramenom kako je sudija sugerisao.Takođe nije u prvom pol.svirao očiti prekršaj na Bilbiji blizu 16.metara.Isključenje je bilo malo prestrogo,i moguće je da je kompenzirao svoje prijašnje previde.Nadam se da će protiv Borusije biti malo više sreće

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 00:29

sekac je napisao/la:
rammstein je napisao/la:povukli ste se od PRVE inute, gol ste dali jer smo napravili djeciju gresku, inace to vam je JEDINI prelazak centra a da je bio ozbiljniji...

Ramo đaba mi pišemo ovde oni su ubjeđeni da su dobro igrali i da su se na 1-0 povukli bod im je kao kuća i zato ne vrijedi o tome više.90 minuta igra se Viktorije ali šta rezultat pokazuje i onda se nađu i počni lipetati kao dobro su igrali i pametno na kontre ja da sam bio na terenu pustio bi ih na kontru pa nisu mogli centra preči pokrepali su na terenu ,P.S. bio sam i pokis'o ko čkapi.
Ma džaba oni dokazuju da su "igrali dobro" , a i mi da su se branili. Rezultat je takav kakav je, a ovo da bude škola za ubuduće, jer svaka ekipa, sem eventualno Širokog će ti doći sa istim bunkerom kakav si vidio večeras. Nego trebaju početi uigravati nešto za probijanje ovakvih bunkera.
Kontam, šta ako nam se Borussia ovako zatvori :mrgreen:
U novi boj ...

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 17 avg 2014, 00:30

Treba se znati i odbraniti, a ljudi su pokazali da znaju, sto na nasu zalost a njihovu srecu. Oni mozda jesu na samom startu bili satjerani, ali nakon gola, nasim igracima je voda usla u usi, i svaki put im se isto desava. Totalno se pogube, pocnu da prave glupe greske. Elem, desilo se sto se desilo i nerealno je bilo ocekivati, sa igracem manje i sa pozitivnim rezultatom da se ne zatvore onako, i ne znam cemu tolika polemika oko toga, ljudi su uradili sve sto se moglo uraditi da se odrze i ja ih uopste ne krivim. Samo sto je patnja bila gledati sve to. I svaka im cast, hrabro i dugo su se drzali da ne prime gol. Sto se recimo ne bi moglo reci za nase da se nadju u slicnoj situaciji, jer imam osjecaj da bi djelovali skroz klimavo, ali to je samo moje misljenje. Znaci, iz onoliko kornera ne dati barem jedan pogodak. I msm da je s obzirom na sve okolnosti, kad se sve sabere i oduzme, remi realan. Za trenera Veleza, kapa dolje, za intervju.
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2014, 00:31

hz033 je napisao/la:ć
Kontam, šta ako nam se Borussia ovako zatvori :mrgreen:
:mrgreen:

legendo
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 avg 2014, 00:33

i Berberovica pod hitno na klupu staviti kakve on idiotarije pravi i kakve kikseve ono je strasno, onakve greske kad je pravi oČomor ismijavan je... Pa majku mu je.bm jel moguce da lopta dva puta od je.beni pod odskace i da je on ne uzima nego kad je treci put u zraku on je glavom spusta cimiju kao zadnjem igracu.... STRASNO
da ne pricam o centrsutevimavanju i **** svake akcije.. jbt boris se da ga dovedes da bude iskustvo u ekipi.. a on ODRON!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 avg 2014, 00:33

jel se ovo narusava bratstvo :urnebes:
Manijaci Zeljini

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 avg 2014, 00:35

ultrassa1921 je napisao/la:jel se ovo narusava bratstvo :urnebes:
kakve veze ima igra na terenu sa odnosima navijaca an terena, ma kakvi oni bili ? :)

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 avg 2014, 00:38

Nekoliko minuta prije naseg gola , vidili smo to "narusavanje" bratstva :wave: P.S Veležu sretno u nastavku sezone :thumbup:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 avg 2014, 00:39

Ocemol napokon neko iz kluba reci sta je sa Mitrevskim,Kosticem jesul nesto zabelajili il su teske rinake pa ih odma poslat odakle su dosli

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 avg 2014, 00:40

rammstein je napisao/la:
kakve veze ima igra na terenu sa odnosima navijaca an terena, ma kakvi oni bili ? :)
ma vidim po fb to zestoke rasprave,svadje,al da ne bude off rodjeni dali go i bunker,logika.Ljudi prezadovoljni bodom sa koseva,crveni zasluzen,vama nista nije htjelo uci i jbg,ja zadovoljan :D
Manijaci Zeljini

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 17 avg 2014, 00:48

kada god stojchev podbaci ne mozhemo nikog pobjediti,dzemo prelosh,shevko besprizoran,krste isto odigr" o k" o neki bezveznjakovich,cimi se mora uozbiljiti,malo se ufur" o,mozhda u nekoj opciji ovo i nije loshe,jer da smo dobili ufurali bi se da smo protiv borussie favoriti i fasovali 5 icu,a znamo kakvi smo kad smo favoriti

VVVBK

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 00:48

ultrassa1921 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
ma vidim po fb to zestoke rasprave,svadje,al da ne bude off rodjeni dali go i bunker,logika.Ljudi prezadovoljni bodom sa koseva,crveni zasluzen,vama nista nije htjelo uci i jbg,ja zadovoljan :D
Samo se vi zezajte sa njima, uzeće i vama bod ! Vidjećeš kakav bunker ljudi igraju, golman im igra zadnjeg veznog jer je defanzivna linija iza njega a vezna ispred njega, napadači stoje na ivici šesneasterca, naravno svog :mrgreen:
U novi boj ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 avg 2014, 00:49

Hajde da bacimo neki komentar na ovo sve večeras. Sve je počelo izjavom N.Jusufbegovića u emisiji BHtelekom ono nedjeljom.Kao oni autsajderi i to iči će da se nadigrava pa šta bude u međuvremenu kuje plan kako autobus postaviti i uzeti bod "grande Sarajevu".Svii nam nešto čestitaju žele lijepe želje a mole Boga da se srušimo i da nam ovako uzimaju bod-ove.Dobra je ona čuvaj se danajaca koji nose darove e takvi su ovi na forumima i svi ono ko fol cijela BiH je uz vas i to a kad igraš sa njima to ti je da Bog sačuva.Treba napraviti pomak u fudbalu u BH ali kako kad ptice na grani znaju da če Travnik vratiti Borcu bodove iz B-Luke,bratsko davanje tri boda Drini iz Zvornika od strane Mladosti i onda ova anti propaganda fudbala i onda počnu se šepuriti po forumu od presretnih navijača Veleža kao da su ligu prvaka uzeli zasluženo a vidi ovo 25 2 sutevi, 19 2 korneri u okvir gola 19 1 ,do dušmana koji likuju kao eto i vi ste kiksali kao i mi samo ne vide razliku kako je ko kiksao.I šta rečo nego yebo te ovakav fudbal i liga eto toliko i o igri i lijepim željama i svemu što prati ovo naše sranje od fudbala.Jedina svijetla tačka če platiti cijenu ovakvih igara od sudijskih grešaka do loše sreče i slabe realizacije i smeća od saveza još malo i (ako ne dao Bog Sarajevo ispadne )vidjet če te ko je ko a šanse za ispadanje su veče nego za prolaz koji bi bio ćudo nad ćudima.
Sarajevo ljubavi moja!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 avg 2014, 00:49

Pa u prvom poluvremenu ili do crvenog kartona Velez je imao bolje sanse. Vama pustili loptu a oni pravili sanse. Zabili gol, napravili jos jednu cistu sansu za Pejica, a vi imali stativu u 20 sekundi. Ali nebitno, za nas neutralne, utakmica do crvenog je bila odlicna.
Samo je trener Veleza doktor za taktiku, pratio sam ga u jos par utakmica. Zna izvuci max iz igraca.
Kako bi vam dobro dosao Lazar Popovic, samo da napravi prostor za druge igrace. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 17 avg 2014, 00:52

masteRofPoker je napisao/la:

Pa u prvom poluvremenu ili do crvenog kartona Velez je imao bolje sanse. Vama pustili loptu a oni pravili sanse. Zabili gol, napravili jos jednu cistu sansu za Pejica, a vi imali stativu u 20 sekundi. Ali nebitno, za nas neutralne, utakmica do crvenog je bila odlicna.
Samo je trener Veleza doktor za taktiku, pratio sam ga u jos par utakmica. Zna izvuci max iz igraca.
Kako bi vam dobro dosao Lazar Popovic, samo da napravi prostor za druge igrace. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Velež šanse ????? Koju li si ti utakmicu gledao !!??
U novi boj ...

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 17 avg 2014, 00:54

@hz033 ma uzimali su oni nama titule,a kamoli bodove(prosla sezona) :mrgreen:
Manijaci Zeljini

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 88 gostiju.