FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 15 avg 2014, 18:28

Postoji mogucnost da Aleksandar Lukovic potpise ugovor sa Zvezdom na godinu dana, verovatno ce se to i desiti u toku ove ili naredne nedelje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 avg 2014, 11:57

Iskreno, ne bih volio Lukovica u Zvezdi! Lik nije igrao ozbiljan fudbal vise od god dana i samo bi, kao sto i sam kaze, zauzimao mjesto ovim klincima kojima je sada kakva takva minutaza preko potrebna...

http://www.telegraf.rs/sport/1190688-kl ... aucio-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 avg 2014, 15:29

Pročitah negdje kako je Luković izjavio da ne želi da smeta, nek igraju mlađi... :|
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 00:41

Rutinskih 3:0, iako se tome ni najmanje nisam nadao, očekivao sam tešku tekmu pošto nas je u prošlosti Jagodina znala i pobijediti na Marakani plus što još nismo registrovali pojačanja.
Milijaš u vrhunskoj formi. :o Večeras gol i asistencija, ali gol je fantastičan :tokralju:
Lalatović nastavlja sa presingom i ubacivanjem mladih igrača. :thumbup:
Slijedi derbi u Novom Sadu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 avg 2014, 01:24

Veceras sudija svira faul nad Rakicem, a lik iza mene galami: "sta mu sviras koji qrac" :mrgreen:

Kakva je ono hrastovina... :facepalm:

Na poluvremenu sam bas pratio Jovica i Ristica, skoro svaki njihov potez...Vidi se da su pravo skolovani igraci i tehnicki odlicni...Kod Jovica ne postoji jaca noga, nego objema skida malu mrezicu... ;)

:tokralju:

slika
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 17 avg 2014, 10:12

Kome sam ja ono ovdje objašnjavao da je Miki ćaća, samo da se fizički spremi :) Šteta što ide, trebaće mnoogo vremena da se ekipa navikne igrati bez njega. I Aca Tenk će sada morati uzimati mnogo više odgovornosti u organizaciji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2014, 15:44

A @devilu ako si ikome ovdje. :lol:
Regan potpisao za Čukarički, tako da se sad moramo okrenuti drugim rješenjima kao zamjenu za Milijaša.
Pitanje je koliko će Tenk moći kvalitetno odgovoriti toj ulozi playa, pošto se čini da je momak klasični destruktivac.

marconato je napisao/la:Veceras sudija svira faul nad Rakicem, a lik iza mene galami: "sta mu sviras koji qrac" :mrgreen:

Kakva je ono hrastovina... :facepalm:
Ma ćuti, da ga je samo prodati. :mrgreen: Jbt, mogli bi i fino zaraditi na njemu.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2014, 23:43

AS": Atletiko ne odustaje od Luke Jovića

Autor: ****

Ugledni španski list otkrio da madridski klub neće odustati od kupovine talentovanog napadača Crvene zvezde, uprkos tome što su već odbijeni.
17.08.2014. | 22:45 > 22:56
1
A- A A+

Foto: crvenazvezdafk.com
Zvezdan Terzić otkrio je u intervjuu za forum redstarbelgrade da je Atletiko Madrid bio spreman da plati dva i po miliona evra za Luku Jovića, ali i da je klub tu ponudu odbio.

Prema pisanju španskog lista "AS", šampion Španije neće tako lako odustati od namere da već ovog leta dovede talentovanog centarfora, rođenog 1997. godine.

Povezane vesti
Zvezda ne da Jovića ni za "džak para"

Uz podsećanje na Terzićeve reči da će Zvezda sačekati sa Jovićevom prodajom bar još 12 meseci, list otkriva:

"Atletiko je spreman da poveća svoju osnovnu ponudu i pošalje još jednu na adresu Crvene zvezde. Plan Atletika je da nastavi da prati evropsko tržište u potrazi za obećavajućim mladim igračima koji bi mogli da nastave svoj razvoj u njegovom omladinskom pogonu", piše "AS".

Luka Jović do sada je nastupio tri puta za seniorski tim Crvene zvezde i postigao prvi gol na debiju, u poslednjem kolu prošle sezone, protiv Vojvodine. U obe utakmice novog prvenstva ulazio je sa klupe.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 18 avg 2014, 11:17

Valjda ga nece prodati jos tu godinu. Ako su ovi sada spremni dati vise od 2 i po miliona, nakon godinu dana ce biti klubova koji ce ponuditi i vise.

Iskreno, gledajuci Luku, ja ga ne bih dao za ispod 5 miliona. Pred njim je svijetla buducnost.. On i Rajkovic su zlatne koke ove Zvezde. Ne znam samo kakav je Stojanovic, jer su za njega navodno ovi iz Fiorentine vec bili ponudili 1.2 miliona, ali je i to odbijeno.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 avg 2014, 15:08

Meni se uopšte ne sviđa sav taj hype oko Jovića. Otvoreno se priča kako ga traži Atletiko, PSG... priča se o nekim milionima, velikim očekivanjima, reklamiranju, broju 9 :crazy: ... Bez ikakve potrebe se dečku stavlja veliki pritisak na leđa.
Iskreno, bojim se za Jovića i njegovu karijeru kad se već sad oko njega vrzmaju kriminalci i maloumnici.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 avg 2014, 18:48

alan_kardec je napisao/la:Meni se uopšte ne sviđa sav taj hype oko Jovića. Otvoreno se priča kako ga traži Atletiko, PSG... priča se o nekim milionima, velikim očekivanjima, reklamiranju, broju 9 :crazy: ... Bez ikakve potrebe se dečku stavlja veliki pritisak na leđa.
Iskreno, bojim se za Jovića i njegovu karijeru kad se već sad oko njega vrzmaju kriminalci i maloumnici.
Upravo to, nije jos uvek ni celu utakmicu odigrao kako trebaa a sele ga u pola evrope.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 avg 2014, 01:20

Senegalac Mamadu Mbodj potpisuje ugovor na 3 godine sa Crvenom Zvezdom, zaradjivace oko 50.000 eura godisnje s tim sto ce beogradski klub morati da plati 100.000 eura bivsem klubu ovog igraca.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2014, 02:12

Tribalian je napisao/la:Senegalac Mamadu Mbodj potpisuje ugovor na 3 godine sa Crvenom Zvezdom, zaradjivace oko 50.000 eura godisnje s tim sto ce beogradski klub morati da plati 100.000 eura bivsem klubu ovog igraca.
Ko je ovaj anonimus? Ni gugl ne zna za njega :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 avg 2014, 05:18

ma ima vremena, čuće se za njega nekad sljedećee godine, kad nas bude tužio. do tada će uglavnom grijati klupu.
zvuči poznato? :hmmmmm:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2014, 11:58

Zvezda koja "nema za kifle" na platnom spisku ima cak 5 stopera! Od njih 5 samo je Pavićević siguran i neprikosnoven, a od ostalih imamo Lazića (koji se prosle godine vucarao po Spartaku na pozajmici i nije nesto posebno igrao), malog Vukašina Jovanovića (pokidao na U19 EP i u kojeg se toliko kunu), Planića (doveli ga kao pojacanje iz OFK) i sad ovog Mbođa... :crazy:

Takodje, ni meni se ne svidja ovo provlacenje po medijima i forisiranje Jovića! Ok momak je wunderkind, ali ovako mogu postici samo kontraefekat! Pricaju u pritisku, a sami mu ga nabijaju nepotrebno... :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 avg 2014, 17:32

Sarajlijc@ je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Senegalac Mamadu Mbodj potpisuje ugovor na 3 godine sa Crvenom Zvezdom, zaradjivace oko 50.000 eura godisnje s tim sto ce beogradski klub morati da plati 100.000 eura bivsem klubu ovog igraca.
Ko je ovaj anonimus? Ni gugl ne zna za njega :roll:
Postavio si pitanje i ujedno odgovorio na njega. :mrgreen: Sta da kazem drugo, znam o njemu isto koliko i ti. :)

@ Marconato , a sto nam Cukaricki otima igrace ? :mrgreen:

Pisem cesto o Zvezdinoj deci ovde , narocito o onima koji su klub napustili kao maloletnici i srecu potrazili u ligama petice ili drugim evropskim ligama van bivse SFRJ. Tako mi je danas paznju privukla situacija oko Filipa Jankovica ( 19) koga se svi secate dobro. Pricamo o decaku koji je najmladji debitant u istoriji Crvene Zvezde kad su evropske utakmice u pitanju (Ventspils 2011.) . Jankovic je pre skoro 3 godine napustio Crvenu Zvezdu " zbog neizmirenih obaveza" i otisao ako se dobro secam u Romu pa u Parmu sa kojom je potpisao petogodisnji ugovor . U ovom klubu Jankovic nije odigrao apsolutno nijednu utakmicu naspram Crvene Zvezde gde je odigrao 3 zvanicne utakmice i danas bi verovatno bio standardni prvotimac sa tendencijom da pojaca neki ozbiljan evropski klub kao i standardni mladi reprezentativac, medjutim navedeni igrac trenutno nije nista od toga. Nije vise ni prvoligaski fudbaler , on ce od ove sezone braniti boje katanije koja se takmici u drugoj italijanskoj ligi poznatijoj kao Seria B . Sicilijanski klub nije cak ni poslao ponudu za Jankovica nego je on deo transfera Franceska Lodija, zato ZVEZDINA DECO PAMET U GLAVU !!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2014, 17:39

Jbg, to je ono kada su roditelji pokupili svu pamet svijeta (pricam konkretno o slucaju Fića Janković)... :puke:

Ima tu i do kluba, ali ako je vec htio da ide, zar nije bilo logicno da ode u neki JSL klub, a ne odmah u bijeli svijet i to u Serie A sa svojih 50 kg zive vage... :roll:

P.S. Izgleda smo dobili licencu, tako da sutra igramo u ful sastavu... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 avg 2014, 17:45

marconato je napisao/la:Jbg, to je ono kada su roditelji pokupili svu pamet svijeta (pricam konkretno o slucaju Fića Janković)... :puke:

Ima tu i do kluba, ali ako je vec htio da ide, zar nije bilo logicno da ode u neki JSL klub, a ne odmah u bijeli svijet i to u Serie A sa svojih 50 kg zive vage... :roll:

P.S. Izgleda smo dobili licencu, tako da sutra igramo u ful sastavu... ;)
Pa da ako se dobro secam njegova majka je mesecima insistirala na transferu, pola godine se to provlacilo po medijima dok nije otisao. I evo gde je sad. Strasno.

Sto se tice licence ...
"Sa Fudbalskim klubom Rad smo još ranije dogovorli reprogram postojećeg duga. Imali smo sastanak sa čelnim ljudima "građevinara" i juče pošto prva rata reprograma dospeva danas za napaltu. Ostalo je da je regulišemo u toku dana i to ćemo učiniti sasvim sigurno. Ako ne budemo našli rešenje za pozajmicu, generalni-sekretar Zvezdan Terzić, potpredsednik Ivica Tončev i ja ćemo ta sredstva namiriti iz ličnih sredstava", objasnio je Kokeza za Blicsport.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2014, 17:47

To je problem balkanske djece, i mi smo u Sarajevu imali problema sa tim. Roditelji kontaju da njihova djeca moraju ostvariti uspjeh preko noci ili hoce odmah da ih gurnu u evropu, a to se ne radi tako.

Ali bas imate glupu transfer politiku, ovaj Senegalac je totalni anonimus, a platili ste za njega 100.000€(usput kojem klubu?) i zaradjivat ce godisnje 50 000€ sto u prevodu znaci oko 4200€ mjesecno, da nije malo previse?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 avg 2014, 17:53

Sarajlijc@ je napisao/la:To je problem balkanske djece, i mi smo u Sarajevu imali problema sa tim. Roditelji kontaju da njihova djeca moraju ostvariti uspjeh preko noci ili hoce odmah da ih gurnu u evropu, a to se ne radi tako.

Ali bas imate glupu transfer politiku, ovaj Senegalac je totalni anonimus, a platili ste za njega 100.000€(usput kojem klubu?) i zaradjivat ce godisnje 50 000€ sto u prevodu znaci oko 4200€ mjesecno, da nije malo previse?
Klub kojem je placeno 100.000. eura zove se cini mi se Dakar FC :) Vi u Sarajevu ste imali problem sa onima koji nekom traze pare da bi mu dete igralo kod vas, kod nas je problem drugacije prirode :) U Zvezdi ne traze pare nikom, kod nas su ljudi koji su vodili omladinsku skolu jednostavnu nesposobni ( vecina) , a bilo je i onih koji su u raznim talovima sa par menadzera.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.