FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Ne ne, imamo problem sa djecom koja misle da su igracine. Evo konkretno ove godine Rijad Kapic kad je zavrsio sa akademskim stazom nije htio da potpise ugovor jer ima 17-18 godina i odbio je da ide na posudbu. Na kraju je trebao otici u austrijsku drugu ligu, ali mu se izjalovilo izgleda 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja sam tebra cuo da su kod vas igrala deca samo vidjenijih ljudi iz sarajeva i okoline , da je zato dosta vasih talenata preslo u Zelju , ako gresim ja se izvinjavam . Koliko igraca iz ove generacije FKS je poniklo u klubu sa Koseva ?Sarajlijc@ je napisao/la:Ne ne, imamo problem sa djecom koja misle da su igracine. Evo konkretno ove godine Rijad Kapic kad je zavrsio sa akademskim stazom nije htio da potpise ugovor jer ima 17-18 godina i odbio je da ide na posudbu. Na kraju je trebao otici u austrijsku drugu ligu, ali mu se izjalovilo izgleda
p.s.
Evo i zvanicno
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je danas Crvenoj zvezdi zabranu registracije igrača, tako da aktuelni prvak u sutrašnjem derbiju Superlige protiv Vojvodine može da igra u najjačem sastavu
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mislim da je to vise namjerno i svjesno djelovanje, nego sto je nesposobnost...Jbt, ako Partizan, Vojvodina, Rad, OFK...kapiraju da se najbolje prolazi ako se forsiraju sopstveni klinci i ako to vidi jos milion ljudi koji se iole razumiju i prate fudbal, onda ne vidim u cemu je problem sa Zvezdom...Tribalian je napisao/la: Klub kojem je placeno 100.000. eura zove se cini mi se Dakar FCVi u Sarajevu ste imali problem sa onima koji nekom traze pare da bi mu dete igralo kod vas, kod nas je problem drugacije prirode
U Zvezdi ne traze pare nikom, kod nas su ljudi koji su vodili omladinsku skolu jednostavnu nesposobni ( vecina) , a bilo je i onih koji su u raznim talovima sa par menadzera.
Na proslom U19 EP, Srbija je uzela zlato sa ukupno 2 igraca iz Zvezde i Partizana i zar nije logicno uzeti 10-ak tih igraca za milion i za 2 godine zaraditi na njima 10 mil, nego uzimati kojekakve Asamoe, Onjile, poluigrace i povratnike u klub na zalasku karijere...
Sto je najcrnje, par klinaca koji su uzeli to zlato su upravo protjerani iz Zvezde, jer nikada nisu dobili priliku, a sve zbog gore pomenutih "pojacanja"...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
U potpunosti se slazem sa tobom, samo to nije nikakav problem sa Zvezdom, vec sistematsko unistavanje jednog evropskog giganta i lagana priprema za privatizaciju , navedeno spoj jos sa ubacivanjem nestrucnih politickih kadrova na sportske funkcije u Crvenoj Zvezdi i sve je jasno.marconato je napisao/la: Mislim da je to vise namjerno i svjesno djelovanje, nego sto je nesposobnost...Jbt, ako Partizan, Vojvodina, Rad, OFK...kapiraju da se najbolje prolazi ako se forsiraju sopstveni klinci i ako to vidi jos milion ljudi koji se iole razumiju i prate fudbal, onda ne vidim u cemu je problem sa Zvezdom...![]()
Na proslom U19 EP, Srbija je uzela zlato sa ukupno 2 igraca iz Zvezde i Partizana i zar nije logicno uzeti 10-ak tih igraca za milion i za 2 godine zaraditi na njima 10 mil, nego uzimati kojekakve Asamoe, Onjile, poluigrace i povratnike u klub na zalasku karijere...
Sto je najcrnje, par klinaca koji su uzeli to zlato su upravo protjerani iz Zvezde, jer nikada nisu dobili priliku, a sve zbog gore pomenutih "pojacanja"...
Znam, zato i kazem da se NAMJERNO to radi
Svi mi smo slijepi, a par njih su samo vizionari i strucnjaci... 
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 22 avg 2014, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Reci ti @ Marconato sta ces da radis kad prodaju Luku Jovica na kraju tekuce sezone ?
Video sam da ima ugovor do decembra 2015. , sto znaci da ce klub napustiti nekoliko meseci pre toga . Zamisli da smo normalan klub pa da ovaj odigra jedno 3 sezone kod nas i onda ode negde za 10-15 miliona.
Jednostavno nezamislivo kad smo mi u pitanju.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tako je bilo prije, a sada kako se akademija osnovala drugacije je totalno. Kupe se talenti iz cijele BiH u akademiju, ove godine su potpisali Nemanja Andjusic i Marko Mihojevic sa prvim timom, obojica iz Trebinja.Tribalian je napisao/la:Ja sam tebra cuo da su kod vas igrala deca samo vidjenijih ljudi iz sarajeva i okoline , da je zato dosta vasih talenata preslo u Zelju , ako gresim ja se izvinjavam . Koliko igraca iz ove generacije FKS je poniklo u klubu sa Koseva ?Sarajlijc@ je napisao/la:Ne ne, imamo problem sa djecom koja misle da su igracine. Evo konkretno ove godine Rijad Kapic kad je zavrsio sa akademskim stazom nije htio da potpise ugovor jer ima 17-18 godina i odbio je da ide na posudbu. Na kraju je trebao otici u austrijsku drugu ligu, ali mu se izjalovilo izgleda
p.s.
Evo i zvanicno
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ukinula je danas Crvenoj zvezdi zabranu registracije igrača, tako da aktuelni prvak u sutrašnjem derbiju Superlige protiv Vojvodine može da igra u najjačem sastavu
Imamo trenutno 4 igraca Dupovac, Radovac, Berberovic, Handzic.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
To se zove ozbiljan pristup, za razliku od ovog naseg.Sarajlijc@ je napisao/la: Tako je bilo prije, a sada kako se akademija osnovala drugacije je totalno. Kupe se talenti iz cijele BiH u akademiju, ove godine su potpisali Nemanja Andjusic i Marko Mihojevic sa prvim timom, obojica iz Trebinja.
Imamo trenutno 4 igraca Dupovac, Radovac, Berberovic, Handzic.
Prodaja je niminovnost! Sad, da li sledece godine ili za 2 ne znam, ali ako mu uspiju nabudžiti cifru na 5+ mil, onda to i ne bi bilo toliko lose (u poredjenju sa njegovim prethodnicima koji su slovili za velike talente i koje smo vec pominjali ovde)!Tribalian je napisao/la:Reci ti @ Marconato sta ces da radis kad prodaju Luku Jovica na kraju tekuce sezone ?Video sam da ima ugovor do decembra 2015. , sto znaci da ce klub napustiti nekoliko meseci pre toga . Zamisli da smo normalan klub pa da ovaj odigra jedno 3 sezone kod nas i onda ode negde za 10-15 miliona.
Jednostavno nezamislivo kad smo mi u pitanju.
Veći mi je crnjak kada dodjem na Marakanu da uzivam u njegovim potezima, a primoran sam da gledam 70-80 min. drvo zvano Rakić! Jos kad procitam ili cujem da nema srece, ne ide ga ovo ono...
Decko ne zna elementarne stvari vezane za fudbal! Kretanje mu je ocajno, ne osjeca prostor, agilnost mu je na nivou moga dede od 80+ god...
U preostalih 20 min mali Jović samo u par poteza pokaze koliko je vec sada bolji, da ne govorim skolovaniji igrac...
E ovdje nisi u pravu, i to znam provjereno. Mnogi treneri omladinskih kategorija su preko veze ubacivali klince u Zvezdin pogon. Tacnije, ne preko veze, nego za kes. Prvi od njih je Toma Milicevic koji je i dan danas u klubu. Imao je on i dobrih poteza, ali je zato i zaradio para sa strane koliko hoces.Tribalian je napisao/la:Klub kojem je placeno 100.000. eura zove se cini mi se Dakar FCSarajlijc@ je napisao/la:To je problem balkanske djece, i mi smo u Sarajevu imali problema sa tim. Roditelji kontaju da njihova djeca moraju ostvariti uspjeh preko noci ili hoce odmah da ih gurnu u evropu, a to se ne radi tako.
Ali bas imate glupu transfer politiku, ovaj Senegalac je totalni anonimus, a platili ste za njega 100.000€(usput kojem klubu?) i zaradjivat ce godisnje 50 000€ sto u prevodu znaci oko 4200€ mjesecno, da nije malo previse?Vi u Sarajevu ste imali problem sa onima koji nekom traze pare da bi mu dete igralo kod vas, kod nas je problem drugacije prirode
U Zvezdi ne traze pare nikom, kod nas su ljudi koji su vodili omladinsku skolu jednostavnu nesposobni ( vecina) , a bilo je i onih koji su u raznim talovima sa par menadzera.
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Mislim da je to vise namjerno i svjesno djelovanje, nego sto je nesposobnost...Jbt, ako Partizan, Vojvodina, Rad, OFK...kapiraju da se najbolje prolazi ako se forsiraju sopstveni klinci i ako to vidi jos milion ljudi koji se iole razumiju i prate fudbal, onda ne vidim u cemu je problem sa Zvezdom...![]()
Sa svime ovim napisanim se slažem, ali se ne mogu složiti sa tim da nam ne trebaju povratnici iz inostranstva.
Povratnici su nam donijeli titulu nakon 6 godina čekanja. Mijailović, Pavićević, Milijaš, Ninković, Mrđa. I ranije smo imali dobrih primjera tipa Duško Tošić, takođe i loših (Milovanović, Kovačević, Slavoljub Đorđević...) ali u suštini nama su povratnici iz inostranstva dobitna kombinacija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Golčina Rakića. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
I nakon možda I najtežeg gostovanja u prvenstvu, Zvezda ostaje stopostotna I bez primljenog gola. I to bez ljetošnjih pojačanja.
Tekma u NS poprilično loša, težak teren, masa nekih klizanja, proklizavanja...
Mogli smo još koji dati da su Jović I Savićević bili prisebniji, ali smo mogli I primiti. Majstorija Rakića (čisto da nam malo svima zapuši usta
) jako dobra partija Lazića. I jedno I drugo prvorazredna iznenađenja, bar što se mene tiče.
Lalatović sad na slatkim mukama jer je fino ukomponovao tim I bez pojačanja.
Pošto niko nije pisao evo da ja napišem, dobili smo dozvolu da registrujemo nove igrače. Neka dugovanja smo riješili, neka reprogramirali.
Kapiten definitivno odlazi u Tursku.

Tekma u NS poprilično loša, težak teren, masa nekih klizanja, proklizavanja...
Lalatović sad na slatkim mukama jer je fino ukomponovao tim I bez pojačanja.
Pošto niko nije pisao evo da ja napišem, dobili smo dozvolu da registrujemo nove igrače. Neka dugovanja smo riješili, neka reprogramirali.
Kapiten definitivno odlazi u Tursku.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne znam jesi li bio na utakmici, ali teren je bio odlican. Klizav, ali odlican.. ali ono, normalno je da ce biti klizav s obzirom da je kisa padala 2 sata pred mec i cijelo prvo poluvrijeme.
Lazic je definitivno igrac utakmice. Koliko je samo napredovao u odnosu na proslu sezonu.. A Rajkovic ce biti golmancina. Vec brani kao da ima 200 utakmica iza sebe. On je sada na oko 300 minuta bez primljenog gola, ako racunamo i proslu sezonu.
Lazic je definitivno igrac utakmice. Koliko je samo napredovao u odnosu na proslu sezonu.. A Rajkovic ce biti golmancina. Vec brani kao da ima 200 utakmica iza sebe. On je sada na oko 300 minuta bez primljenog gola, ako racunamo i proslu sezonu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nisam bio na utakmici, gledao sam preko streama, slika ko i obično nije baš najbolja, a igrači se klizaju ko ludi pa sam zbog toga pomislio da je teren loš.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sava Pavicevic za nasu ligu Vidic licno i personalno!
Pohvale i za Lazica! Definitivno nije isto igrati sa Krnetom i sa pomenutim u paru... 
[youtube][/youtube]
Igraci koji nisu bili u protokolu protiv Vojvodine , savladali su juce Kolubaru sa 2:0 u prijateljskom mecu.
Nasem kapitenu sve najbolje u nastavku karijere !
[youtube][/youtube]
Igraci koji nisu bili u protokolu protiv Vojvodine , savladali su juce Kolubaru sa 2:0 u prijateljskom mecu.
Nasem kapitenu sve najbolje u nastavku karijere !
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Nasem kapitenu sve najbolje u nastavku karijere !
Zna li se jesmo li šta keša dobili od njegovog transfera? Bar Turcima pare nikad nisu bili problem.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nismo nista, dzentlmenski dogovor. Oprost duga i tako to..
Sve najbolje pravom kapitenu i velikom Zvezdasu. Nije se nikada eksponirao u medijima, plakao, izbacivao sebe u prvi plan.. nije nikada opljunuo po klubu i navijacima iako je imao razloga. Velika ljudina i veliki igrac. Zasluzio je da uzme kes pred kraj karijere.
Sve najbolje pravom kapitenu i velikom Zvezdasu. Nije se nikada eksponirao u medijima, plakao, izbacivao sebe u prvi plan.. nije nikada opljunuo po klubu i navijacima iako je imao razloga. Velika ljudina i veliki igrac. Zasluzio je da uzme kes pred kraj karijere.
Gogic nek ide, kao sto se i kaze u textu , Lalatovic vise ne racuna na njega, ali Kovacevic...Vezni red Crvene zvezde bi uskoro mogao da ostane siromašniji za dvojicu članova. Aleksandar Kovačević je i dalje na meti Steaue, dok bi Goran Gogić karijeru mogao da nastavi u Izraelu.
Prema pisanju Žurnala, šampion Rumunije nije odustao od Kovačevića i spreman je da Zvezdi ponudi 800.000 evra na ime obeštećenje za mladog reprezentativca.
Interesovanje Rumuna za Kovačevića traje još od prošle sezone i sada je ta priča opet aktuelna. Mnogo toga će zavisiti i od večerašnjeg meča Steaue protiv Ludogoreca. Ako se Rumuni plasiraju u Ligu šampiona, dobiće finansijsku injekciju i Kovačević će im biti još neophodniji. Obeštećenje od 800.000 evra je ponuda koju će uprava Zvezde teško moći da odbije s obzirom na očajnu finansijsku situaciju u klubu. Problem je što Zvezdi ne ide cela suma jer je prilikom Kovačevićevog transfera iz Spartaka prošlog leta dogovoreno da subotički superligaš dobije 40 odsto sume od naredne prodaje beskompromisnog veziste.
Još bliži odlasku sa Marakane je iskusni vezista Goran Gogić koji je izgubio mesto u timu dolaskom novog trenera Lalatovića. Za razliku od Slaviše Stojanovića koji je imao veliko poverenje u Gogića, Lalatović ga ne vidi u planovima i gotovo je izvesno da će visoki vezista posle godinu dana napsutiti Zvezdu. Prvo se za njega interesovao subotički Spartaka, a sada su i dva izraelska kluba zainteresovana za mogućnost da angažuju Gogića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.