da on moze metro nebi sigurno jos uvijek imao xpQUARESMA 18<<< je napisao/la:bome kod mene je ipak drugacija situacija, win8.1 mi nekako lakse radi, brze pali gasi se, metro nije nikakav problem, moze se i iskljuciti
neka nabaci x86 verziju i pici, ukoliko ima do 4gb, sve je do njega sta ce win 7 ili win8.1
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- alan_kardec
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:imam jedan mali problem sa laptopom.
recimo na netu sam i hoću da sačuvam na laptopu shortcut od te neke stranice, i sačuvam ga, ali kasnije kad opet hoću da uđem na tu istu stranicu preko shortcuta, samo me prebaci na google.
evo da pitam ponovo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
I meni je 8.1 i bolji i ljepši od sedmice.
Zar je to uopšte upitno? 8.1 je zakon.Donnie Darko je napisao/la:I meni je 8.1 i bolji i ljepši od sedmice.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Od jutros mi ventilator strašno zuji...koji mu je qrac jel zna neko???
A.F.C. Bournemouth!
- Unknown Genius
- Kontakt:
I moj jarane. Da nisu šta u rodu?rambo16 je napisao/la:Od jutros mi ventilator strašno zuji...koji mu je qrac jel zna neko???
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Meni je furka kad ga malo kucnem prestane da zuji,i onda nakon 10-ak sekundi nastavi po svom.
A.F.C. Bournemouth!
syebat ce ti se za nekih mjesec dana. tako je meni bilo 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Dobar je dok zuji, znaci radi 
Ma i prije mi se ovo deašavalo. Recimo preko zime kad ga tek ujutro upalim. Ono zuji nekih 2-3 minute i prestane.
Nakon što mi je prije par dana crko mobitel,sad i ovo sranje!! Sve iskušenje za iskušenjem!!! xd
Nakon što mi je prije par dana crko mobitel,sad i ovo sranje!! Sve iskušenje za iskušenjem!!! xd
A.F.C. Bournemouth!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Sigurno te onaj izbrisani dio potpisa zezao. Sad kako si se riješio tih pogrešnih teorija o najboljem PF-u svih vremena, možda i prestanu problemi. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma vruce je danas pa mozda jace radi da ohladi bolje, ili ti se mozda malo prasine nafatalo, uglavnom ne moras se brinut nije kvar nikakav i kod mene cesto je znao zujat, pa nekad prestane, pa opet pocne itd..
samo ga trebaš očistiti i pogledati temperature, ako su više nego prije moguće da je i on dotrajao.. doduše je li uopšte znaš od čega je ventilator u pitanju?
Ma ne znam od čeg je,al' nalazi se tamo sa zadnje strane kompa! Otvaro sam centralnu i čistio onaj ventilator što se nalazi u centralnoj! Ovog ne mogu očistit jer je u nekakvoj kutiji! Gdje da pogledam te temperature??viKK je napisao/la:samo ga trebaš očistiti i pogledati temperature, ako su više nego prije moguće da je i on dotrajao.. doduše je li uopšte znaš od čega je ventilator u pitanju?
A.F.C. Bournemouth!
e yebiga, može biti od svačega jer u kućištu se nalazi više ventilatora, što se tiče temperatura sad ti to baš i ne znači puno jer ne znaš od čega je ventilator radio glasno..
- Unknown Genius
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
CPUID HWMonitor, program je po meni jedan od vodecih za temperature. Veoma jednostavno, evo npr. moje trenutno stanje:

Znaci: -Motherboard (temp. jezgra procesora, zavisi kod nekog moze pisati CPU na prvom mjestu)
-Tmpin2 (temperatura maticne ploce)
-Fans-Fanino (ventilator procesora)
-Fanin3 (dodatni ventilator koji puse na maticnu)
Ventilator na napojnoj obicno nije moguce podesavati i ne ocitava ga, bar ne kod racunara koje sam koristio.
Ovo pod Maxtor je temp HD-a..
Dok zadnje brojke pokazuju temperaturu grafe..
E sada, u pitanju je desktop racunar. Temp procesora (prva) je ujedno i najvaznija. Ne bi trebala prelaziti 58-59 pod max opterecenjem (kod mene je 56).. Ostale temp su otp idealne.. Za HP racunare..
Kada je laptop u pitanju, slobodno se moze dodati i +10 zbog skucenog prostora i slabog provjetrenja, te losih kulera.
Jednostavno je pogoditi na osnovu ovog programa koji je ventilator u pitanju, jednostavno pogledas stanje temperature, odes na forum za datu marku laptopa/racunra i vidis koja se komponenta pregrijava, pa samim tim i kuler na toj komponenti ili treba mjenjati ili ocistiti (ako je procesor u pitanju i nanjeti termalnu pastu)..

Znaci: -Motherboard (temp. jezgra procesora, zavisi kod nekog moze pisati CPU na prvom mjestu)
-Tmpin2 (temperatura maticne ploce)
-Fans-Fanino (ventilator procesora)
-Fanin3 (dodatni ventilator koji puse na maticnu)
Ventilator na napojnoj obicno nije moguce podesavati i ne ocitava ga, bar ne kod racunara koje sam koristio.
Ovo pod Maxtor je temp HD-a..
Dok zadnje brojke pokazuju temperaturu grafe..
E sada, u pitanju je desktop racunar. Temp procesora (prva) je ujedno i najvaznija. Ne bi trebala prelaziti 58-59 pod max opterecenjem (kod mene je 56).. Ostale temp su otp idealne.. Za HP racunare..
Kada je laptop u pitanju, slobodno se moze dodati i +10 zbog skucenog prostora i slabog provjetrenja, te losih kulera.
Jednostavno je pogoditi na osnovu ovog programa koji je ventilator u pitanju, jednostavno pogledas stanje temperature, odes na forum za datu marku laptopa/racunra i vidis koja se komponenta pregrijava, pa samim tim i kuler na toj komponenti ili treba mjenjati ili ocistiti (ako je procesor u pitanju i nanjeti termalnu pastu)..
- Ed Woodward for Prime Minister !

Evo kod mene! Ovo CPUFANINO mi je sumnjivo! Previše skoro 3000!
A.F.C. Bournemouth!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Aj pokreni recemo stranicu/dvi (udji npr. u eurosport.com i guardian), da vidim max temperature.. I daj mi naziv racunara...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ne mijenja mi se temp kad otvorim bilo koje dvije stranice,
A evo komp.

A evo komp.

A.F.C. Bournemouth!