Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2014, 20:34

Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju :cool: :cool:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 avg 2014, 20:42

Ma za Stilu treba imati mesta sad kad se Miske oprostio.. Naravno nije za prvih 11, al mjesto medju 23 mora, jednostavno mora imati prije Tinkssona, Hadzica i sl. vedeta... dosta sl. igrac Misketu.. naravno kvalitet je neuporediv izmedju njih dvojice al isto tako kvalitet je neuporediv izmedju Stile i Germanijaca... u tom omjeru..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 avg 2014, 20:55

Ponos Torina je napisao/la:Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju :cool: :cool:
Ma' nema sanse. Susic ni ti zna jel' Stilic ziv, Susic ignorise ovih nasih igraci tamo.. Buric, Stilic, Bunoza, Mahmutovic.. svi su oni kvalitet za repku.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 avg 2014, 21:22

STEVIE je napisao/la:sta im radi semir :salut:
Unosi nemir! ;)

Bravo, Semire! Istina da si imao dolazaka i odlazaka iz reprezentacije, ali ako ovako nastaviš.... :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2014, 21:31

Ma Semir je zamjena za Mismovica ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 avg 2014, 22:15

Ponos Torina je napisao/la:Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju :cool: :cool:
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
I onda ce neko opet kazati da imamo samo 14-15 igraca i da je ovo maksimum :roll: :roll:
Prije SP se je govorilo o 14-15 igraca. Vidim pojedinci opet spominju nekih 14-15 igraca i poslje SP :roll: :roll:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 00:16

Sa klixa komentar
Ta ce Semir, nit štele, nit amidže...
:(
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 18 avg 2014, 01:24

On je vec prerasto za tu ligu, po meni bi vec trebao biti negdje poput Bundeslige,Serie A a bogami mogao bi u Spaniji.
Napravio je gresku isto kao Medunjanin i Hajrovic leteci za pare u Turskoj i vidi se da zeli nazad u repki.

bilo bi dobro da safet proba...

_______Dzeko________
Prcic___Stilic___Hajrovic
___Besic____Pjanic____
Kola__Zuka__Bico__Mujdza
________Bega________

Prcic ne kao ljevo krilo nego moderno ljevo krilo ko je vise ulazi u sredinu jer oba zasluzuju da igraju. Lulic nevalja u napadu on bi cak mogao kao desnjak igrati i desni bek za nas jer u napadu je potrosen....Bit ce zanimljivo sta Pape uradi jer naravno tu je i Tino :bih:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2014, 01:45

Consigliere je napisao/la:Sa klixa komentar
Ta ce Semir, nit štele, nit amidže...
:(
Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.
Jedino kad bi BiH repka odigravala domace susrete u Poljskoj,mozda bi ga krenulo.
Pa tip je vise obecavao nego bivsi klupski mu Levandovski gdje je sad jedan a gdje drugi :crazy:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 01:52

harishp je napisao/la: Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.
Jedino kad bi BiH repka odigravala domace susrete u Poljskoj,mozda bi ga krenulo.
Pa tip je vise obecavao nego bivsi klupski mu Levandovski gdje je sad jedan a gdje drugi :crazy:
Nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji, ako cemo realno. Najvise sto je na njegovoj poziciji igrao nezamjenjivi Miske... Sad kad se povukao, mozda je doslo vrijeme za Stilica... Igra u odlicnoj formi
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2014, 01:58

Consigliere je napisao/la:
Nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji, ako cemo realno. Najvise sto je na njegovoj poziciji igrao nezamjenjivi Miske... Sad kad se povukao, mozda je doslo vrijeme za Stilica... Igra u odlicnoj formi
I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 avg 2014, 02:04

I ono malo što je dobio, nije valjalo ničemu..
Čisto sumnjam da će biti pozvan. Mada trenutnom formom možda je i zaslužio da bude na spisku.. :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 02:05

harishp je napisao/la: I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.
E, nemoj me sad zayebavati... U kojoj je to utakmici ili vise njih zakazao pada ga prekrizimo. Pa Lulic od Rumunije u Zenici nije odigrao zapazenu tekmu, a standardni je reprezentativac, i to samo zahvaljujuci tome sto igra u Italiji i sto smo realno tanki na toj poziciji.... Pogledaj Stiliceve golove iz prosle sezone, skoro svi su na individualni kvalitet. Da je imao boljeg menadzera mozda bi i on igrao u jacoj ekipi, po meni ima kvalitet

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2014, 02:31

harishp je napisao/la: I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.
E, nemoj me sad zayebavati... U kojoj je to utakmici ili vise njih zakazao pada ga prekrizimo. Pa Lulic od Rumunije u Zenici nije odigrao zapazenu tekmu, a standardni je reprezentativac, i to samo zahvaljujuci tome sto igra u Italiji i sto smo realno tanki na toj poziciji.... Pogledaj Stiliceve golove iz prosle sezone, skoro svi su na individualni kvalitet. Da je imao boljeg menadzera mozda bi i on igrao u jacoj ekipi, po meni ima kvalitet
Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 11:27

harishp je napisao/la: Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.
Nije se naigrao u Turskoj, cija je liga i puno boljim igracima upropastavala karijere. U Karpatyu je odradio dobru sezonu, a u oba poljska time je medju najboljim igracima. Po meni, vise zasluzuje poziv od dva konkurenta za poziciju: Susica i Vrancica.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 avg 2014, 12:25

harishp je napisao/la: Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.
Nije se naigrao u Turskoj, cija je liga i puno boljim igracima upropastavala karijere. U Karpatyu je odradio dobru sezonu, a u oba poljska time je medju najboljim igracima. Po meni, vise zasluzuje poziv od dva konkurenta za poziciju: Susica i Vrancica.
Vrancic i Stilic uopste nece biti konkurentni ako budu u repki, jer ce Mario konkurisati na DMF, a Stila na AMF..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2014, 12:33

Stilu definitivno treba isprobati na Misketovom mjestu, covjek je umjetnik.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 12:36

Štilića treba vratit' u repku, al' na Misketovu poziciju treba postavit' Prcića :D Štilić bi donio i kvalitet i kvantitet, oboje nam je potrebno :D bolje imat' dva igrača na jednoj poziciji, nego jednog, logično :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 18 avg 2014, 15:09

Golovi iz prosle sezone za Wislu. Svaki gol cista genijalnost!!

Pa ebem mu misa bolji je od Tine Svena bar 7645 puta..

[youtube][/youtube]

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2014, 15:11

EmirTM87 je napisao/la:Golovi iz prosle sezone za Wislu. Svaki gol cista genijalnost!!

Pa ebem mu misa bolji je od Tine Svena bar 7645 puta..

[youtube][/youtube]
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu velemajstorski Miske2
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Realno bez zajebancije trebalo bi da bude:
( ako zanemarimo Vrancica koji bi mogao mozda da odigra malo defanzivnije )
Stilic
Prcic
Susic

Samo kod nas ce biti obratno:
Susic
Prcic
Stilic
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 avg 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 16 gostiju.