Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma za Stilu treba imati mesta sad kad se Miske oprostio.. Naravno nije za prvih 11, al mjesto medju 23 mora, jednostavno mora imati prije Tinkssona, Hadzica i sl. vedeta... dosta sl. igrac Misketu.. naravno kvalitet je neuporediv izmedju njih dvojice al isto tako kvalitet je neuporediv izmedju Stile i Germanijaca... u tom omjeru..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ma' nema sanse. Susic ni ti zna jel' Stilic ziv, Susic ignorise ovih nasih igraci tamo.. Buric, Stilic, Bunoza, Mahmutovic.. svi su oni kvalitet za repku.Ponos Torina je napisao/la:Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Unosi nemir!STEVIE je napisao/la:sta im radi semir
Bravo, Semire! Istina da si imao dolazaka i odlazaka iz reprezentacije, ali ako ovako nastaviš....
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma Semir je zamjena za Mismovica 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Ocekujem Stilica i Prcica zajedno na sledecem okupljanju![]()
I onda ce neko opet kazati da imamo samo 14-15 igraca i da je ovo maksimum
Prije SP se je govorilo o 14-15 igraca. Vidim pojedinci opet spominju nekih 14-15 igraca i poslje SP
- Consigliere
- Kontakt:
Sa klixa komentar

Ta ce Semir, nit štele, nit amidže...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
On je vec prerasto za tu ligu, po meni bi vec trebao biti negdje poput Bundeslige,Serie A a bogami mogao bi u Spaniji.
Napravio je gresku isto kao Medunjanin i Hajrovic leteci za pare u Turskoj i vidi se da zeli nazad u repki.
bilo bi dobro da safet proba...
_______Dzeko________
Prcic___Stilic___Hajrovic
___Besic____Pjanic____
Kola__Zuka__Bico__Mujdza
________Bega________
Prcic ne kao ljevo krilo nego moderno ljevo krilo ko je vise ulazi u sredinu jer oba zasluzuju da igraju. Lulic nevalja u napadu on bi cak mogao kao desnjak igrati i desni bek za nas jer u napadu je potrosen....Bit ce zanimljivo sta Pape uradi jer naravno tu je i Tino
Napravio je gresku isto kao Medunjanin i Hajrovic leteci za pare u Turskoj i vidi se da zeli nazad u repki.
bilo bi dobro da safet proba...
_______Dzeko________
Prcic___Stilic___Hajrovic
___Besic____Pjanic____
Kola__Zuka__Bico__Mujdza
________Bega________
Prcic ne kao ljevo krilo nego moderno ljevo krilo ko je vise ulazi u sredinu jer oba zasluzuju da igraju. Lulic nevalja u napadu on bi cak mogao kao desnjak igrati i desni bek za nas jer u napadu je potrosen....Bit ce zanimljivo sta Pape uradi jer naravno tu je i Tino
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.Consigliere je napisao/la:Sa klixa komentar
Ta ce Semir, nit štele, nit amidže...
Jedino kad bi BiH repka odigravala domace susrete u Poljskoj,mozda bi ga krenulo.
Pa tip je vise obecavao nego bivsi klupski mu Levandovski gdje je sad jedan a gdje drugi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji, ako cemo realno. Najvise sto je na njegovoj poziciji igrao nezamjenjivi Miske... Sad kad se povukao, mozda je doslo vrijeme za Stilica... Igra u odlicnoj formiharishp je napisao/la: Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.
Jedino kad bi BiH repka odigravala domace susrete u Poljskoj,mozda bi ga krenulo.
Pa tip je vise obecavao nego bivsi klupski mu Levandovski gdje je sad jedan a gdje drugi
I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.Consigliere je napisao/la:Nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji, ako cemo realno. Najvise sto je na njegovoj poziciji igrao nezamjenjivi Miske... Sad kad se povukao, mozda je doslo vrijeme za Stilica... Igra u odlicnoj formiharishp je napisao/la: Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ono malo što je dobio, nije valjalo ničemu..Consigliere je napisao/la:Nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji, ako cemo realno. Najvise sto je na njegovoj poziciji igrao nezamjenjivi Miske... Sad kad se povukao, mozda je doslo vrijeme za Stilica... Igra u odlicnoj formiharishp je napisao/la: Nit Ukrajinske ,nit Turske lige.
Čisto sumnjam da će biti pozvan. Mada trenutnom formom možda je i zaslužio da bude na spisku..
- Consigliere
- Kontakt:
E, nemoj me sad zayebavati... U kojoj je to utakmici ili vise njih zakazao pada ga prekrizimo. Pa Lulic od Rumunije u Zenici nije odigrao zapazenu tekmu, a standardni je reprezentativac, i to samo zahvaljujuci tome sto igra u Italiji i sto smo realno tanki na toj poziciji.... Pogledaj Stiliceve golove iz prosle sezone, skoro svi su na individualni kvalitet. Da je imao boljeg menadzera mozda bi i on igrao u jacoj ekipi, po meni ima kvalitetharishp je napisao/la: I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.
Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.Consigliere je napisao/la:E, nemoj me sad zayebavati... U kojoj je to utakmici ili vise njih zakazao pada ga prekrizimo. Pa Lulic od Rumunije u Zenici nije odigrao zapazenu tekmu, a standardni je reprezentativac, i to samo zahvaljujuci tome sto igra u Italiji i sto smo realno tanki na toj poziciji.... Pogledaj Stiliceve golove iz prosle sezone, skoro svi su na individualni kvalitet. Da je imao boljeg menadzera mozda bi i on igrao u jacoj ekipi, po meni ima kvalitetharishp je napisao/la: I kad je dobio iskreno receno zesca qarina.Sto je najgore ni u ligicama i klubcicima van Poljske nije se snasao,e pa yebiga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Consigliere
- Kontakt:
Nije se naigrao u Turskoj, cija je liga i puno boljim igracima upropastavala karijere. U Karpatyu je odradio dobru sezonu, a u oba poljska time je medju najboljim igracima. Po meni, vise zasluzuje poziv od dva konkurenta za poziciju: Susica i Vrancica.harishp je napisao/la: Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Vrancic i Stilic uopste nece biti konkurentni ako budu u repki, jer ce Mario konkurisati na DMF, a Stila na AMF..Consigliere je napisao/la:Nije se naigrao u Turskoj, cija je liga i puno boljim igracima upropastavala karijere. U Karpatyu je odradio dobru sezonu, a u oba poljska time je medju najboljim igracima. Po meni, vise zasluzuje poziv od dva konkurenta za poziciju: Susica i Vrancica.harishp je napisao/la: Lulic igra u Italiji kao sto rece,i to kako.Ovaj u mnogo slabijim ligama nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Nije do menadzera znaci.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Stilu definitivno treba isprobati na Misketovom mjestu, covjek je umjetnik.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Štilića treba vratit' u repku, al' na Misketovu poziciju treba postavit' Prcića
Štilić bi donio i kvalitet i kvantitet, oboje nam je potrebno
bolje imat' dva igrača na jednoj poziciji, nego jednog, logično 
Golovi iz prosle sezone za Wislu. Svaki gol cista genijalnost!!
Pa ebem mu misa bolji je od Tine Svena bar 7645 puta..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu velemajstorski Miske2EmirTM87 je napisao/la:Golovi iz prosle sezone za Wislu. Svaki gol cista genijalnost!!
[youtube][/youtube]
Realno bez zajebancije trebalo bi da bude:
( ako zanemarimo Vrancica koji bi mogao mozda da odigra malo defanzivnije )
Stilic
Prcic
Susic
Samo kod nas ce biti obratno:
Susic
Prcic
Stilic
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 avg 2014, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.