RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 17 avg 2014, 22:26

Kadeti:
Velež-Sarajevo 1:5 :twisted: :oops:

Juniori:
Velež-Sarajevo 0:0

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 avg 2014, 22:36

Ali jeli moguće samo 18 prekršaja po onakvom terenu za 90 minuta igre?Svaka čast Feji pripremio je ekipu fizički kao nikad do sada,izdržati onakav tempo sa igračem manje mogu samo 100% spremni igrači.
Sad protiv Travnika pobjedom ovjeriti ovaj bod pa u Zenicu na megdan.BRAVO ROĐENI :bow: :bow: :bow: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 17 avg 2014, 22:51

Mi ove domaće utakmice protiv objektivno slabijih protivnika moramo igrati sa 2 špica.

Svaka Feji čast na dosadašnjem radu ali mora nekada imati i plan "B".
Ne možemo protiv svake ekipe na isti način igrati. Prošle sezone smo se prije svega zbog ovog razloga ali i nedostatka napadača opekli na "manjim" ekipama.

Btw: Pop mi je pre, pre, preeeespor...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 avg 2014, 23:05

NeverGiveUp je napisao/la:Mi ove domaće utakmice protiv objektivno slabijih protivnika moramo igrati sa 2 špica.

Svaka Feji čast na dosadašnjem radu ali mora nekada imati i plan "B".
Ne možemo protiv svake ekipe na isti način igrati. Prošle sezone smo se prije svega zbog ovog razloga ali i nedostatka napadača opekli na "manjim" ekipama.

Btw: Pop mi je pre, pre, preeeespor...
Upravu si drug 100%
Mi smo pravo na kiks protiv "slabijih" iskoristili protiv MVO
Moramo taj problem bukvalno odmah rjesiti,inace zbogom snovi pusti(nedo Bog)

PS
Joj da ga zabi Peja kod 0-1 :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 17 avg 2014, 23:13

Tek sad uhvatio vremena da napišem nešto, yebo ga poso. E ovako, uzeli smo veeeeliki bod na Koševu, protiv realno jače ekipe od nas. E sad, moglo je biti i 0-1 ali realno moglo je i 5-1. Mislim treba biti realan. Mi smo bili prinuđeni da se branimo pogotovo poslje crvenog, ali Bože moj, sve je to sastavni dio fudbala. Neke prosječne ekipe su znale uzimati titulu na bunker. Mi nismo došli da se branimo na Koševo, to se vidjelo prije crvenog, ali opet kažem bili smo prinuđeni. Sve je do sada rečeno, čestitam momcima na borbenosti, idemo mlatnut Travnika, Sarajlije ohladite malo, želimo vam sreću u nastavku. Pozz

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 17 avg 2014, 23:30

Babayaro je napisao/la:Čestitke Veležu na dobrom/povoljnom rezultatu. Mislim da je Velež dobra ekipa, odigrali ste na rezultat.
Bez obzira koliko glupo možda zvučalo, mislim da nije bilo isključenja da bi Sarajevo slavilo na kraju...

Kako god, čestitam još jednom.
Ne zvuci nimalo glupo jer si 100% upravu. Tekma bi imala skroz drugi tok, mi bi igrali otvorenije i vrebali nase sanse a vi bi zasigurno napdali kao sto i jeste. I 100% sam siguran da bi bilo minimum dva tri gola uz ovih 1-1

Sudija je totalno ukenjao utakmicu koja je imala sve predispozicije za jednu od kvalitetnijih za nasu ligu sa puno golova. Znam samo da je nas natjerao da se totalno zatvorimo i grcevito borimo za bod sto smo i ost arili. Te da je dobio kontraefekt od onog sto je zelio jer ono nije bio faul argo nije trebalo biti ni drugog zutog tj crvenog.

Vama oz i sretno protiv Borusije a nama puno bolje rezultate i vise srece na domacim tekmama s tim da nastavimo sa dbrim partijama na gostujucim. Inace no europe for us ni ove godine(puu puu otresi i pomakni se s mjesta heheh)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 18 avg 2014, 00:06

slika

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2014, 00:07

hajmo na drugu temu - stadion.

zanima me kako napreduju radovi na pomoćnom terenu i da li se pričao o budućim aktivnostima na glavnom terenu tipa reflektori, gostujuća i RA tribina, u slučaju da izborimo Evropu abd a ne da igramo u Zenici? Može i na pp.

Da li znate da li su legle pare od prodaje Bašića, i ovo na pp.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 18 avg 2014, 04:47

Dobro nećemo o tome bratska rajO u redu je , niko ne osporava vašu spremnost i kvalitet ekipe AMA Baš Niko bili ste ko ose na roju pred našim golom da iskoristite pomoć Valjića i tačka. Idemo dalje Sretno vama u četvrtak da dobijete Šulca I to sa petardom! :thumbup: :bih: Baš raja Šta ima s ovim projektima što Aleme pita?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 18 avg 2014, 11:35

Meni je neizmjerno drago što je odigran jedan veliki derbi i što su nastavljene utakmice sa žarom borbe. Pa draže mi je nego što smo bod uzeli, iako ne hvalim nešto igru Veleža, ali onako se moralo igrati. Feja još jednom pokazao da je taktičar i donio nam veliki bod. Igrači su sada sigurni samopouzdanja i protiv Travnika očekujem 2+ golova sigurno, mislim da ćemo igrati krajnje ofanzivno i doći do rutinske pobjede. Ne osporavam kvalitet Travnika, mislim da smo kvalitetniji i u naletu sa ovim bodom, usput ovo je deseta (ispravite ako griješim) utakmica zaredom bez poraza i da će tako biti i sa jedanaestom.

P.S . Ispoštujte Zenicu i gostovanje, moj prijedlog , jer mislim da u Zenicu prvi put nakon dugo vremena idemo kao favoriti s obzirom da je Čelik jako loš. Odaziv će biti dobar ako se na fin način odradi domaćinska protiv Travnika. Zato svi iza gola, podržati naše momke, nije valjda moguće da više raje navija kad se ode na Koševo nego kući.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 avg 2014, 12:14

bit će yebeno protiv Vezira, jer oni nemaju šta izgubiti, mi imamo, jer smo pod pritiskom da dobijemo, ako želimo u vrh tabele, i zato treba igrati sa dva napadača da ih razvučemo i da što prije zabijemo taj gol.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 18 avg 2014, 12:43

Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice :yawn:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 avg 2014, 12:44

AlemC85 je napisao/la:bit će yebeno protiv Vezira, jer oni nemaju šta izgubiti, mi imamo, jer smo pod pritiskom da dobijemo, ako želimo u vrh tabele, i zato treba igrati sa dva napadača da ih razvučemo i da što prije zabijemo taj gol.
nije lako bit pametan kako trebamo igrat ali svakako moramo dobijat ove tekme sa "losijim" protivnicima! oni su nas i lani kostali top 3-4 u ligi! druga polusezona prosle sezone je odradjena fantasticno stim da smo sve utakmice na domacem terenu igrali sa ekipama od 1-6 mjesta a gostujuce sa slabijim ekipama koje se moraju otvorit na domacem terenu i stim smo mogli uspostavit svoju igru i u gostima! raspored nam je evo i ove sezone isti, prva polusezona sve domace sa ekipama koje ce zavrsit u dojnjem dijelu tabele a gostujuce sa ekipama iz vrha a u drugoj polusezoni suprotno! ako povucemo neku paralelu onda nam je prva polusezona i ucinak na domacem terenu krucijalan za citavo prvenstvo ako su vec ambicije evropa kosto se prica! jedan kiks smo vec imali sa mvo, prostora ima za maksimalno jos jedan ili cak nijedan! ovu polusezonu moramo zavrsit top 4-5 ako cemo doc do tog famoznog cilja zvanog evropa! prva prepreka na tom putu je travnik, sve osim pobjede u tom duelu je veliki udarac za nase ambicije.....

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 avg 2014, 12:52

RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice :yawn:
slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!

znaci ovako:

-------------------------------Dragojevic---------------------------
skahic------------------zolj---------------Skaljic-------------Pejic
hebibovic---------------merzic------jankovic------------vladavic
----------------------hajdarovic--------haurdic--------------------

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 18 avg 2014, 12:55

mikki21 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice :yawn:
slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!

znaci ovako:

-------------------------------Dragojevic---------------------------
skahic------------------zolj---------------Skaljic-------------Pejic
hebibovic---------------merzic------jankovic------------vladavic
----------------------hajdarovic--------haurdic--------------------
Mislim da za Blagoja 100% oporavljenog mora bit mjesto u ekipi...po meni najbolji igrac Veleza !!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 avg 2014, 13:18

Ja bi Popovicu dao jos jednu sansu. Ako njega izbacimo onda realno nemamo nikoga ko se moze hrvati sa igracima u ofanzivnom sesnaestercu. Nemamo nikoga ko je jak u skok igri ko mozi spustiti loptu iako sam milsljenja da nebi trebali igrati visokim loptama vec po zemlji uz max dva dodira i konstatno kretanje. Mislim da cemo pobjediti Travnika ali da nece biti lako. Tesko je igrati u Vrapcicima gdje je teren kratak i uzak. Kada se igra sa 21 igracem na jednoj prekratkoj i preuskoj polovini tesko je zabiti gol. Mislim da je tada bitno da imamo razlicite tipove igraca. Ako Popa ostavimo na klupi onda imamo alternativu manje.

Protiv Vezira:

4-2-3-1

Dragojevic

Hozdic - Skahic - Zolj - Pejic

Nikolic - Blagojevic

Hebibovic - Jankovic - Vladavic

Popovic

Klupa: Djokic, Skaljic (odmoriti ga za zenice), Zvonic, Merzic (Cuvati ga za Zenice), Hajdarevic, Haurdic, Janicijevic
Prkosni i Ponosni od 1922

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2014, 13:19

Ako je ko slušao intervju Feje poslije utakmice, direktno ga je (Popa) nagrdio za učinak u ovoj utakmici. Pogotovo je pomenuo igru u odbrani zbog kojeg je utakmica otišla u potpuno drugom smjeru. Možda on ipak previše očekiva od njega.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Mostar81
Kontakt:

Post Postao/la Mostar81 » 18 avg 2014, 13:49

daj priliku marselu maci mozda proradi haha vazno je da nismo izgubili zadnjih 11 utakmica sto odma igracime daje psihicku stabilnost i samopouzdanje cega nam je manjkalo svih sezona,bice ovo sve uredu dok to na svoje legne :D
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 18 avg 2014, 15:23

Cestitke na bodu. Mislim da Velez hladno moze biti medju prve 3, ekipe, bez problema ;)
Samo naprijed... imate odlicnog trenera i kvalitetne igrace.
Imali ste malo srece protiv nas ali sreca prati hrabre... nadam se da ce se nama ovaj peh od subote vratiti u cetvrtak.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 18 avg 2014, 15:40

Dragojevic

Skahic - Skaljic- Zolj - Pejic

Merzic

Hebibovic - Blagojevic - Haurdic

Jankovic Vladavic

U drugom ulaze Dino, Janicijevic i Mace.

Vrijeme je dati sansu drugima u napadu, da se nadje lijek za bunkerase.

Forza Velez!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []