Velež-Sarajevo 1:5
Juniori:
Velež-Sarajevo 0:0
Upravu si drug 100%NeverGiveUp je napisao/la:Mi ove domaće utakmice protiv objektivno slabijih protivnika moramo igrati sa 2 špica.
Svaka Feji čast na dosadašnjem radu ali mora nekada imati i plan "B".
Ne možemo protiv svake ekipe na isti način igrati. Prošle sezone smo se prije svega zbog ovog razloga ali i nedostatka napadača opekli na "manjim" ekipama.
Btw: Pop mi je pre, pre, preeeespor...
Ne zvuci nimalo glupo jer si 100% upravu. Tekma bi imala skroz drugi tok, mi bi igrali otvorenije i vrebali nase sanse a vi bi zasigurno napdali kao sto i jeste. I 100% sam siguran da bi bilo minimum dva tri gola uz ovih 1-1Babayaro je napisao/la:Čestitke Veležu na dobrom/povoljnom rezultatu. Mislim da je Velež dobra ekipa, odigrali ste na rezultat.
Bez obzira koliko glupo možda zvučalo, mislim da nije bilo isključenja da bi Sarajevo slavilo na kraju...
Kako god, čestitam još jednom.
nije lako bit pametan kako trebamo igrat ali svakako moramo dobijat ove tekme sa "losijim" protivnicima! oni su nas i lani kostali top 3-4 u ligi! druga polusezona prosle sezone je odradjena fantasticno stim da smo sve utakmice na domacem terenu igrali sa ekipama od 1-6 mjesta a gostujuce sa slabijim ekipama koje se moraju otvorit na domacem terenu i stim smo mogli uspostavit svoju igru i u gostima! raspored nam je evo i ove sezone isti, prva polusezona sve domace sa ekipama koje ce zavrsit u dojnjem dijelu tabele a gostujuce sa ekipama iz vrha a u drugoj polusezoni suprotno! ako povucemo neku paralelu onda nam je prva polusezona i ucinak na domacem terenu krucijalan za citavo prvenstvo ako su vec ambicije evropa kosto se prica! jedan kiks smo vec imali sa mvo, prostora ima za maksimalno jos jedan ili cak nijedan! ovu polusezonu moramo zavrsit top 4-5 ako cemo doc do tog famoznog cilja zvanog evropa! prva prepreka na tom putu je travnik, sve osim pobjede u tom duelu je veliki udarac za nase ambicije.....AlemC85 je napisao/la:bit će yebeno protiv Vezira, jer oni nemaju šta izgubiti, mi imamo, jer smo pod pritiskom da dobijemo, ako želimo u vrh tabele, i zato treba igrati sa dva napadača da ih razvučemo i da što prije zabijemo taj gol.
slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice
Mislim da za Blagoja 100% oporavljenog mora bit mjesto u ekipi...po meni najbolji igrac Veleza !!mikki21 je napisao/la:slazem se, pop je pravo tanak to je se vidilo odma u onoj pripremnoj protiv sloge! da se ja pitam ja bi probao sa dva centarfora kao sto alem kaze i ta dvojica bi bili dino i haurdic, obadvojica brzi i pokretni, stim da dino i na snagu moze igrat dok je haurdic jos okoprcniji! vlada i ani po krilima, u vezu jankovic i mika, bekovi pejic i skahic(nema malete) a stoperi zolj i skaljic!RezervniGolman je napisao/la:Treba Popa na klupu stavit. Lik nije nista pokazao u dvije utakmice
znaci ovako:
-------------------------------Dragojevic---------------------------
skahic------------------zolj---------------Skaljic-------------Pejic
hebibovic---------------merzic------jankovic------------vladavic
----------------------hajdarovic--------haurdic--------------------
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.