Safet Sušić - Pape

AhmetNY
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AhmetNY » 18 avg 2014, 12:11

fkv123 je napisao/la:Čuj "biće im dosadno". Pa došli su na okupljanje reprezentacije, nije izlet u pitanju. :facepalm:
:lol: :facepalm:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 avg 2014, 12:48

Head je napisao/la:Selektor bh. tima nagovijestio je da će u predstojećim akcijama računati i na igrače iz domaćeg prvenstva. ”Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić

Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :salut: :salut: :bih: :bih:

Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
Fkt drkas na malog.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 13:21

retard nastavlja pričat' gluposti :lol:
“Vjerovatno ću pozvati Sanjina Prcića. Već ranije sam mu to najavio. Zna da računam na njega. Za nekog ko igra u Francuskoj i ko je standardan u svom klubu samo je pitanje vremena kada će dobiti priliku”.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 avg 2014, 13:42

Budel onog Bandovica pozvo stvarno nece imati smisla sobzirom da je ondab io na prosirenom spisku

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 avg 2014, 13:45

poručio je Sušić, koji još nije odlučio da li će na spisak uvrstiti Ervina Zukanovića. :rol:

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 18 avg 2014, 13:47

Head je napisao/la:Selektor bh. tima nagovijestio je da će u predstojećim akcijama računati i na igrače iz domaćeg prvenstva. ”Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić

Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;

:opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :salut: :salut: :bih: :bih:

Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
Cimirot 100%, Dupovac teško, a nešto kontam da bi mog'o Bandović kao 3ći golman???

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 13:48

e čuj Bandović :lol: pa Burića nije pozivao, a da zove Bandovića, al' ne bi me iznenadilo od njega ništa :puke:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2014, 13:52

zgembo89 je napisao/la:poručio je Sušić, koji još nije odlučio da li će na spisak uvrstiti Ervina Zukanovića. :rol:
:facepalm: :facepalm: :crazy: :crazy:
Gdje si to procitao ?? Pa zar nije govorio da ce Zukanovic dobiti svoju priliku ??

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 avg 2014, 14:37

Bandovic je najgori fudbaler Sarajeva u ovih 2 mjeseca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2014, 14:41

Ovaj frajer je definitivno puko, cuj bice im dosadno, nece moci izlazit haman opijat se. :oops:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 18 avg 2014, 14:41

Ako je iko zasluzio poziv od golmana, to je Buric, ili vam ga Libe :)

Momak koji je prosao sve i jednu reprezentativnu selekciju, od pionira do juniora i U 21, bi trebao i morao dobiti poziv.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 18 avg 2014, 15:00

Frajer ogranicen k'o balkon. Ali sta je tu je, svejedno nam je nacija puna ovaca, pa nije ni cudno sto nam je mongloid na kormilu fudbalske reprezentacije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 15:05

”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. :rol: :rol: :rol: :rol: Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.

Pa jarane njemu je svaka druga za šamara... Izolovano od grada :rol: :rol: Pa đe bi ti kamp na Baščaršiji ili kod Vječne vatre :facepalm:

Baš mi je žao što su daleko od civilizacije!!! Čovjek bi rek'o na Liscu kamp a ne na crkvičkom brdu :rol: :rol:
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 avg 2014, 15:13

Nadam se da ce se i pored velike dosade igraci moci spremit za kvalifikacije.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 15:18

sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. :rol: :rol: :rol: :rol: Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.
:rol: :rol: :rol:

Yebote Nadrealisti i Vecernja sta ovaj radi :rol: :rol: :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 18 avg 2014, 15:27

Najbolje da se kamp izmjesti u Ferhadiju ccccc, joj vola majko moja!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2014, 15:29

:rol:

tigar77

Post Postao/la tigar77 » 18 avg 2014, 15:32

Trening centar na Crkvičkom brdu je urađen po najsavremenijim standardima,u njega je uloženo 10 miliona eura i zadovoljava sve moguće kriterije, ali ovaj poluretardirani prokletnik na čelu reprezentacije je ipak navikao na ledinu ispred hotela Hercegovina,onaj teren bez trave, treniranje u parkovima, to su ipak vrhunski uslovi i nema primjedbu na to.
Doduše fali ovom centru javna kuća i dobra kafana da bi bio po mjeri pojedinaca, da im ne bude dosadno, svaka normalna reprezentacija traži mir, samo našima smeta što su izolirani od buke i smetnji, a kako Pape kaže predaleko je od grada, očito ima odličnu percepciju vremena i prostora,nije ni čudo što zakasni, čudo je što se bilo gdje pojavi na vrijeme, za one koji nisu iz Zenice,taj treninng centar je udaljen ravno 6 minuta vožnje automobilom od samog centra grada,te pruža idealan spoj izoliranosti i mogućnosti da provedu određeno slobodno vrijeme u gradu.
Ali šta očekivati od ove polupismene karikature osim novih nebuloznih izjava i poteza, u međuvremenu, kad ipak nije toliko glup, uzimaće pare od igrača koje rasproda preko repke i pojeo vuk magarca.
Pape kralju svih kraljeva,preslikana realnosti prosječnog retardiranog balkanca, željno iščekujem dan kada ćeš konačno biti matiran sa mjesta selektora, ali kako je krenulo čeka nas još dosta vremena do toga...
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 avg 2014, 15:33

romeo je napisao/la:Ako je iko zasluzio poziv od golmana, to je Buric, ili vam ga Libe :)

Momak koji je prosao sve i jednu reprezentativnu selekciju, od pionira do juniora i U 21, bi trebao i morao dobiti poziv.
Kad ga prošle godine nije pozvao, neće nikad. Nema ko da ga pogura jer nije iz Sarajeva.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 avg 2014, 15:34

pones'te sebi risiko, monopol, PS, pa vam neće bit' dosadno :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.