fkv123 je napisao/la:Čuj "biće im dosadno". Pa došli su na okupljanje reprezentacije, nije izlet u pitanju.

fkv123 je napisao/la:Čuj "biće im dosadno". Pa došli su na okupljanje reprezentacije, nije izlet u pitanju.
Fkt drkas na malog.Head je napisao/la:Selektor bh. tima nagovijestio je da će u predstojećim akcijama računati i na igrače iz domaćeg prvenstva. ”Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
“Vjerovatno ću pozvati Sanjina Prcića. Već ranije sam mu to najavio. Zna da računam na njega. Za nekog ko igra u Francuskoj i ko je standardan u svom klubu samo je pitanje vremena kada će dobiti priliku”.
Cimirot 100%, Dupovac teško, a nešto kontam da bi mog'o Bandović kao 3ći golman???Head je napisao/la:Selektor bh. tima nagovijestio je da će u predstojećim akcijama računati i na igrače iz domaćeg prvenstva. ”Ako je neko zaslužio poziv onda je to neko od igrača Sarajeva. Znam da se neće svima svidjeti moj spisak, ali tako je u mom poslu i svjestan sam da ću biti meta kritika pojedinaca…”, naglasio je Sušić
Pročitaj više na: http://tuzla.danas.info/2014/08/18/safe ... razilcima/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izgleda da je Cimirot in, mozda i Dupovac.
zgembo89 je napisao/la:poručio je Sušić, koji još nije odlučio da li će na spisak uvrstiti Ervina Zukanovića.
sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno.![]()
![]()
![]()
Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.
Kad ga prošle godine nije pozvao, neće nikad. Nema ko da ga pogura jer nije iz Sarajeva.romeo je napisao/la:Ako je iko zasluzio poziv od golmana, to je Buric, ili vam ga Libe![]()
Momak koji je prosao sve i jednu reprezentativnu selekciju, od pionira do juniora i U 21, bi trebao i morao dobiti poziv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.