Safet Sušić - Pape
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Baš kad se čovjek ponada da se ovome nešto razbistrilo u glavi, on nas naravno demantuje. Kao da su cirkusanti a ne fudbaleri mati draga.Consigliere je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno.![]()
![]()
![]()
Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.
![]()
![]()
![]()
Yebote Nadrealisti i Vecernja sta ovaj radi![]()
![]()
Ništa otvorite i striptiz klub/bar na Crkvičkom brdu i još koju kafanu i onda će i stadion kapaciteta 60.000 uskoro biti u planu od strane fudbalskog saveza...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 avg 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Safete, ne zaslužujemo te.
Cuj bit ce im dosadno, kao da je trening centar na Smetovima yebote.

Cuj bit ce im dosadno, kao da je trening centar na Smetovima yebote.
Hvala Bogu pa su mu produzili ugovor sto se kabadahije tice.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Kako ce se sad Dzeko opijati u Bosni?
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- sanlituncay
- Kontakt:
Nek igraju čize blize,trule kobile,aberečke - abertude.. ima tih igrica koliko ho'š!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- Unknown Genius
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;sanlituncay je napisao/la:Nek igraju čize blize,trule kobile,aberečke - abertude.. ima tih igrica koliko ho'š!
Ni meni nije jasno kako misli da će im biti dosadno, on je to navedeno već implementirao u Barci kad su ga zvali da im bude trener.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mogu se igrati zmire.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Nema Ibričića, normalno da će biti dosadno, ko će raju zabavljat'.
Savez pod hitno treba početi raditi na planu da se izgradi novi nogometni centar, na atraktivnim lokacijama u centru grada (Sarajevo). Aplicirati na adrese FIFA i UEFA sa molbom ''Treba nam novi nogometni centar'' šifra ''Disneyland''. Do tada, izaći u susret Ukrajinkama koje traže azil i bježe iz ratom zahvaćene zemlje. Smjestiti ih u ovaj dosadni centar da nam zabavljaju igrače. Sva sreća pa se ne mora ostati više od desetak dana, ko bi izdur'o to.
- molotovljev
Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
Nije vam to palo na pamet ? Opustite se slobodno, sve je u redu.
F.K.SARAJEVO
Mislis da on zna sta je ironija ?molotovljev je napisao/la:Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
Radnicki Lukavac
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
I tako smo doznali istinu koju su mnogi znali i prije.
Vrlom selektoru se tesko rastati sa Ilidzom i Bosnom jednako kao i prozivanim igracima,cini mi se i teze nego njima.
Sta je sad,nema Spahe kabadahije,dje sad zapelo,ko sad nece da ide u Zenicu?
Cuj ovoga bio ironican
A ako mu se izvjestaci pozale da im je zahmet putovati u Zenicu eto njega opet kod Budnje
Vrlom selektoru se tesko rastati sa Ilidzom i Bosnom jednako kao i prozivanim igracima,cini mi se i teze nego njima.
Sta je sad,nema Spahe kabadahije,dje sad zapelo,ko sad nece da ide u Zenicu?
Cuj ovoga bio ironican
A ako mu se izvjestaci pozale da im je zahmet putovati u Zenicu eto njega opet kod Budnje
-
pobjedesve
- Kontakt:
Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica
Ma nema veze ionako ne bi ni vidjeli terena ni jedan ni drugi
a... pehari su tu
Ništa drugo ne preostaje nego da Savez izdvoji novce i "unajmi" Cecu na desetak dana. Može i par Ukrajinki, kao što neko već reče. Iz Tapasa donijeti šatore, rasporediti na terene, baciti koje janje na ražanj i eto ga. Zabava za igrače u sklopu Trening centra. Neka se tereni koriste za nešto i noću.sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno.![]()
![]()
![]()
Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.
Pa jarane njemu je svaka druga za šamara... Izolovano od grada![]()
Pa đe bi ti kamp na Baščaršiji ili kod Vječne vatre
Baš mi je žao što su daleko od civilizacije!!! Čovjek bi rek'o na Liscu kamp a ne na crkvičkom brdu![]()
![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Consigliere
- Kontakt:
Ljudi moji, mene iskreno boli qurac za Susica, on se za mene vec pokazao i dokazao kakav je. Meni je jedina briga repka i njeni rezultati, ali sve se vise bojim da ce sada, kad su se oprostila dva igraca koji su po defaultu bili u Susicevih prvih 11, ovaj totalno pogubit konce, jer to su vec dvije dodatne odluke, a svi znamo s kakvim genijalcem mi imamo posla.
Ovdje posebno mislim na zadnju liniju, i njegov odnos prema dva bitna igraca u njoj: Zukanovicu i Kolasincu.
Spahic je do sada zario i palio tom zadnjom linijom i to je donekle funkcionisalo, ali sada... 
Naravno, ove izjave su svijet za sebe. Treba mu zabraniti i da gleda u mikrofon
Naravno, ove izjave su svijet za sebe. Treba mu zabraniti i da gleda u mikrofon
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Lako. Jedan se ovo ljeto pokazao a drugi je odigrao 45min i poslije toga ni minute vise. Oba igracu sa jako mlada i imaju prostora za napredak s tim sto je Cimirot trenutno u puno boljoj formi.pobjedesve je napisao/la:Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
pobjedesve
- Kontakt:
Ne rise majke ti, bio je momak nosioc igre u Zelji i preso u 3x jaci klub a ovaj u Sarajevu mojne sviju tiSabinho je napisao/la:Lako. Jedan se ovo ljeto pokazao a drugi je odigrao 45min i poslije toga ni minute vise. Oba igracu sa jako mlada i imaju prostora za napredak s tim sto je Cimirot trenutno u puno boljoj formi.pobjedesve je napisao/la:Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica![]()
![]()
![]()
Ako "Cimi" zaigra za repku onda smo dotakli dno zivota.
Proklet je ovaj ponedjeljak
a... pehari su tu
Trenutno je samo na papiru u Gentu, rijetko na terenu. Nemam nista protiv da opet zaigra pa da i on dobije poziv.pobjedesve je napisao/la:Ne rise majke ti, bio je momak nosioc igre u Zelji i preso u 3x jaci klub a ovaj u Sarajevu mojne sviju tiSabinho je napisao/la:Lako. Jedan se ovo ljeto pokazao a drugi je odigrao 45min i poslije toga ni minute vise. Oba igracu sa jako mlada i imaju prostora za napredak s tim sto je Cimirot trenutno u puno boljoj formi.pobjedesve je napisao/la:Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica![]()
![]()
![]()
Ako "Cimi" zaigra za repku onda smo dotakli dno zivota.
Proklet je ovaj ponedjeljak
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
pobjedesve
- Kontakt:
Ne igra niko cim dodje u klub, pa ni nas svemoguci BesicSabinho je napisao/la: Trenutno je samo na papiru u Gentu, rijetko na terenu. Nemam nista protiv da opet zaigra pa da i on dobije poziv.
a... pehari su tu