Safet Sušić - Pape

sanlituncay
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 15:34

:bih: :bih: :bih: :bih: To fali
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 avg 2014, 15:37

Consigliere je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. :rol: :rol: :rol: :rol: Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.
:rol: :rol: :rol:

Yebote Nadrealisti i Vecernja sta ovaj radi :rol: :rol: :rol:
Baš kad se čovjek ponada da se ovome nešto razbistrilo u glavi, on nas naravno demantuje. Kao da su cirkusanti a ne fudbaleri mati draga. :eh:

Ništa otvorite i striptiz klub/bar na Crkvičkom brdu i još koju kafanu i onda će i stadion kapaciteta 60.000 uskoro biti u planu od strane fudbalskog saveza... :kafa:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 18 avg 2014, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 18 avg 2014, 15:37

Safete, ne zaslužujemo te.

Cuj bit ce im dosadno, kao da je trening centar na Smetovima yebote. :rol: :rol:

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 15:38

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Da nije Saferu produzen ugovor, Miske i Spaha bi jos bili u svetom dresu.
Hvala Bogu pa su mu produzili ugovor sto se kabadahije tice.

Kako ce se sad Dzeko opijati u Bosni? :D

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 18 avg 2014, 15:41

Nek igraju čize blize,trule kobile,aberečke - abertude.. ima tih igrica koliko ho'š!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 18 avg 2014, 15:45

sanlituncay je napisao/la:Nek igraju čize blize,trule kobile,aberečke - abertude.. ima tih igrica koliko ho'š!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni meni nije jasno kako misli da će im biti dosadno, on je to navedeno već implementirao u Barci kad su ga zvali da im bude trener. :hmmmm:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 avg 2014, 15:47

Aberecke-abertude :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 18 avg 2014, 15:53

Mogu se igrati zmire.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 avg 2014, 15:54

Nema Ibričića, normalno da će biti dosadno, ko će raju zabavljat'. :lol: Savez pod hitno treba početi raditi na planu da se izgradi novi nogometni centar, na atraktivnim lokacijama u centru grada (Sarajevo). Aplicirati na adrese FIFA i UEFA sa molbom ''Treba nam novi nogometni centar'' šifra ''Disneyland''. Do tada, izaći u susret Ukrajinkama koje traže azil i bježe iz ratom zahvaćene zemlje. Smjestiti ih u ovaj dosadni centar da nam zabavljaju igrače. Sva sreća pa se ne mora ostati više od desetak dana, ko bi izdur'o to.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 avg 2014, 15:55

Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
Nije vam to palo na pamet ? Opustite se slobodno, sve je u redu.
F.K.SARAJEVO

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 18 avg 2014, 15:59

molotovljev je napisao/la:Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
Mislis da on zna sta je ironija ? :nene:
Radnicki Lukavac

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 18 avg 2014, 16:02

molotovljev je napisao/la:Niste slučajno pomislili da je Pape u toj izjavi bio ironičan, te da je želio da se našali malo na račun igrača ?
:lol: :lol: :lol: Ti kao da nikad nisi cuo Papeta, jarane. Cuj Pape takvu ironiju koristi. :clap: :clap: :clap:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 18 avg 2014, 16:06

I tako smo doznali istinu koju su mnogi znali i prije.
Vrlom selektoru se tesko rastati sa Ilidzom i Bosnom jednako kao i prozivanim igracima,cini mi se i teze nego njima.
Sta je sad,nema Spahe kabadahije,dje sad zapelo,ko sad nece da ide u Zenicu?
Cuj ovoga bio ironican :rol:
A ako mu se izvjestaci pozale da im je zahmet putovati u Zenicu eto njega opet kod Budnje :thumbdown:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 18 avg 2014, 16:11

Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Ma nema veze ionako ne bi ni vidjeli terena ni jedan ni drugi
a... pehari su tu

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 18 avg 2014, 16:21

sanlituncay je napisao/la:”Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. :rol: :rol: :rol: :rol: Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić.

Pa jarane njemu je svaka druga za šamara... Izolovano od grada :rol: :rol: Pa đe bi ti kamp na Baščaršiji ili kod Vječne vatre :facepalm:

Baš mi je žao što su daleko od civilizacije!!! Čovjek bi rek'o na Liscu kamp a ne na crkvičkom brdu :rol: :rol:
Ništa drugo ne preostaje nego da Savez izdvoji novce i "unajmi" Cecu na desetak dana. Može i par Ukrajinki, kao što neko već reče. Iz Tapasa donijeti šatore, rasporediti na terene, baciti koje janje na ražanj i eto ga. Zabava za igrače u sklopu Trening centra. Neka se tereni koriste za nešto i noću. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 avg 2014, 16:22

Ljudi moji, mene iskreno boli qurac za Susica, on se za mene vec pokazao i dokazao kakav je. Meni je jedina briga repka i njeni rezultati, ali sve se vise bojim da ce sada, kad su se oprostila dva igraca koji su po defaultu bili u Susicevih prvih 11, ovaj totalno pogubit konce, jer to su vec dvije dodatne odluke, a svi znamo s kakvim genijalcem mi imamo posla. :roll: Ovdje posebno mislim na zadnju liniju, i njegov odnos prema dva bitna igraca u njoj: Zukanovicu i Kolasincu. :hmmmmm: Spahic je do sada zario i palio tom zadnjom linijom i to je donekle funkcionisalo, ali sada... :hmmmmm:

Naravno, ove izjave su svijet za sebe. Treba mu zabraniti i da gleda u mikrofon :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 16:23

pobjedesve je napisao/la:Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Lako. Jedan se ovo ljeto pokazao a drugi je odigrao 45min i poslije toga ni minute vise. Oba igracu sa jako mlada i imaju prostora za napredak s tim sto je Cimirot trenutno u puno boljoj formi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 18 avg 2014, 16:29

Sabinho je napisao/la:
pobjedesve je napisao/la:Kako ce Cimirot dobiti poziv prije Zolotica :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Lako. Jedan se ovo ljeto pokazao a drugi je odigrao 45min i poslije toga ni minute vise. Oba igracu sa jako mlada i imaju prostora za napredak s tim sto je Cimirot trenutno u puno boljoj formi.
Ne rise majke ti, bio je momak nosioc igre u Zelji i preso u 3x jaci klub a ovaj u Sarajevu mojne sviju ti
Ako "Cimi" zaigra za repku onda smo dotakli dno zivota.
Proklet je ovaj ponedjeljak :mrgreen:
a... pehari su tu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2014, 16:31

pobjedesve je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Ne rise majke ti, bio je momak nosioc igre u Zelji i preso u 3x jaci klub a ovaj u Sarajevu mojne sviju ti
Ako "Cimi" zaigra za repku onda smo dotakli dno zivota.
Proklet je ovaj ponedjeljak :mrgreen:
Trenutno je samo na papiru u Gentu, rijetko na terenu. Nemam nista protiv da opet zaigra pa da i on dobije poziv.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 18 avg 2014, 16:35

Sabinho je napisao/la: Trenutno je samo na papiru u Gentu, rijetko na terenu. Nemam nista protiv da opet zaigra pa da i on dobije poziv.
Ne igra niko cim dodje u klub, pa ni nas svemoguci Besic ;) ;)
a... pehari su tu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 6 gostiju.