Safet Sušić - Pape

Head
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 23:33

Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast. :pray: :kafa:
Djelic

slika
1946

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 avg 2014, 23:39

Head je napisao/la:
calcio je napisao/la:Uskoro ce zasjedati Uefin glavni odbor gdje se suska da bi Platini mogao donijeti senzacionalnu odluku o novom pravilu da se fudbal umjesto sa 11 igra sa 38 igraca, tako da bi po prvi put u historiji i bosanci mogli biti zadovoljni sa spiskom, koji ce umjesto dvadesetak imati oko 65-70 igraca. :thumbup:
:rol:
Kod nas cim igras van BiH odmah bi te u repku zvali. :D
Isto tako kod nas tko god igra PL BIH masta da je napusti, pa makar da ode i u Azerbejdzan ili neku egzoticnu ligu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 avg 2014, 23:39

Jos malo i @Head doceka ono o cemu govori vec pola godine. Prije pola godine su ga ismijavali mnogi zbog CImirota i reprezentacije. Ali nas @Head ispade vizionar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2014, 23:49

Head je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast. :pray: :kafa:
Djelic
Misliš da si brži od mene :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 18 avg 2014, 23:49

kad na kraju ne pozove lika hahah :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 23:50

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast. :pray: :kafa:
Djelic
Ma znacu ja u cetvrtak navecer spisak. :D
1946

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 avg 2014, 23:52

Djelic

slika
Gdje ce on igrati defanzivnog. Malo jaci vjetar ga nosi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 avg 2014, 23:55

Neko ko ne prati nasu ligu i igrace koji igraju u njoj nemaju pravo da komentarise kako ce neko igrati neku poziciju. Momku je to prirodna pozicija i odigrao je u karijeri preko 100 utakmica na toj poziciji i sad dodje padobranac i postavi pitanje kako da zadnji vezni igra zadnjeg veznog.

Ja ne pratim poljsku ligu i igre Stilica tako da nisam ostavio nikakav komentar jer jednostavno nisam kompetentan.
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 avg 2014, 23:55

bordobijeli je napisao/la:mozambik sta je laz :?:
[youtube][/youtube]

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 19 avg 2014, 02:45

“Zadovoljan sam uslovima koje sam vidio. Istina, Trening-centar je malo izolovan od grada, pa bi igračima moglo biti dosadno. Međutim, imat ćemo i utakmicu u Tuzli, putovat ćemo pa će vrijeme brzo proći. Da smo tu sedam, osam dana u kontinuitetu vjerovatno bi bilo teže za izdržati”, zaključio je Sušić za “Oslobođenje”.

igracima dosadno u trening centru :crazy: :crazy: :crazy:
pa naravno ne dolaze valjda da treniraju i spremaju se za utakmice nego da se zabave,izlaze

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 19 avg 2014, 02:49

Zasto nisu napravili ovaj KAMP blize grada pa da im ne bude dosadno :?

Najbolje da u centru Sarajeva.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2014, 03:48

Mozambik je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:mozambik sta je laz :?:
[youtube][/youtube]
Vidi Mozambicara :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 19 avg 2014, 18:16

Virtu4l je napisao/la:
Djelic
@Virtual Ti pripremi za Bilbiju ili Zakarica, jedan od njih dobija poziv sigurno.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 avg 2014, 18:22

Nista valja sacekati ovaj spisak pozvanih igraca bice sigurno zanimljiviji nego ikad. Mislim da ce Pape pozvati puno novih igraca i sve nas pozitivno iznenaditi. Jedini minus ce vjerovatno biti Stilic koji jeste dobar igrac ali eto selektor odlucuje. Ali zato ocekujem Prcica, Zukanovica, Cimirota i jos ponekog igraca iz Premijer lige.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 avg 2014, 19:04

fkv123 je napisao/la: 3. Mi već imamo tog drugog defanzivnog veznog. Po mom treba nam neko kao Zahirović -on nije Bog zna šta prema naprijed, ali bi dobro držao liniju dok Bešić i ostali krenu naprijed. M. Vrančić ima tek da se dokaže, odnosno prvo treba dobiti dozvolu da igra za nas.
Pa vidis da nemamo tog drugog zadnjeg veznog. Kod Zahirovica se opet nezna dali ce biti standardan ako ne bude sve pada u vodu. A Vrancic kao sto si rekao tek treba da se dokaze koliko moze dati na toj poziciji koja nije njegova najbolja pozicija. CImirot je previse mlad. Tako da to trenutno jeste problem.

Isto tako nisi mi odgovorio za treceg napadaca. Mislim da je sada vec vrijeme da se neki igrac pozove. Neke druge reprezentacije imaju po cetvoricu, petoricu napadaca. Sigurno nam treba jos bar jedan a i Dzeko i Vedo ce biti sve stariji.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 avg 2014, 19:07

Cuj tema za Bilbiju :lol: :lol: :lol: Dao 4 gola u zadnje dvije godine.

Inace, Cimirot je za Zahirovica Fernando Redondo

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 19 avg 2014, 19:17

@Ajax, ne bih se protivio pozivu Djuriću, Zecu ili Maletiću, pod uslovom da igraju. Što se tiče Zahirovića, bolje imati takvog igrača na klupi ako zatreba nego ga ostaviti bez poziva. Shvatam da nije u prvom planu u Bochumu, ali ako će redovno igrati 30-40 minuta onda nebi bilo loše imati ga na klupi u reprezentaciji ili da igra protiv slabijih protivnika punih 90min.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 avg 2014, 19:31

fkv123 je napisao/la:@Ajax, ne bih se protivio pozivu Djuriću, Zecu ili Maletiću, pod uslovom da igraju. Što se tiče Zahirovića, bolje imati takvog igrača na klupi ako zatreba nego ga ostaviti bez poziva. Shvatam da nije u prvom planu u Bochumu, ali ako će redovno igrati 30-40 minuta onda nebi bilo loše imati ga na klupi u reprezentaciji ili da igra protiv slabijih protivnika punih 90min.
Neznam prijatelju za Zahirovica. Ako ne bude igrao bar 50% utakmica kao starter. Ne znam dali je bolji on ili mozda da se da sansa nekom od gore nabrojanih. Treba sacekati pocetak sezone koliko ce ko da igra i kako pa cemo onda vidjeti.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 avg 2014, 23:21

ma kakav Zahirovic A.Hadzic dok igra u Sturmu ce dobijati poziv jer realno nema smisla zvati momka koji sjedi na klupi u cvajti..Sta bi dobro bilo da se Djuric ili Zec ili ofanzivni Marko Maletic trznu i da dobijemo 3ceg napadaca ja bih volio Djuric ili Maletic da udju u formu jer Zec vec dugo tapka na istom nivou

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 avg 2014, 09:38

Mozambik je napisao/la:Cuj tema za Bilbiju :lol: :lol: :lol: Dao 4 gola u zadnje dvije godine.

Inace, Cimirot je za Zahirovica Fernando Redondo
Ne gotivim Cimija jer mi ga je Head ogadio, ali istina je da je za Zahu Redondo, jbg.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.