Djelic

Isto tako kod nas tko god igra PL BIH masta da je napusti, pa makar da ode i u Azerbejdzan ili neku egzoticnu liguHead je napisao/la:calcio je napisao/la:Uskoro ce zasjedati Uefin glavni odbor gdje se suska da bi Platini mogao donijeti senzacionalnu odluku o novom pravilu da se fudbal umjesto sa 11 igra sa 38 igraca, tako da bi po prvi put u historiji i bosanci mogli biti zadovoljni sa spiskom, koji ce umjesto dvadesetak imati oko 65-70 igraca.![]()
Kod nas cim igras van BiH odmah bi te u repku zvali.
Misliš da si brži od meneHead je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast.![]()
![]()
Djelic
Ma znacu ja u cetvrtak navecer spisak.Virtu4l je napisao/la:Misliš da si brži od meneHead je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast.![]()
![]()
Djelic
Gdje ce on igrati defanzivnog. Malo jaci vjetar ga nosi.Head je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast.![]()
![]()
Djelic
[youtube][/youtube]bordobijeli je napisao/la:mozambik sta je laz
Vidi MozambicaraMozambik je napisao/la:[youtube][/youtube]bordobijeli je napisao/la:mozambik sta je laz
@Virtual Ti pripremi za Bilbiju ili Zakarica, jedan od njih dobija poziv sigurno.Virtu4l je napisao/la:Misliš da si brži od meneHead je napisao/la:Tema je spremna, arhivirana u Wordu, jos da mi Susic podari tu cast.![]()
![]()
Djelic
Pa vidis da nemamo tog drugog zadnjeg veznog. Kod Zahirovica se opet nezna dali ce biti standardan ako ne bude sve pada u vodu. A Vrancic kao sto si rekao tek treba da se dokaze koliko moze dati na toj poziciji koja nije njegova najbolja pozicija. CImirot je previse mlad. Tako da to trenutno jeste problem.fkv123 je napisao/la: 3. Mi već imamo tog drugog defanzivnog veznog. Po mom treba nam neko kao Zahirović -on nije Bog zna šta prema naprijed, ali bi dobro držao liniju dok Bešić i ostali krenu naprijed. M. Vrančić ima tek da se dokaže, odnosno prvo treba dobiti dozvolu da igra za nas.
Neznam prijatelju za Zahirovica. Ako ne bude igrao bar 50% utakmica kao starter. Ne znam dali je bolji on ili mozda da se da sansa nekom od gore nabrojanih. Treba sacekati pocetak sezone koliko ce ko da igra i kako pa cemo onda vidjeti.fkv123 je napisao/la:@Ajax, ne bih se protivio pozivu Djuriću, Zecu ili Maletiću, pod uslovom da igraju. Što se tiče Zahirovića, bolje imati takvog igrača na klupi ako zatreba nego ga ostaviti bez poziva. Shvatam da nije u prvom planu u Bochumu, ali ako će redovno igrati 30-40 minuta onda nebi bilo loše imati ga na klupi u reprezentaciji ili da igra protiv slabijih protivnika punih 90min.
Ne gotivim Cimija jer mi ga je Head ogadio, ali istina je da je za Zahu Redondo, jbg.Mozambik je napisao/la:Cuj tema za Bilbiju![]()
![]()
Dao 4 gola u zadnje dvije godine.
Inace, Cimirot je za Zahirovica Fernando Redondo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.