Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Dobra roba u Bakovića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Jos da bar jednu od ove postojece tri tribine podignu na nivo ( visinu ) najvece tribine to bi bilo najbolje. Ili makar ove manje dvije sa strane da izjednace i povezu sa glavnom tribinom. Pa makar stadion renovirali u tri faze ( svaki put izjednace po jednu tribinu ). To je po meni vaznije nego ovo sminkanje.robijas_Ri je napisao/la:Za dva zenička stadiona osigurano 1.215.000 KM
http://www.****/sport/fudbal/za-dva- ... 1215000-km

Koji je to stadion na slici? Prelijep je.
Name of stadium: Viking Stadion ( Viking Stavanger - Norveska )orada je napisao/la:Koji je to stadion na slici? Prelijep je.
Total capacity: 16.600
Seats: 16.600
thereof 16.600 covered
boxes: 38
Year of construction: 2004
construction costs: 17,60 Mill. £
Turf heating: yes
Running track: no
Size of playing field: 105m x 68m
20 milki eura i to sa grijanjem travnjaka i krovom sve zajedno. Mislim da bi to u Bosni bilo jeftinije zbog radne snage itd..
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 avg 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, nama ne treba nov stadion. Na Bilinom zapadnu tribinu prekopirati na istok, i dici sjever i jug za desetak redova.... Kapacitet bi bio oko 25 000. Idealno 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:Ma, nama ne treba nov stadion. Na Bilinom zapadnu tribinu prekopirati na istok, i dici sjever i jug za desetak redova.... Kapacitet bi bio oko 25 000. Idealno

A vidi ovo njima je novi stadion ispao na 20 milki eura i to glanc novi iz temelja sa skupom radnom snagom. A kod nas vec postoji grijanje travnjaka. Da se podginu te tri tribine to je 10-15 milki maksimalno. Zbog jeftinije radne snage i svega. A moze se raditi u tri faze kao sto sam rekao prije. Svaki put po jedna tribina. Znaci 3 x 5 milki eura. Kako god okrenes max. 15 mil. eura nemoze izaci na vise nikako. Ja bi radio u dvije faze. Prva faza podici sjever i jug i povezati ga sa zapadom to je oko 5-7 miliona. I onda kada se skupe pare za 5-10 godina jos istok novi napravis i povezes sve zajedno. Stadion za 25.000 ljudi idealno. I to jos Engleski stadion a ne sa atletskim stazama i slicne gluposti. Da se jos FIFA nekako ukljuci. Namprimjer FIFA 1/4, savez 1/4, grad 1/4, drzava 1/4 ili nesto slicno. Moglo bi se to nekako izgurati.
Takav stadion bi u BiH izasao minimum 50 miliona eura.Kad se svi ugrade,od opstinskih sluzbenika do ljudi u savezu i onih iz politike.A i firma koja bi radila garant ne bi isplacivala redovno radnike pa bi bilo zastoja u radu i demotivacije.
Napraviti stadion u BiH je nemoguca misija,nesto neizvodljivo.
Napraviti stadion u BiH je nemoguca misija,nesto neizvodljivo.
Naši će se navjerovatnije opet pripremati u Hrasnici, džabe kamp, džabe sve, 

- IlProfessore
- Kontakt:
Nakon ovih silnih oproštaja reprezentativaca, mislim da bi bilo fer da se upriliči jedna oproštajna utakmica za sve bivše reprezentativce i tako im se na najbolji mogući način zahvali na onome što su dali reprezentaciji. Nadam se da ovako razmišljaju hadalji u savezu i da će se pokrenuti slična incijativa.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
+1IlProfessore je napisao/la:Nakon ovih silnih oproštaja reprezentativaca, mislim da bi bilo fer da se upriliči jedna oproštajna utakmica za sve bivše reprezentativce i tako im se na najbolji mogući način zahvali na onome što su dali reprezentaciji.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ipak ne.Neutral je napisao/la:Naši će se navjerovatnije opet pripremati u Hrasnici, džabe kamp, džabe sve,

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
čim su kabadahija i ibričić otišli iz reprezentacije, odmah su se pripreme premjestile u zenicu 

- JackTheStripper
- Kontakt:
viKK je napisao/la:čim su kabadahija i ibričić otišli iz reprezentacije, odmah su se pripreme premjestile u zenicu
Zanimljivo, stvarno zanimljivo...

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Treba do kraja godine organizovati oprostajnu tekmu za nase igrace koji su se oprostili jer su oni to uveliko zasluzuli. Mog'o bi se dobar tim sastaviti od svih nasih veterana!
Drago mi je da stvari idu redom kako sam i zamisljao poslije SP u Brazilu.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p3487394

Drago mi je da stvari idu redom kako sam i zamisljao poslije SP u Brazilu.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 4#p3487394
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
jes' off topic ali moram:Ajax je napisao/la:Name of stadium: Viking Stadion ( Viking Stavanger - Norveska )orada je napisao/la:Koji je to stadion na slici? Prelijep je.
Total capacity: 16.600
Seats: 16.600
thereof 16.600 covered
boxes: 38
Year of construction: 2004
construction costs: 17,60 Mill. £
Turf heating: yes
Running track: no
Size of playing field: 105m x 68m
20 milki eura i to sa grijanjem travnjaka i krovom sve zajedno. Mislim da bi to u Bosni bilo jeftinije zbog radne snage itd..
......a malo stariji pitari vam mogu i ispričati lijepu priču o "topovskoj hrani" po imenu viking stavanger

-
- Kontakt:
Reprezentacija treba igrati u:
SARAJEVO
ZENICA
SIROKI BRIJEG
(jedini normalni stadioni)
A PRIPREMATI SE:
ZENICA
MEDJUGORJE
KUPRES
SARAJEVO
ZENICA
SIROKI BRIJEG
(jedini normalni stadioni)
A PRIPREMATI SE:
ZENICA
MEDJUGORJE
KUPRES
Ko kaze da je atmosfera na Kosevu mrtva nek pogleda sinocnju utakmicu.
Druga stvar je sto stave cijene karti 40 kermi pa ovi pravi zaljubljenici u fudbal nemaju kesa da gledaju uzivo, dodju babini sinovi koji su inace curice, pa im glasic mrsko pustiti.

Druga stvar je sto stave cijene karti 40 kermi pa ovi pravi zaljubljenici u fudbal nemaju kesa da gledaju uzivo, dodju babini sinovi koji su inace curice, pa im glasic mrsko pustiti.
1946
U zadnje vrijeme ni u Zenici nije atmosfera kao sto je nekad bila, upravo zbog karata od 40 maraka. Ne moze svako doci do karte, tako da i navijanje nije isto.Head je napisao/la:Ko kaze da je atmosfera na Kosevu mrtva nek pogleda sinocnju utakmicu.![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Da je bogdom Karta 40KM. Nego od svih onih ulaznica što se proda jedno 10% kupe oni koji gledaju utakmicu, ovi ostali samo prodaju...bulbasor je napisao/la:U zadnje vrijeme ni u Zenici nije atmosfera kao sto je nekad bila, upravo zbog karata od 40 maraka. Ne moze svako doci do karte, tako da i navijanje nije isto.Head je napisao/la:Ko kaze da je atmosfera na Kosevu mrtva nek pogleda sinocnju utakmicu.![]()