FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 19 avg 2014, 14:59

Da nemaju Fukare proslost, od skora smo poceli navijat novi kolac :D , i ne palite se bezveze bolje bi bilo da se okrenemo ili presaltamo na drugu temu a to je utakmica protiv Sirokog.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2014, 15:51

I sta bi na kraju ciji su navijaci bolji ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2014, 15:54

aS_Roma je napisao/la:I sta bi na kraju ciji su navijaci bolji ?
Horde Zla, Manijaci, Lesinari. Zavisno od prilika i rezultata mogu biti najbrojniji..Kao i Robijasi, a i Fukare mislim da su zadovoljile ove godine u dosta utakmica za prilike BIH.

A ako mislite o tabanju, onda mislim da bi se najbolje sibali medjusobno Lesinari i Manijaci ili Lesinari i Horde.. :thumbup:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 avg 2014, 16:07

tuzlak1987 je napisao/la:
Horde Zla, Manijaci, Lesinari. Zavisno od prilika i rezultata mogu biti najbrojniji..Kao i Robijasi, a i Fukare mislim da su zadovoljile ove godine u dosta utakmica za prilike BIH.

A ako mislite o tabanju, onda mislim da bi se najbolje sibali medjusobno Lesinari i Manijaci ili Lesinari i Horde.. :thumbup:
:thumbup: istina sve

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 19 avg 2014, 16:55

Cica mica i gotova je prica :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 17:50

brazzo je napisao/la:Ma ova liga je ko kad se sastanu djeca pa razbace cijele pole, svak svakoga moze dobit.. doduse sad je tu Sarajevo a ostali da se niko ne uvrijedi su svi u 5 deka ostalo fakat jest u mentalitetu i pripremi. Kad imas u glavi jasan cilj i kad dajes 100% nema nepobjedivih pogotov na Tusnju.

Marseille, Guti dobrodosli ;)
E vidices pasha moj u Subotu koliko je tih tvojih 5 deka
Mora se dosta pure pojesti da stignes Sirokog,Zelju Veleza
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 19 avg 2014, 18:01

rodjenisa je napisao/la:
brazzo je napisao/la:Ma ova liga je ko kad se sastanu djeca pa razbace cijele pole, svak svakoga moze dobit.. doduse sad je tu Sarajevo a ostali da se niko ne uvrijedi su svi u 5 deka ostalo fakat jest u mentalitetu i pripremi. Kad imas u glavi jasan cilj i kad dajes 100% nema nepobjedivih pogotov na Tusnju.

:urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 19 avg 2014, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 avg 2014, 18:04

I ja gledam šta lik 'ladno izvali. :urnebes:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 avg 2014, 18:05

rodjenisa je napisao/la:

od kako je premijer lige borite se za opstanak :urnebes: nedo bog da vas stizemo :urnebes: ej moji vrapcici
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2014, 18:09

Smaja je napisao/la:na kosarkaskoj utakmici sve vrh :D samo brate onaj korteo -.- ic na drzavnu utakmicu i cijelo vrijeme pjevat pjesme za Slobodu.. zamislite kad igra repka u Zenici da robijasi dodju pjevat njihove pjesme.. :crazy: na sto bi to licilo cc i onda ono ebanje sarajeva i zelje nema smisla na takvoj utakmici,mozda je bilo ljudi iz Sarajeva i uostalom kosarkasa iz Sarajeva. licno sam se razocaro :thumbdown:
Ne svidja se ni meni to svakako ali momci ne voleZelju I Sarajevo I to ce uvjek u tim utakmicama gdje se vrsi prenos spomenut ..po meni nije ok ali kad 10 ljudi zagrmi odmah I ostali to je to...nema ovdje nista prema gradu Sarajevu ali prema klubovima iz tog grada svakako..zasto ne ebemo I Olimpic? Ipak I oni su iz istog grada..naravno nije to spica ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2014, 18:09

rodjenisa je napisao/la:

sta ima,PASHA MOJ.... :urnebes: :urnebes: ...eke,veleza :urnebes: :urnebes:
pa ja molim Boga da vas nikad ne stignemo :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

guti14
Kontakt:

Post Postao/la guti14 » 19 avg 2014, 18:11

Što se tiče subote i Širokog, ako momci daju svoj maksimum, očekujem neku minimalnu pobjedu...na kraju krajeva ni remi ne bi bio razočarenje, s obzirom na naše ovosezonske ambicije. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2014, 18:12

Thranduil je napisao/la:Psovanje se odnosi na fudbalske klubove Željezničar i Sarajevo a ne na sam grad Sarajevo i ljude iz Sarajeva!!! Animozitet između Sarajeva i ostalih gradova postoji zbog toga što je Sarajevo centar političke moći i što kroji kapu svima i što se sve sljeva u Sarejvo prvo pa onda "Sarajevo" raspoređuje.
I ne,nije uredu da se to radi na utakmicama reprezentacije. "Primjereno" bi bilo to raditi na utakmicama s tim klubovima. Isto tako nije primjereno da pojedinci iz Sarajeva omalovažavaju sve živo što urade TZ. Kad god je došla reprezentacija u bilo kom sportu ispoštovali smo maksimalno i uvijek ćemo što nije slučaj u Sarajevu nažalost.
Da završimo više raspravu o tome i da se vratimo na temu :!: :!:

Nakon koliko kartona se ovde pauzira utakmica, 3 jel de? Kakva je situacija kod nas, kome prijeti suspenzija?

Sta imas brate objasnjavat zasto..pa I Torcida radi isto prema Zagrebu vjerovatno iz istih razlofa isto kao sto su svi to radimi prwma Beogradu I Zagrebu u bivsoj nam drzavi cak I ljudi iz Sarajeva su to tako tumacili to znam..

Samo mi iskljucivo klubove spominjemo jer ih ne volimo I to je to

Nego sgaka vam cast momci na podrsci nasoj reprezentaciji pokazali smo da smo najveci cetnici u ovoj drzavi :)..boli nas qurac samo jako :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 avg 2014, 18:17

rodjenisa je napisao/la:

A Zrinjski komsije vam koji su sila zadnjih nekoliko godina?..njih si namjerno izostavio ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 18:19

staragarda je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:

sta ima,PASHA MOJ.... :urnebes: :urnebes: ...eke,veleza :urnebes: :urnebes:
pa ja molim Boga da vas nikad ne stignemo :urnebes: :urnebes:
Onda ti nevolis Slobodu
Cuj Boga moli da nestigne Veleza koji ima bezobrazno bolji skor u medjusobnim duelima,a da nespominjem trofeje i najbolji Uefa ranking,vjecnu tabelu Yu lige itd.
Sramota za jednog navijaca,jos sebe naziva stara garda,to stariji moraju objasniti mladjima
:wave:
ps zaboravih njih,oni su svakako od danas do sutra

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 19 avg 2014, 18:24

Čekaj, kakve sad veze ima šta je nekad davno Velež predstavljao :?: I mi smo sedamdesetih bili sila u Jugoslaviji, među najboljim timovima u ligi, a sad smo u različitom položaju. Godinama se borite za opstanak, a mi smo makar igrali ta finala Kupa BiH i završavali trećeplasirani u Premijer ligi.

Vidio si kakvu si glupost napisao i sad se vadiš na historiju, međutim spominjanje Širokog Brijega uz preostala dva kluba te itekako odaje. :kafa:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 19 avg 2014, 18:31

Joj što ne mogu likova koji i dalje žive u vrijeme Jugoslavije, ja kako znam za PL Velež vecinom mudo od ekipe. Ne možete jednog Veleža svrstavat u neko ime u našoj PL. Nema ni jedne titule PL i ja trebam težiti da i moj klub to postane. Glupa priča da valja.
Protiv Širokog očekujem 1:0 .

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 avg 2014, 18:34

Claus je napisao/la:Čekaj, kakve sad veze ima šta je nekad davno Velež predstavljao :?: I mi smo sedamdesetih bili sila u Jugoslaviji, među najboljim timovima u ligi, a sad smo u različitom položaju. Godinama se borite za opstanak, a mi smo makar igrali ta finala Kupa BiH i završavali trećeplasirani u Premijer ligi.

Vidio si kakvu si glupost napisao i sad se vadiš na historiju, međutim spominjanje Širokog Brijega uz preostala dva kluba te itekako odaje. :kafa:
Aako sa sta netacno naveo necu se vise nikad javiti
Odgovorio sam covjeku koji misli da je liga sa izuzetkom FKS,izjednacena
Ne govorim insuinacije,nego iznosim cinjenice.Evo reci da lazem da Velez u zadnjih 11 sluzbenih utakmica ima skor od 8 pobjeda i 3 remija
Naveo sam Zelju,ljudi dominirali ligom 5-6 god,
Za SB necu komentarisati,vidim protiv njih nemate nista
Slozio sam se da je FKS u ovom momentu nedodirljiv za ostale
Na kraju dao kratku usporedbu izmedju Slobode i Veleza kroz istoriju
Evo jos jednom pozivam sve i jednog citaoca ovih redova da me demantuje
:salut: :salut:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 avg 2014, 18:39

prosle godine 5 zavrsili najveci uspjeh zadnjih 25 godina i sad solite nekom pamet :urnebes: yebo te zivot kakvih sve pacenika ima na ovom forumu :urnebes:
Sloboda Tuzla

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 19 avg 2014, 18:40

rodjenisa je napisao/la:
Claus je napisao/la:Čekaj, kakve sad veze ima šta je nekad davno Velež predstavljao :?: I mi smo sedamdesetih bili sila u Jugoslaviji, među najboljim timovima u ligi, a sad smo u različitom položaju. Godinama se borite za opstanak, a mi smo makar igrali ta finala Kupa BiH i završavali trećeplasirani u Premijer ligi.

Aako sa sta netacno naveo necu se vise nikad javiti
Odgovorio sam covjeku koji misli da je liga sa izuzetkom FKS,izjednacena
Ne govorim insuinacije,nego iznosim cinjenice.Evo reci da lazem da Velez u zadnjih 11 sluzbenih utakmica ima skor od 8 pobjeda i 3 remija
Naveo sam Zelju,ljudi dominirali ligom 5-6 god,
Za SB necu komentarisati,vidim protiv njih nemate nista
Slozio sam se da je FKS u ovom momentu nedodirljiv za ostale
Na kraju dao kratku usporedbu izmedju Slobode i Veleza kroz istoriju
Evo jos jednom pozivam sve i jednog citaoca ovih redova da me demantuje
:salut: :salut:
Ne možeš na osnovu 10 utakmica ti govoriti da je neko ekipa, 10 utakmica dobar skor i sad ste Vi tu u rangu sa Željom ŠB, ekipama koje imaju kontinuitet svake godine u Evropi a Vi Evrope ne bi vidili da nema karti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.