sorry kralju, ucinilo mi se da si napisao da otvorim u movie makeruUnknown Genius je napisao/la:Zašto bi otvarao u Movie Makeru?

opet nece

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sorry kralju, ucinilo mi se da si napisao da otvorim u movie makeruUnknown Genius je napisao/la:Zašto bi otvarao u Movie Makeru?
to kralju !Unknown Genius je napisao/la:Dešava se.
Pa je li ti uključen Fraps? Mora ti biti uključen dok slikaš. I provjeri u programu, možda je neka druga tipka za screenshotove naštimana. Nije mi jasno da ne može, možda i najjednostavniji program koji postoji...
Hvala Burazeru sad je okOnlyUnited je napisao/la:Start-Run tu kucaj msconfig, ides na Startup i nadji odredjni program sto si instalirao te odcekiraj ga.
ne znam meni je došla opciaj ta da moram imati full name, ali da mogu zadržati i stari nick, tako da sad imam dva profila na youtube, samo odaberem pri loginu koji ću, isti mail, ista šifra. Ma sranje živo otkako su se povezali sa google.. ccbrazzo je napisao/la:Kako rijesit problem sa komentarisanjem na youtube-u i onim stalnim izbacivanjem do you want to use your full name ? To me pocelo zaebavat od kako sam napravio google + akaunt
Barcod je napisao/la:E drugovi ma neki dan instalira nesto pa mi sad svaki put kad pokrenem PC otvara i Crome sa tom stranicom odma pokusavo sam sve da izbrisem crome i da iznova inst al uvijek mi otvara ovu stranicu cim pokrenem pc ima li ko kakav savjet osim formata da ugasim ovo gov... bas me nervira
Ja imam PS3 slim 250GB i ovaj tv http://www.samsung.com/us/video/tvs/PN43F4500AFXZA.SPY je napisao/la:Planiro sam kupit PS3. Sad me zanima koji TV da uzmem. Htio bi da prođem što jeftinije da se ne zalijecem i iskeširam duplo više za tv nego za konzolu.
Bitch pleaseQUARESMA 18<<< je napisao/la:nesto gledam sad potrosnju, covjece nisam ovo gledao i ne pamtim, umalo da sam zaboravio svoju sifru od neta
nedo Bog da je ostao onaj s limitom