"Di" si Bekicu? "Nemores" ti bez nas.um94mostar je napisao/la:kakva je situacija?jeste li se ohladili malo?

"Di" si Bekicu? "Nemores" ti bez nas.um94mostar je napisao/la:kakva je situacija?jeste li se ohladili malo?
Smjena generacija....Raji treba vise da bi se vratili u vecem broju kao npr kontinuitet...Treba biti i ostati u vrhu. Mnogi su se razocarali. Kad god bi pozitivno krenuli neki domaci izdajnici, unutar kluba, to je najgora sorta, bi nesto napravili da nas unazade. Ja vjerujem da ce se Raja polako vratiti u velikom broju.AlemC85 je napisao/la:Kriza sa novcem, kao i svugdje u BiH.Chinaglia je napisao/la:dolazim u miru![]()
može l' mi neko reći zašto vam je slaba posjeta, zašto je broj RA kritičan, a klub vam bez dugova, idete naprijed, imali ste odličnu sezonu nakon godina i godina patnje?! stvarno bih volio odgovor bez neumjesnih komentara, drž'te se isključivo ovog topica
"Nejutin se Isami"um94mostar je napisao/la:ha ha ha,,moram malo bola...sta se odmah ljutite..
Koliko su vam ulaznice ?AlemC85 je napisao/la:Kriza sa novcem, kao i svugdje u BiH.Chinaglia je napisao/la:dolazim u miru![]()
može l' mi neko reći zašto vam je slaba posjeta, zašto je broj RA kritičan, a klub vam bez dugova, idete naprijed, imali ste odličnu sezonu nakon godina i godina patnje?! stvarno bih volio odgovor bez neumjesnih komentara, drž'te se isključivo ovog topica
Pitanje na koje niko vjerovatno nezna pravi odgovor.Chinaglia je napisao/la:dolazim u miru![]()
Ma nema veze to sa navijacima,sa nekim si dobar,sa nekim nisi i to je tako,ali ipak mislim da svi navijaci trebaju postovati ove stare renomirane klubove koji su nekad predstavljali nesto u Yu ligi pa i Evropi (Zeljo,Sarajevo,Borac,Sloboda,Celik i Velez).Ja postujem svaki ovaj klub i kad god se sretnem sa nekim navijacem bilo kojeg gore navedenog kluba bude uvijek fina prica.Chinaglia je napisao/la:ok, hvala![]()
stvarno vam ne želim zlo, kako Veležu, tako i vama navijačimane bih se radovao da ispadnete iz lige, jer mogu vas ne volit' ili mrzit', al' uvijek radije mečevi i nadmetanja s vama, nego s ovim malim klubovima bez navijača
inače, ne mrzim vas, nisam ni prije imao neko mišljenje o vama, pozitivno ili negativno, tako je i sada
desilo se šta se desilo, vjerovatno nećete bit' dobrodošli u Tuzli, kažem vjerovatno, jer ipak su Rođeni imali simpatije ovdje, bili ste i učesnici memorijalnog turnira Mustafa Hukić, itd
![]()
liga nam je kita teška i tu nema šta da se priča, tako da je od same tekme zabavnije prisustvovati jednom lijepom ambijentu, punom stadionu, pogotovo kod klubova koji imaju navijačke skupine, pa da se nadmeću na tribinama, kad već na terenu nema šta da vidimokod nas je sada dobro, posjeta je tu, kad klub ako Bog da odluči napravit' iskorak, biti će još bolje, pa onda i još veća posjeta, isto to želim i Veležu i Čeliku
ja vam iskreno želim sve najbolje
govorim u svoje lično ime, možemo se podjebavat', provocirat' i slično, ja sam za to, čisto da nam bude zabavno, al' da to ne preraste u nešto veće, neka lična vrijeđanja pa da neko dobije ban
Da se nadovežem i dodam još nešto kao odgovor kinalji, da je nama stadion iole bliže, sada kad su dobri rezultati išlo bi se korteom na utakmice i garantujem da bi pet puta više raje bilo, posebno iza gola .. Al jbg, daj sad da klepnemo Travnik 3-4 razlike, pa ćeš vidjeti Zenicu kako će se odraditi ..shaman7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
šta je ovo bilo, rođeni moji.
Bravo mali dzavoli, nije nemum neka sila ali opet valja nesto osvojit! Cudi me da je gabela dobila kone ipak kone dobro stoje u juniorskoj ligi!!!? Kad je to finale sa gabelom? Vidim juniori imaju malo bolje rezultate ove sezone i tojaga im trener, koda je se malo ozbiljnije pocelo radit sa omladinom!!????VigorMostarac je napisao/la:(U-18) NEUM – VELEŽ 1:3 (0:1)
Pobjedom nad selekcijom Neuma, mladi fudbaleri Veleža izborili su plasman u finale kupa HNK za juniore. U finalnoj utakmici, koja se igra 3. septembra u Mostaru, snage će odmjeriti sa juniorima Gošk-a iz Gabele, koji su jučer u polufinalu sa 3:1 savaldali Zrinjski.
KUP JE NAŠ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.