Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

forman
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la forman » 20 avg 2014, 23:30

R32 je napisao/la:Gazija uspio sam naci drajver za zvuk i radi.
3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Menagment NIC ( 3C905C-TX )
valjda je to za sta treba drajver, ali nema sanse da nađem.
http://www-947.ibm.com/support/entry/po ... migr-44256" onclick="window.open(this.href);return false;

drugi exe file skini i install :)

R32
Kontakt:

Re: Odg:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 23:31

anonimni je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Kad već pričate o PS3, zanima me može li se on dečipovati (nemam neku drugu riječ za ovo, valjda znate na šta mislim :mrgreen: )?
Zna li iko ? Nije PC, ali nema teme za konzole, a valjda se neko odavde razumije u PS :mrgreen:
Prvi put cujem da to neko zeli :D radi cega Bgt?
A vjerovatno da moze, za ps2 ima vise nacina cipovanja, na cd, usb... a sad ako se "nesto i ubaci" trebalo bi se moci i izvadit :D
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 avg 2014, 23:35

Ma dobio polovan PS3 koji je vjerovatno cipovan (imam HDD neki, sta i kako ne znam jer se u to ne razumijem) i googlajuci kontam da je tesko igrati ove piratske igre online i paziti na sve ostale sitnice kod cipovanog PS-a, a danas igrice za njega nisu toliko skupe kao nekada (sve sto me interesuje se moze naci za 40-50 KM po igrici, a cak na Mediamarktu u Njemackoj vidjeh bundle NBA 2K13 i WWE 2K13 za 5€, prejeftino, a primjer originala koji me interesuje :mrgreen: )

Ako vec to ne mogu, je li problem igrati na njemu te originale bez obzira na to sto je cipovan i moram li opet paziti na sve to kao kod pirata ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 20 avg 2014, 23:56

forman je napisao/la:
R32 je napisao/la:Gazija uspio sam naci drajver za zvuk i radi.
3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Menagment NIC ( 3C905C-TX )
valjda je to za sta treba drajver, ali nema sanse da nađem.
http://www-947.ibm.com/support/entry/po ... migr-44256" onclick="window.open(this.href);return false;

drugi exe file skini i install :)
Skinuo i pokrenuo na racunaru i kreiralo folder i tamo samo 2 fajla koja se mogu pokrenuti. Jedan je pod nazivom preinstl i kad pokrenem pise... Please turn off your computer, instal the NIC, then start your computer. Dok drugifajl PCI_data pise This process expect two command line parameters. Both the BusNumber and DeviceNumber of the PCI device in question. I u oba sl samo ok.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 avg 2014, 00:09

anonimni je napisao/la:Ma dobio polovan PS3 koji je vjerovatno cipovan (imam HDD neki, sta i kako ne znam jer se u to ne razumijem) i googlajuci kontam da je tesko igrati ove piratske igre online i paziti na sve ostale sitnice kod cipovanog PS-a, a danas igrice za njega nisu toliko skupe kao nekada (sve sto me interesuje se moze naci za 40-50 KM po igrici, a cak na Mediamarktu u Njemackoj vidjeh bundle NBA 2K13 i WWE 2K13 za 5€, prejeftino, a primjer originala koji me interesuje :mrgreen: )

Ako vec to ne mogu, je li problem igrati na njemu te originale bez obzira na to sto je cipovan i moram li opet paziti na sve to kao kod pirata ?
Ne razumijem se ni ja u to. Valjda se javi neko ko zna. A i bolje je mozda da zamijenis s nekim ko nije cipovao. Bolje obojci. Cak mozes dobiti doplate neke. A ovako bi placao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 avg 2014, 00:12

Vidis, nisam znao da je cipovan PS cijenjeniji od necipovanog :mrgreen: nije ti ni ta ideja za mijenjanje losa, ako vec ovdje ne bude niko znao sta i kako, otici cu u neki od game shopova ovdje, valjda su ti ljudi strucni i za ovakve stvari :D hvala tebi i na ovim informacijama :thumbup:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 avg 2014, 00:23

anonimni je napisao/la:Vidis, nisam znao da je cipovan PS cijenjeniji od necipovanog :mrgreen: nije ti ni ta ideja za mijenjanje losa, ako vec ovdje ne bude niko znao sta i kako, otici cu u neki od game shopova ovdje, valjda su ti ljudi strucni i za ovakve stvari :D hvala tebi i na ovim informacijama :thumbup:
Ma znam da svako gleda da je cipovan PS. bolje i tebi, nemas nikakvog deverata, jos mozes biti u plusu :D
Mia San Mia

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 21 avg 2014, 08:16

kad upalim komp malo radi pa se ugasi i onda kad ga iduci put upalim (start windows normally :mrgreen: ) radi bez ikakvih problema, to je vjerovatno vrijeme da ga otvorim i ocistim malo ili sta? :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 21 avg 2014, 08:20

Pa mogao bi i ako ti je otisla pasta,ponovo je nanesi.Valjda bude normalno radilo.
Meni je tako krenulo,i sve sam uradio i mijenjao ,na kraju maticna crkavala,doduse stari je PC bio.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 21 avg 2014, 08:22

nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze :mrgreen:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 21 avg 2014, 08:26

AlfredBorden je napisao/la:nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze :mrgreen:
Ma ispod hladnjaka ti je to,zna i zbog toga da se gasi.Nego ajd malo ti to procisti,pazi da ne sjebes nesto,pa jos gori onda kvar da napravis :mrgreen:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 avg 2014, 08:27

AlfredBorden je napisao/la:nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze :mrgreen:
misli na termalnu pastu koja se nalazi između hladnjaka i procesora (te ostalih komponenti na kojim imaš hladnjak)..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 avg 2014, 09:48

Nikad nisi znao. :kafa:

Otvori, očisti. :mrgreen:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 21 avg 2014, 10:09

skinuo driver pack solution, gdje god da uđem ne mogu da pronađem potrebno zna li neko? Pisao sam prethodno u cemu je problem.
Jos sad poce i da se gasi racunar u po rada, radi normalno i odjednom windows is shutnig down i uredno se ugasi, opet ga normalno upalim. Znaci 5-10 minuta drzi i pocne gasenje.?
Mia San Mia

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 avg 2014, 12:20

Neki program za snimanje videa tj jednog dijela destkopa i da na kraju kad spasim da bude u nekom normalnom formatu ? :)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 avg 2014, 13:19

arelinho je napisao/la:Neki program za snimanje videa tj jednog dijela destkopa i da na kraju kad spasim da bude u nekom normalnom formatu ? :)
Kada je u pitanju snimanje desktopa, ovaj program je prva asocijacija.

http://www.techsmith.com/camtasia.html
#divovi

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 21 avg 2014, 16:53

instalirao sam ovaj HDMonitor, na raniju preporuku forumaša, pa evo tko se razumije, nadam se da mi može odgovoriti u čemu je problem.Inače, u pitanju je konstatno grijanje te gašenje laptopa, kada dođe do nekih 60-70% baterije (neznam jeli zbog toga), osim kada je na punjaču, tada se ne gasi uopće...
slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 21 avg 2014, 16:58

Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 21 avg 2014, 17:21

Dex je napisao/la:Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već :mrgreen:
ja mislim da je srt :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 21 avg 2014, 17:22

ZZtop10 je napisao/la:
Dex je napisao/la:Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već :mrgreen:
ja mislim da je srt :D
upravo :D .srt ili .sub :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []