Ma znam da svako gleda da je cipovan PS. bolje i tebi, nemas nikakvog deverata, jos mozes biti u plusuanonimni je napisao/la:Vidis, nisam znao da je cipovan PS cijenjeniji od necipovanognije ti ni ta ideja za mijenjanje losa, ako vec ovdje ne bude niko znao sta i kako, otici cu u neki od game shopova ovdje, valjda su ti ljudi strucni i za ovakve stvari
hvala tebi i na ovim informacijama
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Mia San Mia
- AlfredBorden
- Kontakt:
kad upalim komp malo radi pa se ugasi i onda kad ga iduci put upalim (start windows normally
) radi bez ikakvih problema, to je vjerovatno vrijeme da ga otvorim i ocistim malo ili sta? 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Pa mogao bi i ako ti je otisla pasta,ponovo je nanesi.Valjda bude normalno radilo.
Meni je tako krenulo,i sve sam uradio i mijenjao ,na kraju maticna crkavala,doduse stari je PC bio.
Meni je tako krenulo,i sve sam uradio i mijenjao ,na kraju maticna crkavala,doduse stari je PC bio.
- AlfredBorden
- Kontakt:
nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ma ispod hladnjaka ti je to,zna i zbog toga da se gasi.Nego ajd malo ti to procisti,pazi da ne sjebes nesto,pa jos gori onda kvar da napravisAlfredBorden je napisao/la:nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze
misli na termalnu pastu koja se nalazi između hladnjaka i procesora (te ostalih komponenti na kojim imaš hladnjak)..AlfredBorden je napisao/la:nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze
Nikad nisi znao.AlfredBorden je napisao/la:nema kod mene pasti nikakvih i obicni je pc a ne laptop, ako to ima mozda neke veze
Otvori, očisti.
skinuo driver pack solution, gdje god da uđem ne mogu da pronađem potrebno zna li neko? Pisao sam prethodno u cemu je problem.
Jos sad poce i da se gasi racunar u po rada, radi normalno i odjednom windows is shutnig down i uredno se ugasi, opet ga normalno upalim. Znaci 5-10 minuta drzi i pocne gasenje.?
Jos sad poce i da se gasi racunar u po rada, radi normalno i odjednom windows is shutnig down i uredno se ugasi, opet ga normalno upalim. Znaci 5-10 minuta drzi i pocne gasenje.?
Mia San Mia
Neki program za snimanje videa tj jednog dijela destkopa i da na kraju kad spasim da bude u nekom normalnom formatu ? 
- moustapha
- Kontakt:
Kada je u pitanju snimanje desktopa, ovaj program je prva asocijacija.arelinho je napisao/la:Neki program za snimanje videa tj jednog dijela destkopa i da na kraju kad spasim da bude u nekom normalnom formatu ?
http://www.techsmith.com/camtasia.html
#divovi
instalirao sam ovaj HDMonitor, na raniju preporuku forumaša, pa evo tko se razumije, nadam se da mi može odgovoriti u čemu je problem.Inače, u pitanju je konstatno grijanje te gašenje laptopa, kada dođe do nekih 60-70% baterije (neznam jeli zbog toga), osim kada je na punjaču, tada se ne gasi uopće...
Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ja mislim da je srtDex je napisao/la:Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
upravoZZtop10 je napisao/la:ja mislim da je srtDex je napisao/la:Jelde ono kad snimam film na dvd i hoću da titlovi budu u filmu, samo stavim isto ime kao i filma, uz dodatak str file, kako već
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Google Chrome mi nikako ne radi. Uradim deinstalaciju preko control panela, sve moguce i opet instaliram i kad kliknem da otvorim nista se ne desi
Jel imao neko slican problem jer ovi ostali browseri su
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
OPERAOtelo je napisao/la:Google Chrome mi nikako ne radi. Uradim deinstalaciju preko control panela, sve moguce i opet instaliram i kad kliknem da otvorim nista se ne desi![]()
Kad otvoriš chrome, odi na taskmsgr i vidi pokaže li ga
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Ma i ona mi postala spora drama.
Nema, samo izbaci neki google crash handler

Nema, samo izbaci neki google crash handler
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Skini Iobit Uninstaler... Nadji Google Crash (moguce da je pod toolbars) i desnistaliraj (klik na google crash, unistal, zatim powerful scan, cekiraj sve po tom pitanju i delete..
Zatim udji u Ccleaner (skini ako nemas), pod Tools idi na startup, trazi u sekcijama Scheduled tasks, context menu ili windows bilo sto u vezi googlea... Klikni na to ako nadjes, disable pa delete..
Zatim udji u Ccleaner (skini ako nemas), pod Tools idi na startup, trazi u sekcijama Scheduled tasks, context menu ili windows bilo sto u vezi googlea... Klikni na to ako nadjes, disable pa delete..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Hvala na pomoci ali jos ne radi 
- OnlyUnited
- Kontakt:
To ti je dio google update servisa i nalazi se u program fileu.. Pokusaj rijesiti pomocu ovog programa:
http://www.fileinspect.com/cpages/landi ... download=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti kod, da taj program registrujes (1256B-75027-33A04-927D9-C10AS)... Skeniraj i onda repair.
http://www.fileinspect.com/cpages/landi ... download=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti kod, da taj program registrujes (1256B-75027-33A04-927D9-C10AS)... Skeniraj i onda repair.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, gringoBasJa, kraljttbvb i 9 gostiju.