FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeJarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakva steta u pm....Ne mogu da vjerujem da smo ovako zijanili.. 
Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
Amer Bekic potpisao za Sarajevo.
Zna li neko ista vise o ovome?
Zna li neko ista vise o ovome?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
uschtipak je napisao/la:Mozda konacno, poslije ove dvije utakmice, skontaju da trebaju dovesti boljeg vratara.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ono je bio čist penal nad Milošem pri rezultatu 0:0.
Spustite loptu, neka momci rade - nastave.Elcor je napisao/la:a kako su samo dobar tandem to je za ne povjerovati! PRELIJEP fudbal igramo! apsulotno fantasticna igra! radovac, duljevic i cimirot ce biti A reprezentativci, a oni ce igrati u ligama petice, to garantujem 100%,amstaff je napisao/la:Radovac i Cimirot dijamanti bh fudbala.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Glavno da ih samo povrede zaobidju.
Još sam pod dojmom utakmice..Nevjerovatna stvar je da je jedan naš klub ovako ravnopravan sa njemačkim Bundesligašem, a većim dijelom utakmice čak i bolji.
Cimirot ima neku magiju u svojim nogama, velika karijera je pred njim.
Radovac je najveći prospekt bh. fudbala u zadnjih 20 godina.
Cimirot ima neku magiju u svojim nogama, velika karijera je pred njim.
Radovac je najveći prospekt bh. fudbala u zadnjih 20 godina.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hvala tebra znam da si iskren das te pitam nešto je li se vidjelo na Tv pa ljudi kompletna odbrana je stala kod drugog gola i svi **** Dejua a razlog stajanja je da je pomoćni sudija digao zastavicu. Mislio sam da sam poludio kad mi još raje kaže da je digao zastavicu ne znam je li se vidjelo na Tv i to sam htjeo pitati!?storm_raider je napisao/la:Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio.Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!
Sarajevo ljubavi moja!
Nisam navijač Sarajeva,ali stvarno kapa do poda !!! Mlađahni Cimirot i Radovac su navjerovatni,bez straha odigrali,okomito dobro idu,tačan pas pod pritiskom,prenos dobar,defanziva ok (Još da je Pape manje amidža ,a više profesionalac,ova dvojica ili Tin stvarno nema dileme!!!Kapiten je odličan ,dobro se postavi,smiren u predaji ,jak u duelu.Nadam se kako sutra neće otići iz Sarajeva sa prvom malo jačom ponudom ??? Na žalost golman nije na nivou ekipe,a ne mogu se oteti utisku kako fali jak špic koji je u ovoj situaciji može zadržati loptu pa i nešto okomito probiti,ovako mislim da ipak nije to to ?
- TobeJarabi
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Reakcija navijača Sarajeva
[youtube][/youtube]
![]()
ps. sretno u uzvratnoj
hFala brate sto si me ovako fino nasmijao u ovim teskim trenutcima...
Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
VOLIM TE SARAJEVO!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Svaka čast momcima, odigrali smo na nivou. Bandoviću hvala za sve ali po meni on je ispucao svaki bonus. Treba nam dobar golman da zaokružimo ekipu !
Za igru Cimirota nemam riječi osim
Za igru Cimirota nemam riječi osim
U novi boj ...
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Nije digao zastavu, a ni lopta nije izašla. Regularan pogodak sto posto i Dejina greška sto posto.sekac je napisao/la:Hvala tebra znam da si iskren das te pitam nešto je li se vidjelo na Tv pa ljudi kompletna odbrana je stala kod drugog gola i svi **** Dejua a razlog stajanja je da je pomoćni sudija digao zastavicu. Mislio sam da sam poludio kad mi još raje kaže da je digao zastavicu ne znam je li se vidjelo na Tv i to sam htjeo pitati!?storm_raider je napisao/la:Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio.Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!
Ponosni hordas
VOLIM TE SARAJEVOOOOO

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Govorio sam, i govorit cu sve dok taj levat ne ode sa gola, sta nam lik cini i pravi to nije normalno.muha milanez je napisao/la:Bandovic jednostavno u ovom trenutku nema kvalitet da brani za Sarajevo.
Odlazi!!!
Ostali su vala dali svi maximum, jednom rjecju moralni pobjednici.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pitanje broj dva, da li je možda bio faul na sredini nad našim igračem prije drugog gola, kada su nam oduzeli loptu?lolfgoptica je napisao/la:sekac je napisao/la:Hvala tebra znam da si iskren das te pitam nešto je li se vidjelo na Tv pa ljudi kompletna odbrana je stala kod drugog gola i svi **** Dejua a razlog stajanja je da je pomoćni sudija digao zastavicu. Mislio sam da sam poludio kad mi još raje kaže da je digao zastavicu ne znam je li se vidjelo na Tv i to sam htjeo pitati!?storm_raider je napisao/la:Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio.Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!
Nije digao zastavu, a ni lopta nije izašla. Regularan pogodak sto posto i Dejina greška sto posto.
U novi boj ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !!!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
lolfgoptica
- Kontakt:
To ne znam, iskreno nisam obraćao pažnju, ali gol kao gol je čist kao suza.
Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A samo sam ti ti trazio rupo bez dna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
TheSpecialOne
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ja nemam apsolutno nikakve zamjerke ovoj našoj sjajnoj i moćnoj ekipi i generaciji FK Sarajeva. Imam najveći mogući respekt za ovu vrhunsku predstavu, ali istovremeno osjećam i duboku zahvalnost i pogotovo ponos/čast biti dio ove nezaboravne bordo priče! Vi ste ponos grada i cijele države! 
Sada ako Bog da putovati u Njemačku na uzvratnu/gostujuću utakmicu u Mönchengladbachu i maksimalno podržavati naše borbene i jake momke i vjerovati u čudo, jer mi smo Divovi i mi to možemo i mi smo to zaslužili!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sada ako Bog da putovati u Njemačku na uzvratnu/gostujuću utakmicu u Mönchengladbachu i maksimalno podržavati naše borbene i jake momke i vjerovati u čudo, jer mi smo Divovi i mi to možemo i mi smo to zaslužili!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 21 avg 2014, 23:51, ukupno mijenjano 6 puta.
Trenutno korisnika/ca: damir_82, mire971, SamoTi4000 i 41 gost.