FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AhmetNY
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 23:32

Elcor je napisao/la:
amstaff je napisao/la:Radovac i Cimirot dijamanti bh fudbala.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
a kako su samo dobar tandem to je za ne povjerovati! PRELIJEP fudbal igramo! apsulotno fantasticna igra! radovac, duljevic i cimirot ce biti A reprezentativci, a oni ce igrati u ligama petice, to garantujem 100%,
Spustite loptu, neka momci rade - nastave.
Glavno da ih samo povrede zaobidju. :kafa:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 21 avg 2014, 23:34

Još sam pod dojmom utakmice..Nevjerovatna stvar je da je jedan naš klub ovako ravnopravan sa njemačkim Bundesligašem, a većim dijelom utakmice čak i bolji. :tokralju:

Cimirot ima neku magiju u svojim nogama, velika karijera je pred njim.
Radovac je najveći prospekt bh. fudbala u zadnjih 20 godina.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 avg 2014, 23:34

storm_raider je napisao/la:Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio. :mrgreen: Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!
Hvala tebra znam da si iskren das te pitam nešto je li se vidjelo na Tv pa ljudi kompletna odbrana je stala kod drugog gola i svi **** Dejua a razlog stajanja je da je pomoćni sudija digao zastavicu. Mislio sam da sam poludio kad mi još raje kaže da je digao zastavicu ne znam je li se vidjelo na Tv i to sam htjeo pitati!?
Sarajevo ljubavi moja!

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 21 avg 2014, 23:36

Nisam navijač Sarajeva,ali stvarno kapa do poda !!! Mlađahni Cimirot i Radovac su navjerovatni,bez straha odigrali,okomito dobro idu,tačan pas pod pritiskom,prenos dobar,defanziva ok (Još da je Pape manje amidža ,a više profesionalac,ova dvojica ili Tin stvarno nema dileme!!!Kapiten je odličan ,dobro se postavi,smiren u predaji ,jak u duelu.Nadam se kako sutra neće otići iz Sarajeva sa prvom malo jačom ponudom ??? Na žalost golman nije na nivou ekipe,a ne mogu se oteti utisku kako fali jak špic koji je u ovoj situaciji može zadržati loptu pa i nešto okomito probiti,ovako mislim da ipak nije to to ?

TobeJarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeJarabi » 21 avg 2014, 23:37

Coraco je napisao/la:Reakcija navijača Sarajeva

[youtube][/youtube]

:urnebes:

ps. sretno u uzvratnoj :bih:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
hFala brate sto si me ovako fino nasmijao u ovim teskim trenutcima...
Sta reci?

Koju posluku porati?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2014, 23:39

VOLIM TE SARAJEVO!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2014, 23:40

Svaka čast momcima, odigrali smo na nivou. Bandoviću hvala za sve ali po meni on je ispucao svaki bonus. Treba nam dobar golman da zaokružimo ekipu !
Za igru Cimirota nemam riječi osim :tokralju:
U novi boj ...

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 21 avg 2014, 23:40

sekac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio. :mrgreen: Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!
Hvala tebra znam da si iskren das te pitam nešto je li se vidjelo na Tv pa ljudi kompletna odbrana je stala kod drugog gola i svi **** Dejua a razlog stajanja je da je pomoćni sudija digao zastavicu. Mislio sam da sam poludio kad mi još raje kaže da je digao zastavicu ne znam je li se vidjelo na Tv i to sam htjeo pitati!?
Nije digao zastavu, a ni lopta nije izašla. Regularan pogodak sto posto i Dejina greška sto posto.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 21 avg 2014, 23:42

Ponosni hordas :D VOLIM TE SARAJEVOOOOO :D :opaopa:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 avg 2014, 23:43

muha milanez je napisao/la:Bandovic jednostavno u ovom trenutku nema kvalitet da brani za Sarajevo.
Govorio sam, i govorit cu sve dok taj levat ne ode sa gola, sta nam lik cini i pravi to nije normalno.
:cry: :cry: :oops:

Odlazi!!!

Ostali su vala dali svi maximum, jednom rjecju moralni pobjednici. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 avg 2014, 23:44

lolfgoptica je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Nije digao zastavu, a ni lopta nije izašla. Regularan pogodak sto posto i Dejina greška sto posto.
Pitanje broj dva, da li je možda bio faul na sredini nad našim igračem prije drugog gola, kada su nam oduzeli loptu?
U novi boj ...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 avg 2014, 23:44

PONOSAN
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2014, 23:45

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !!!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 21 avg 2014, 23:45

To ne znam, iskreno nisam obraćao pažnju, ali gol kao gol je čist kao suza.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 avg 2014, 23:45

Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

A samo sam ti ti trazio rupo bez dna.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TheSpecialOne
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la TheSpecialOne » 21 avg 2014, 23:46

Ja nemam apsolutno nikakve zamjerke ovoj našoj sjajnoj i moćnoj ekipi i generaciji FK Sarajeva. Imam najveći mogući respekt za ovu vrhunsku predstavu, ali istovremeno osjećam i duboku zahvalnost i pogotovo ponos/čast biti dio ove nezaboravne bordo priče! Vi ste ponos grada i cijele države! :bih:

Sada ako Bog da putovati u Njemačku na uzvratnu/gostujuću utakmicu u Mönchengladbachu i maksimalno podržavati naše borbene i jake momke i vjerovati u čudo, jer mi smo Divovi i mi to možemo i mi smo to zaslužili! :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: TheSpecialOne, dana/u 21 avg 2014, 23:51, ukupno mijenjano 6 puta.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 21 avg 2014, 23:47

PONOSAN

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2014, 23:47

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bandovicu molim te budi normalan u cetvrtak :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

A samo sam ti ti trazio rupo bez dna.
car si :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 avg 2014, 23:50

:bih: :bih:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 21 avg 2014, 23:51

Dejane, sutra se sam ispisi iz kluba. Za proceduru se javi Melunovicu. Dosta te!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, WeekendOffender i 31 gost.