Ti znaci nikad ne procitas svoj post , ni automatski ni poluautomatski.brazzo je napisao/la:Ja ne znam kako vi ostali ali kad 'vidim' nepismenog forumasa automatski ne citam dalje post.
:/
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I sta bi,jel se selektoru nametnuo Hrgota?
Ili mu se nametnuo Bandovic.Doduse mlad je i perspektivan golman.
Ili mu se nametnuo Bandovic.Doduse mlad je i perspektivan golman.
kad smo zavrsili turneju na SP odma sam poceo praviti kombinacije na stoperima Spahic Sunjic na desnom beku Bicakcic kakvi kaze Mujdza ce tu da ore i eto nije ni pocela sezona roviti momak je van igre,a i na SP se vidjelo da to nije onaj stari Mujdza bezobzira sto je u BL kao i Salihovic koji drasticno slabije unazad 2g igra za rep. nego li Hofenhajm..
Virtuale, znamo da si ti.sanlituncay je napisao/la:Tino Sušić je kvalitetniji od svih večerašnjih igrača,u oba tima... Hvala selektore što si nam dao mogućnost da gledamo Tinu u repki
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Joj ovog Sušića, pa koji je ovo amater od izbornika/trenera 
Pape ne povučeš li Bandovića sa tog spiska bolje ti je da se ubiješ. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Re: $: Safet Sušić - Pape
harishp je napisao/la: Ti znaci nikad ne procitas svoj post , ni automatski ni poluautomatski.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jedna stvar koju sam primjetio,Hrgota nije previse slavio golove sto pokazuje da itekako postuje zemlju u kojoj se rodio.Da nije dobar momak i da je kao neki drugi(sjetimo se Srne i njegovog ponasanja u utakmici protiv nas)sigurno bi uinat slavio i pretjerano.
To mi daje nadu sto se njega tice,no nikakvu nadu mi ne daju Susic i ekipa iz saveza.
To mi daje nadu sto se njega tice,no nikakvu nadu mi ne daju Susic i ekipa iz saveza.
Goran Zakarić iz Širokog Brijega i Gojko Cimirot iz Sarajeva nova su imena na spisku nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji će sutra ujutro objaviti selektor Safet Sušić, saznaje ...
realno dobar Pape
u jednom trenutku sam cuo da je i Stanic bio u kombinacijma ali on trenutno s formom ne zasluzuje poziv..Drago mi je zbog Zakarica fino igra vec 3 kola,a Cimiot 
Neka ti je Avdija u boljoj formi od Stanica. Vidio se nije protiv Ukrajinaca. Stanic bar zna uklizati i prekinuti napad. A i vidjelo se je ko je bolji igrac kada su igrali jedan protiv drugog prijateljsku. I to govoris u momentu kada se je Mujdza povrjedio
A Bandovic moze, potrebniji nam je on od Stanica
I Pape **** sa tim pozivima. Umjesto da je sacekao jedan dan vise i da odgleda utakmicu Sarajeva i onda posalje prema zaslugama. On salje jedan dan prije
Jos jedan odlican takticki potez, nevjerovatno
I kakva je sada korist od toga da je poslao pozive jedan dan prije utakmice, skroz nelogicno ??
Sto ti mores da hlupas ko Maksim po diviziji pa navijaci Zelje govore da mu je upitno mjesto i u Zelji koliko je los s formom i onda spominjes Avdiju,Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..
- Consigliere
- Kontakt:
Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ne znam za Bandovica sobzirom da je spomenut Cimirot i Bandovic iz Sarajeva da su mu kao interesantni prije ovog meca medjutim jasno je da pozivi moraju biti upuceni ranije ali moze bit da prekrizi Bandovica do sutra i ostavi Avduku uglavnom Zakaric i Cimirot su 100% pozvaniConsigliere je napisao/la:Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Pa više je Oštraković od obojice pomenutih zaslužio poziv, ali eto... Čuj Bandović ili Avdukić.zgembo89 je napisao/la:Ne znam za Bandovica sobzirom da je spomenut Cimirot i Bandovic iz Sarajeva da su mu kao interesantni prije ovog meca medjutim jasno je da pozivi moraju biti upuceni ranije ali moze bit da prekrizi Bandovica do sutra i ostavi Avduku uglavnom Zakaric i Cimirot su 100% pozvaniConsigliere je napisao/la:Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
meni jos nije jasno da smo mi ovako odigrali protiv BORUSIJE M....
jedim, gledam klipove, ovo ono... i sve kontam da je zajebancija
jedim, gledam klipove, ovo ono... i sve kontam da je zajebancija
Kojim kvalifikacija za EL. Protiv amatera iz Kazastana koje su jedva izbacili. Protiv Ukrajinaca ( koji imaju puno svojih problema - fale glavna trojica ofanzivaca, neutralni teren, stanje u drzavi ) si i sam utvrdio da je bio los. Od HNL-a je jedino bitno kako odigra protiv Dinama i Rijeke. Ove ostale utakmice su rang Premijer lige.zgembo89 je napisao/la: Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..
Toliko da im Dinamo roka petarde.Ajax je napisao/la:Kojim kvalifikacija za EL. Protiv amatera iz Kazastana koje su jedva izbacili. Protiv Ukrajinaca ( koji imaju puno svojih problema - fale glavna trojica ofanzivaca, neutralni teren, stanje u drzavi ) si i sam utvrdio da je bio los. Od HNL-a je jedino bitno kako odigra protiv Dinama i Rijeke. Ove ostale utakmice su rang Premijer lige.zgembo89 je napisao/la: Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..
Pozvao je:
Golmani: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković.
Defanzivci: Sead Kolašinac, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Sejad Salihović, Ognjen Vranješ.
Vezni red: Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Haris Medunjanin, Tino Sven Sušić, Goran Zakarić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Senad Lulić, Anel Hadžić, Muhamed Bešić.
Napadači: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća.
Defanzivci: Sead Kolašinac, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Sejad Salihović, Ognjen Vranješ.
Vezni red: Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Haris Medunjanin, Tino Sven Sušić, Goran Zakarić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Senad Lulić, Anel Hadžić, Muhamed Bešić.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bez poziva: Ibrahim Šehić, Ervin Zukanović, Semir Štilić.....Arslanagić, Hrgota...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kako smo se samo brzo navikli da se redovno pozivaju Tino i Anel. Još će ovaj prvi medju 11...Elegant je napisao/la:Pozvao je:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.