Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 21 avg 2014, 23:55

brazzo je napisao/la:Ja ne znam kako vi ostali ali kad 'vidim' nepismenog forumasa automatski ne citam dalje post.

:/
Ti znaci nikad ne procitas svoj post , ni automatski ni poluautomatski.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 avg 2014, 00:18

I sta bi,jel se selektoru nametnuo Hrgota?
Ili mu se nametnuo Bandovic.Doduse mlad je i perspektivan golman.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 00:37

kad smo zavrsili turneju na SP odma sam poceo praviti kombinacije na stoperima Spahic Sunjic na desnom beku Bicakcic kakvi kaze Mujdza ce tu da ore i eto nije ni pocela sezona roviti momak je van igre,a i na SP se vidjelo da to nije onaj stari Mujdza bezobzira sto je u BL kao i Salihovic koji drasticno slabije unazad 2g igra za rep. nego li Hofenhajm..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2014, 00:38

sanlituncay je napisao/la:Tino Sušić je kvalitetniji od svih večerašnjih igrača,u oba tima... Hvala selektore što si nam dao mogućnost da gledamo Tinu u repki :bih:
Virtuale, znamo da si ti. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 avg 2014, 00:39

Joj ovog Sušića, pa koji je ovo amater od izbornika/trenera :lol:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2014, 00:43

Pape ne povučeš li Bandovića sa tog spiska bolje ti je da se ubiješ. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

brazzo
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la brazzo » 22 avg 2014, 00:43

harishp je napisao/la: Ti znaci nikad ne procitas svoj post , ni automatski ni poluautomatski.
:) hare moj dobri na tebe sam se navik'o, mada se nije odnosilo na tebe vec generalno ali dobro hajde nek si mi se nagovorio nije problem. I bas me zanima da li ce pozvati Vranjesa.. ma vjerovatno da hoce ionako ni sam ne zna kako da popuni siri spisak
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 22 avg 2014, 00:54

Jedna stvar koju sam primjetio,Hrgota nije previse slavio golove sto pokazuje da itekako postuje zemlju u kojoj se rodio.Da nije dobar momak i da je kao neki drugi(sjetimo se Srne i njegovog ponasanja u utakmici protiv nas)sigurno bi uinat slavio i pretjerano.
To mi daje nadu sto se njega tice,no nikakvu nadu mi ne daju Susic i ekipa iz saveza.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 01:25

Goran Zakarić iz Širokog Brijega i Gojko Cimirot iz Sarajeva nova su imena na spisku nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji će sutra ujutro objaviti selektor Safet Sušić, saznaje ... :clap: realno dobar Pape :clap: u jednom trenutku sam cuo da je i Stanic bio u kombinacijma ali on trenutno s formom ne zasluzuje poziv..Drago mi je zbog Zakarica fino igra vec 3 kola,a Cimiot :salut:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 01:31

Neka ti je Avdija u boljoj formi od Stanica. Vidio se nije protiv Ukrajinaca. Stanic bar zna uklizati i prekinuti napad. A i vidjelo se je ko je bolji igrac kada su igrali jedan protiv drugog prijateljsku. I to govoris u momentu kada se je Mujdza povrjedio :roll: :roll: A Bandovic moze, potrebniji nam je on od Stanica :roll: :roll: I Pape **** sa tim pozivima. Umjesto da je sacekao jedan dan vise i da odgleda utakmicu Sarajeva i onda posalje prema zaslugama. On salje jedan dan prije :roll: :roll: :roll: :roll: Jos jedan odlican takticki potez, nevjerovatno :clap: :clap: I kakva je sada korist od toga da je poslao pozive jedan dan prije utakmice, skroz nelogicno ??

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 01:39

Sto ti mores da hlupas ko Maksim po diviziji pa navijaci Zelje govore da mu je upitno mjesto i u Zelji koliko je los s formom i onda spominjes Avdiju,Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 avg 2014, 01:43

Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 01:48

Consigliere je napisao/la:Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Ne znam za Bandovica sobzirom da je spomenut Cimirot i Bandovic iz Sarajeva da su mu kao interesantni prije ovog meca medjutim jasno je da pozivi moraju biti upuceni ranije ali moze bit da prekrizi Bandovica do sutra i ostavi Avduku uglavnom Zakaric i Cimirot su 100% pozvani

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2014, 01:50

zgembo89 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Cekaj, jel on zvanicno uputio poziv Bandovicu?
Ne znam za Bandovica sobzirom da je spomenut Cimirot i Bandovic iz Sarajeva da su mu kao interesantni prije ovog meca medjutim jasno je da pozivi moraju biti upuceni ranije ali moze bit da prekrizi Bandovica do sutra i ostavi Avduku uglavnom Zakaric i Cimirot su 100% pozvani
Pa više je Oštraković od obojice pomenutih zaslužio poziv, ali eto... Čuj Bandović ili Avdukić. :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 22 avg 2014, 01:51

meni jos nije jasno da smo mi ovako odigrali protiv BORUSIJE M....

jedim, gledam klipove, ovo ono... i sve kontam da je zajebancija

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 02:05

zgembo89 je napisao/la: Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..
Kojim kvalifikacija za EL. Protiv amatera iz Kazastana koje su jedva izbacili. Protiv Ukrajinaca ( koji imaju puno svojih problema - fale glavna trojica ofanzivaca, neutralni teren, stanje u drzavi ) si i sam utvrdio da je bio los. Od HNL-a je jedino bitno kako odigra protiv Dinama i Rijeke. Ove ostale utakmice su rang Premijer lige.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 22 avg 2014, 02:57

Ajax je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la: Avdija jest los bio u Ukrajini gledao sam ga ali momak igra standardno i u HNL i u kvalifikacijama za EL i Sušić ima sve argumenta da ga poziva..
Kojim kvalifikacija za EL. Protiv amatera iz Kazastana koje su jedva izbacili. Protiv Ukrajinaca ( koji imaju puno svojih problema - fale glavna trojica ofanzivaca, neutralni teren, stanje u drzavi ) si i sam utvrdio da je bio los. Od HNL-a je jedino bitno kako odigra protiv Dinama i Rijeke. Ove ostale utakmice su rang Premijer lige.
Toliko da im Dinamo roka petarde.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2014, 11:14

Pozvao je:

Golmani: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković.

Defanzivci: Sead Kolašinac, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Sejad Salihović, Ognjen Vranješ.

Vezni red: Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Haris Medunjanin, Tino Sven Sušić, Goran Zakarić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Senad Lulić, Anel Hadžić, Muhamed Bešić.

Napadači: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 avg 2014, 11:15

Bez poziva: Ibrahim Šehić, Ervin Zukanović, Semir Štilić.....Arslanagić, Hrgota...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 22 avg 2014, 11:16

Elegant je napisao/la:Pozvao je:

Golmani: Asmir Begović, Jasmin Fejzić, Ratko Dujković.

Defanzivci: Sead Kolašinac, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Avdija Vršajević, Sejad Salihović, Ognjen Vranješ.

Vezni red: Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Haris Medunjanin, Tino Sven Sušić, Goran Zakarić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Senad Lulić, Anel Hadžić, Muhamed Bešić.

Napadači: Edin Džeko, Vedad Ibišević, Edin Višća.
Kako smo se samo brzo navikli da se redovno pozivaju Tino i Anel. Još će ovaj prvi medju 11...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.