Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Lijepo upakujte di Mariu i pošaljite ga najvećem engleskom i ujedno bratskom klubu, koji vam je toliko pomogao što se transfera tiče. Peace.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Di Maria iza sebe ima zaista odlicnu sezonu,i volio bih kada bi ostao i borio se za svoje mjesto u timu,ali ako je tacno da trazi transfer onda ga treba odmah prodat i zdravo.Izvuc koliko se maksimalno bude moglo izvuc i razguli.
Dobar je al nije nikome iz oka ispao i moze se i bez njeg,itekako moze.
60 miliona se sigurno moze uzet za njeg (minimum).
Dobar je al nije nikome iz oka ispao i moze se i bez njeg,itekako moze.
60 miliona se sigurno moze uzet za njeg (minimum).
@Dzoni, 60 miliona eura
Ako je tako, da ti i ja to riješimo. Pero i Ed nek se slikaju.

Ma moze i eura,eto dogovoreno.Belmin6 je napisao/la:@Dzoni, 60 miliona eura![]()

Ako je covjek nezadovoljan neka ide,dobar je igrac bio bi ogromno pojacanje za United.
- AlfredBorden
- Kontakt:
steta je da lik sjedi na klupi kad se za njega moze uzet 60 milioncica, minimalno
iduce sezone dolaze neuer i reus

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ae ozbiljno.. Koji ce ti qrac Reus ako si tek kupio Jamesa? I da neko misli da ce Ronaldo stat igrat u tridesetoj, nema sanse. Previse je to dobar igrac...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AlfredBorden
- Kontakt:
zato sto smo mi real madrid, najveci klub svijeta, mozemo i hocemo sve, plus nas vodi najveca faca na svijetu vlasnik svemira pero, eto zasto
kakvo je to pitanje?

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ma kakav Neuer i sam znas da od toga nema nista.AlfredBorden je napisao/la:steta je da lik sjedi na klupi kad se za njega moze uzet 60 milioncica, minimalno![]()
A i ne treba nam.
Nego kakve su prognoze veceras?
Nemoj samo ko prosli put:
h1
zk (-10+) 2
i Ronaldo daje gol (s tim da je to veceras sigurica)
Ma Reusa nema smisla dovoditi dok imas Ronalda.
- AlfredBorden
- Kontakt:
nema ti sad parova jer mi se pravis pametan nakon bitke, bezobraznice jedanDzoni je napisao/la:Ma kakav Neuer i sam znas da od toga nema nista.AlfredBorden je napisao/la:steta je da lik sjedi na klupi kad se za njega moze uzet 60 milioncica, minimalno![]()
A i ne treba nam.
Nego kakve su prognoze veceras?
Nemoj samo ko prosli put:
h1
zk (-10+) 2
i Ronaldo daje gol (s tim da je to veceras sigurica)

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!

Al mogao bi bit veceras crveni karton.

Nije dugo.
Ko je sudija?
Ja ovdje uopće ne pričam o krilnoj poziciji, već o činjenici da je u prvoj utakmici protiv Atletica u veznom redu igrao trojac koji je cijelo vrijeme ostajao nazad. Ja ovdje pričam o tome da je Di Maria najbolje igrao ondje gdje će večeras najvjerovatnije zaigrati James, a to je pored Luke i Kroosa.geoxx je napisao/la:I sta nam on moze dati na krilu? Pored zivog Balea?Cap17an je napisao/la:Nije bitno koliko je koji dao, nego koliko koji još može dati.
Strašno požrtvovan i brz igrač kojeg ima i naprijed i nazad. Uostalom, i sam Ancelotti ga je zamolio da ostane.
Ma nema ga se sta molit jbt,ako hoce nek ide.Cap17an je napisao/la:Ja ovdje uopće ne pričam o krilnoj poziciji, već o činjenici da je u prvoj utakmici protiv Atletica u veznom redu igrao trojac koji je cijelo vrijeme ostajao nazad. Ja ovdje pričam o tome da je Di Maria najbolje igrao ondje gdje će večeras najvjerovatnije zaigrati James, a to je pored Luke i Kroosa.geoxx je napisao/la:I sta nam on moze dati na krilu? Pored zivog Balea?Cap17an je napisao/la:Nije bitno koliko je koji dao, nego koliko koji još može dati.
Strašno požrtvovan i brz igrač kojeg ima i naprijed i nazad. Uostalom, i sam Ancelotti ga je zamolio da ostane.
Ako nije u stanju da sam zakljuci da je igrac REAL MADRIDA najveceg tima svih vremena,da je aktuelni osvajac LP,da ima realne sanse da postane jedan od prvih koji ce da odbrani tu titulu ( u sta iskreno vjerujem),ako nije u stanju da vidi kakvog je projekta dio...ko ga j3be nek ide (ako zeli normalno).
I moze se pricati kako zeli da igra ovo ono,igrao bi i u Madridu kada bi ostao 100%,duga je sezona i svi ce se igraci rotirati.
Pa nek' ide, ako je pametan otići će. Ozil je otišao jer su mu nabijali nepotrebnu konkurenciju, a kad su doveli Balea, Di Maria je ostao i borio se za svoje mjesto. Kad se dokazao, oni mu dovode novu konkurenciju vrijednu 80 miliona eura, tačnije igrača koji će baš kao i Bale MORATI igrati.
Di Maria želi minute i sretno mu gdje god otišao.
Salji te ga u Barcelonu.Dosta vam je ovih 60 miliona
Svrsavo bi naredna 3 dana kada bi Di Maria potpisao za Barcu

Visca el Barça ! Mes que un club !
i gdje bi igrao? umjesto inieste? suareza? neymara?
Momak, prvo stani u red.DesimaL je napisao/la:Salji te ga u Barcelonu.Dosta vam je ovih 60 miliona![]()

- AlfredBorden
- Kontakt:
Realno, da nije Realov posl'o bi ga u...Ahonen je napisao/la:i gdje bi igrao? umjesto inieste? suareza? neymara?

Al' opet, ne zelim ga. Deulofeu ceka, imamo dosta potencijala, neka njega u Unitedu.
Nego veceras, lagani kec, jos ako pocnete bez Xabija

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tyler durden
- Kontakt:
Di Maria je izrazio zelju prosle godien za odlaskom. Citajte malo intervjue Ancolettija.Cap17an je napisao/la:Pa nek' ide, ako je pametan otići će. Ozil je otišao jer su mu nabijali nepotrebnu konkurenciju, a kad su doveli Balea, Di Maria je ostao i borio se za svoje mjesto. Kad se dokazao, oni mu dovode novu konkurenciju vrijednu 80 miliona eura, tačnije igrača koji će baš kao i Bale MORATI igrati.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.