Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma ne bi u Barci imao mjesta u prvoj ekipi. Bas tesko. Neka njega u Unitedu, ne pojacava se konkurencija u ligi a Boga mi ni u LP za odredjeno vrijeme.
Obicna patka i dizanje cijene. Ne znam sta ste se zakacili za togeoxx je napisao/la:Ma ne bi u Barci imao mjesta u prvoj ekipi. Bas tesko. Neka njega u Unitedu, ne pojacava se konkurencija u ligi a Boga mi ni u LP za odredjeno vrijeme.

-
- Kontakt:
jes cigan,ali nije valjda toliki da ode u barsu ne vjerujem bas .. 

ne znam cemu toliko drama oko jednog igraca jer klub je iznad svih ako Di Maria ne konta da igra za najveci klub i da mu je tu vrhunac karijere slobodno nek ide stoji to da je prosle sezone zadnja 3-4 mjeseca bio najbolji igrac al isti taj Di Maria je dobio vec dva puta poboljsanje ugovara i svako malo nesto zahtjeva to je taj tupi latinoamericki mentalitet a i realno karlo ga je napravio boljim igracem jer svi predhodni sezona isao je svojim petljanjem lopte svima na zivce i kad se stalno usporedjuju on i hamo trenutno hamo je bolji igrac nego kad je Di Maria dosao u Real decko ce sigurno strasno napredovati

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/0DD36B ... LwvRrb7_lm" onclick="window.open(this.href);return false;
modric danas
modric danas

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ne bih me cudilo da Keylor veceras brani.
Di Maria ne igra veceras.
- tyler durden
- Kontakt:
Pise se : "Ne bi"juanitomaravillaa je napisao/la:Ne bih me cudilo da Keylor veceras brani.

- AlfredBorden
- Kontakt:
sretno ti dalje u karijeri anhelito
pero vlasnik svemira 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ma to su detaljityler durden je napisao/la:Pise se : "Ne bi"juanitomaravillaa je napisao/la:Ne bih me cudilo da Keylor veceras brani.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- tyler durden
- Kontakt:
gdje odlaziAlfredBorden je napisao/la:sretno ti dalje u karijeri anhelitopero vlasnik svemira

- AlfredBorden
- Kontakt:
sto se tice pere i debelog ocito moze u materinu lijepu, komotnotyler durden je napisao/la:gdje odlaziAlfredBorden je napisao/la:sretno ti dalje u karijeri anhelitopero vlasnik svemira

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
izgleda u engleskutyler durden je napisao/la:gdje odlaziAlfredBorden je napisao/la:sretno ti dalje u karijeri anhelitopero vlasnik svemira
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Znaci vcrs jos dosadnija tekma.Ako ne uleti kakav ronaldov ili baleov dalekometni sut,nema nista od toga.
Sretno zmajevi!!
Čuj dosadna, pa ima da se iskrve noćas.MARCELO je napisao/la:Znaci vcrs jos dosadnija tekma.Ako ne uleti kakav ronaldov ili baleov dalekometni sut,nema nista od toga.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Iker od prve minute
panj khedira se ponasa ko da je u najmanu ruku osvojio 3 ZL istjerat to odma
Nebitan lik, svakako mu je klupa zagarantovana ako ostane.andro234 je napisao/la:panj khedira se ponasa ko da je u najmanu ruku osvojio 3 ZL istjerat to odma

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ma koja klupa na tribineClutch je napisao/la:Nebitan lik, svakako mu je klupa zagarantovana ako ostane.andro234 je napisao/la:panj khedira se ponasa ko da je u najmanu ruku osvojio 3 ZL istjerat to odma
Bice gusto, bice 0:2, bice 0:2
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Kroos, Modric; James, Benzema y Bale
Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Gabi; Koke, Raúl García, Griezmann y Mandzukic
Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Gabi; Koke, Raúl García, Griezmann y Mandzukic
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.