Safet Sušić - Pape

zizu1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2014, 19:03

revan je napisao/la:Čisto sumnjam. Uvjeren sam da neće izgurati cijeli mandat, bez obzira kakvi penali bili na raskid ugovora. Prvi kiks, biće drvlje i kamenje po njemu. To je uostalom razlog zašto većina reprezentacija mijenja selektore nakon velikih turnira. Jednostavno dođe do zasićenja. Samo kod nas kad se seljak uvali u fotelju, ni kran ga izbiti ne može.

Ali eto, budemo vidjeli ko je upravu.
Ja se nadam da ovaj Savez na loše rezultate zna reagovati adekvatno. Ipak mislim da oni to u ovom trenutku nisu sposobni jer uvijek kukaju da nemaju para, k'o da su im političari je.bali mater. Treba to među sobom podjelit'.

K'o što reče, vidjet' ćemo.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 22 avg 2014, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 22 avg 2014, 19:04

Sheyi je napisao/la:Đurić mora zabiti jedno 6 golova do oktobra pa da se nada pozivu :mrgreen:

Ma ne zna on da Đurić postoji. ;)
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 22 avg 2014, 19:05

Samo ljudi (osobe) koji zele zlo repki podrzavaju sugu Susica,jufkice i jos neke tockonje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2014, 19:07

MetanorisBack je napisao/la:
Pa kako je to podmlađena repka na SP-u kada je ista igrala kvalifikacije,i kada je ekipa sa manjim prosjekom godina igrala kod Blaževića kojeg je Pape naslijedio?

O Bože,tačno ste kao i idol vam,kada pomisliš da ne može gluplje,vi nađete način.
Imali smo mladu ekipu na SP zato jer je Susic naslijedio mladu ekipu od Cire, prije 5 godina?

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2014, 19:09

zgembo89 je napisao/la:
Ovo ti je lingvisticka greska jarane katatsrofalna uprsko si citav komentar sa ovim gafom
Primite duboko izvinjenje zbog mog lingvistickog gafa. :)

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 22 avg 2014, 19:11

calcio je napisao/la:
Pa kako je to podmlađena repka na SP-u kada je ista igrala kvalifikacije,i kada je ekipa sa manjim prosjekom godina igrala kod Blaževića kojeg je Pape naslijedio?

O Bože,tačno ste kao i idol vam,kada pomisliš da ne može gluplje,vi nađete način.
Imali smo mladu ekipu na SP zato jer je Susic naslijedio mladu ekipu od Cire, prije 5 godina?

Ne kontaš ti,ha?Nikada nije podmlađena reprezentacija,još od Ćire su isti igrači glavni,tek se sada desila neka značajnija promjena(odlazak Misketa i Spahe).
Ovo se može nazvati nekom smjenom generacija i podmlađivanjem,ništa prije ovoga nije bilo slično ovome.

Ali stvarno podsjećaš na idola,čak bi pomislio da on stoji iza nicka,ali nisi toliko nepismen,ne kažem da si pismen naravno(narcisti),ali on vjerovatno ne zna napisati prostu recenicu bez par gresaka.

Uspješno podmlađena reprezentacija koja nije odigrala ni jednu utakmicu,ima moj jaran sina,malom 2 godine,ako se Pape bude odlučio da je još uspješno podmladi za vas stručnjake,nek' se javi.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 avg 2014, 19:12

calcio je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:
Ovo ti je lingvisticka greska jarane katatsrofalna uprsko si citav komentar sa ovim gafom
Primite duboko izvinjenje zbog mog lingvistickog gafa. :)
I nemoj nam samo više skrećati pažnju. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 avg 2014, 19:25

calcio je napisao/la:

Ne kontaš ti,ha?Nikada nije podmlađena reprezentacija,još od Ćire su isti igrači glavni,tek se sada desila neka značajnija promjena(odlazak Misketa i Spahe).
Ovo se može nazvati nekom smjenom generacija i podmlađivanjem,ništa prije ovoga nije bilo slično ovome.

Ali stvarno podsjećaš na idola,čak bi pomislio da on stoji iza nicka,ali nisi toliko nepismen,ne kažem da si pismen naravno(narcisti),ali on vjerovatno ne zna napisati prostu recenicu bez par gresaka.

Uspješno podmlađena reprezentacija koja nije odigrala ni jednu utakmicu,ima moj jaran sina,malom 2 godine,ako se Pape bude odlučio da je još uspješno podmladi za vas stručnjake,nek' se javi.
Pa bas to sto nisi primjetio da se to desilo je dokaz da je Susic uspjesno podmladjivao reprezentaciju :D
Nadarevic, Jahic, Muratovic, Rahimic, Mravac, Hasagic... dosta bitnih igraca, i to iz prve postave, je nestalo a na njihova mjesta su dovedeni dosta mladji (i neiskusniji) igraci. A nije se odrazilo na rezultat. I tako smo otisli na SP gdje smo imali jednu od mladjih ekipa po prosjeku. Ovaj najnoviji spisak ima jos manji prosjek.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 22 avg 2014, 19:25

Eh idemo dalje, SP je iza nas, nove kvale pocinju, novi spisak, stari selektor...

Moj licni stav je da za Anela Hadzica i Vrsajevica nema mjesta u repki, Vranjes ne treba da bude tu jer nema kluba, po meni bi bilo bolje da je umjesto ove trojice (ako vec nije bio za Zukanovica) pozvao jos 3 igraca iz nase lige jer svakako nece bit u nekoj konkurenciji za prvi tim. Dalo bi se diskutovati o tome u nedogled ali nismo mi selektori, tako da ovo nase ovdje ne "pije vode".

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 avg 2014, 19:44

calcio je napisao/la: Pa bas to sto nisi primjetio da se to desilo je dokaz da je Susic uspjesno podmladjivao reprezentaciju :D
Nadarevic, Jahic, Muratovic, Rahimic, Mravac, Hasagic... dosta bitnih igraca, i to iz prve postave, je nestalo a na njihova mjesta su dovedeni dosta mladji (i neiskusniji) igraci. A nije se odrazilo na rezultat. I tako smo otisli na SP gdje smo imali jednu od mladjih ekipa po prosjeku. Ovaj najnoviji spisak ima jos manji prosjek.
Pa sta je to treba uraditi Susic, trpiti te igrace jos 4 godine jel?

Hvalis ga kao da je otkrio lijek za sidu, a on uradio najnormalniju stvar, koju bi svaki covjek, koji ima i gram mozga uradio.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 22 avg 2014, 19:46

calcio je napisao/la:
calcio je napisao/la: O Bože,tačno ste kao i idol vam,kada pomisliš da ne može gluplje,vi nađete način.

Pa bas to sto nisi primjetio da se to desilo je dokaz da je Susic uspjesno podmladjivao reprezentaciju :D
Nadarevic, Jahic, Muratovic, Rahimic, Mravac, Hasagic... dosta bitnih igraca, i to iz prve postave, je nestalo a na njihova mjesta su dovedeni dosta mladji (i neiskusniji) igraci. A nije se odrazilo na rezultat. I tako smo otisli na SP gdje smo imali jednu od mladjih ekipa po prosjeku. Ovaj najnoviji spisak ima jos manji prosjek.[/quote]

Niko od njih nije bio ni 1% onoga što je bio Miske,jedino Rahimić je nešto stvarno značio ovoj ekipi,a i umjesto njega je došao neko ko je već sada bolji(Bešić).

Tako da te priče nemaju veze s vezom,ali ni ti mene nećeš,a neću ni ja tebe ubjediti ni u šta,tako da ova rasprava nema nikakvog značaja.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 avg 2014, 21:37

Mozes ti Safete i bolje

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 avg 2014, 21:48

Idealna reprezentacija:
Sehic, Hasagic, Begovic
Stanic, Zukanovic, Cocalic, Dupovac, Kvesic
Cimirot, Zolotic, Stilic, Radovac
Dzeko

Toj ekipi dodat jos mozda Begovica, Kolasinca, Pjanica i Lulica i to je to. Sarajevo je BiH

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 22 avg 2014, 21:55

Nevjerovatan mi je ovaj Susic, tacno se jezim dok on govori na ovim pressovima.

Sa onim ruznim smijehom nagadja i lupeta za koga bi Hrgota volio vise igrati.
Pa jesi li ti obavio jedan korektan i konkretan razgovor sa momkom ?? Jesi li se u razgovoru s njim uvjerio da bi on vise volio Svedsku i Hrvatsku??

Bio ti je serviran decko sinoc.

Bas bih volio vidjeti selektora Hrvatske da gleda Gladbach na Maksimiru i da nakon toga propusti priliku razgovarati sa nekim igracem koji je rodjen napr. u Varazdinu a tu noc Dinamu zabio 2 gola.
To se ne moze desiti.

Onda nam je fino objasnio kako i zasto gubimo nase igrace s dijasporom.
Ako mu neko ne padne na koljena nakon prvog poziva, taj gospodin ga vise nece zvati. Libo ga racku, uvijek je tu Hajduk, nepresusan izvor nasih reprezentativaca.

Pa onda potcjenjivanje Kipra...

Tacno kao da sam slusao pricu od prije pola godine i jedno 3 mjeseca, kada je na isti nacin govorio o Nigeriji.
Parafraziram:
"Mi imamo svoj stil, i necemo se prilagodjavati Nigeriji. Nema potrebe da ih spijuniram, njihov selektor svakako u prijateljskim nece igrati sa igracima koji ce igrati na SP. Gledacemo neke kaZete, a Borce ce ih gledati protiv Irana".

Ostalo je historija.
Gledali smo ih u jedinoj utakmici koja nam nista nije mogla pokazati, jer su Nigerijci morali napadati, sto prituv nas nisu mogli.
Bila je i ona legendarna da ga je iznenadila vrucina u Brazilu i brzina Nigerijaca.

Samo da nas Kipar ne iznenadi tehnicki potkovanom igrom, kontranapadima ili nesto slicno.
A igraju ljudi protiv Hrvatske, idealna prilika da ih izanaliziramo, ali dzaba...

Moram priznati da mu je obrazlozenje u vezi Zukanovica korektno, i moze se prihvatiti.

Cimirot, Zakaric, Prcic kao i nepozivanje medijski exponiranog i nazor u reprezentaciju ugurivanog Stanica, veliki plusevi danasnjeg spiska. :thumbup:

Obrazlozenje u vezi Arslanagica katastrofalno, kao uostalom i u vezi Hrgote - kao u ostalom i kompletan rad u vezi igraca iz dijaspore, kako saveza, tako i selektora. :thumbdown:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 22 avg 2014, 22:03

Hrvat roden u Bih zivi u svedskoj
jasno da nikad nece izabrat Bih

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 avg 2014, 22:28

Vranjes bez kluba > Zukanovic u Chievu. Pape genijalac. :tokralju:

Kao da je isto biti prvotimac u Kukuruzsporu ili Sturm Grazu i u Seriji A. Koji kriteriji samo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2014, 22:31

ren_hz je napisao/la:Nevjerovatan mi je ovaj Susic, tacno se jezim dok on govori na ovim pressovima.

Sa onim ruznim smijehom nagadja i lupeta za koga bi Hrgota volio vise igrati.
Pa jesi li ti obavio jedan korektan i konkretan razgovor sa momkom ?? Jesi li se u razgovoru s njim uvjerio da bi on vise volio Svedsku i Hrvatsku??

Bio ti je serviran decko sinoc.

Bas bih volio vidjeti selektora Hrvatske da gleda Gladbach na Maksimiru i da nakon toga propusti priliku razgovarati sa nekim igracem koji je rodjen napr. u Varazdinu a tu noc Dinamu zabio 2 gola.
To se ne moze desiti.

Onda nam je fino objasnio kako i zasto gubimo nase igrace s dijasporom.
Ako mu neko ne padne na koljena nakon prvog poziva, taj gospodin ga vise nece zvati.
Libo ga racku, uvijek je tu Hajduk, nepresusan izvor nasih reprezentativaca.

Pa onda potcjenjivanje Kipra...

Tacno kao da sam slusao pricu od prije pola godine i jedno 3 mjeseca, kada je na isti nacin govorio o Nigeriji.
Parafraziram:
"Mi imamo svoj stil, i necemo se prilagodjavati Nigeriji. Nema potrebe da ih spijuniram, njihov selektor svakako u prijateljskim nece igrati sa igracima koji ce igrati na SP. Gledacemo neke kaZete, a Borce ce ih gledati protiv Irana".

Ostalo je historija.
Gledali smo ih u jedinoj utakmici koja nam nista nije mogla pokazati, jer su Nigerijci morali napadati, sto prituv nas nisu mogli.
Bila je i ona legendarna da ga je iznenadila vrucina u Brazilu i brzina Nigerijaca.

Samo da nas Kipar ne iznenadi tehnicki potkovanom igrom, kontranapadima ili nesto slicno.
A igraju ljudi protiv Hrvatske, idealna prilika da ih izanaliziramo, ali dzaba...

Moram priznati da mu je obrazlozenje u vezi Zukanovica korektno, i moze se prihvatiti.

Cimirot, Zakaric, Prcic kao i nepozivanje medijski exponiranog i nazor u reprezentaciju ugurivanog Stanica, veliki plusevi danasnjeg spiska. :thumbup:

Obrazlozenje u vezi Arslanagica katastrofalno, kao uostalom i u vezi Hrgote - kao u ostalom i kompletan rad u vezi igraca iz dijaspore, kako saveza, tako i selektora. :thumbdown:
objasnio :salut:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 avg 2014, 22:35

Ma samo tako Pape... Ja sam vec halalio ovu generaciju pod neshvacenim genijem na klupi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 avg 2014, 22:39

Mogao bi Pape nekada pogledati Štilića. Možda ne bude imao sreće kada ga selektor bude posmatrao (kao Bandović).

Wisla ubjedljiva, fantastični Štilić ponovo pogodio

U prvom susretu 6. kola poljske Ekstraklase Wisla je sa ubjedljivih 0:3 savladala domaći Pogon.
Ekipa iz Krakova je u vodstvo stigla u 26. minuti. Svoj treći gol na dva posljednja susreta postigao je Semir Štilić i tako još jednom potvrdio da se nalazi u fantastičnoj formi. Naš fudbaler je imao i dvije asistencije.

Nakon šest mečeva Wisla je vodeća sa 12 bodova.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 avg 2014, 22:42

'ta ce ba Stilic... da imalo valja igrao bi u Hajduku. Koji retard moras biti da furas neki inat protiv zdravog razuma.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.