Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 23 avg 2014, 01:50

klikni ovdje :guz: :rol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 avg 2014, 01:54

Nisu nikakve pljuske pozivanje Prcića, Cimirota, Zakarića, mladi talentovani igrači i zaslužuju da se nađu na spisku, Prcić bi mogao biti i starter u nekim kombinacijama.

Pljuska za sve nas je nepozivanje Zukanovića u situaciji kada imamo samo dva kako treba štopera, uz izgovor da će ga zvati kad bude u prvih XI, momak većinu pripremnih utakmica počeo od prve minute, a sezona nije počela kao u većine pozvanih, pa onda pogledaš poziv dobio Vranješ koji haman da i nema kluba
Očigledno da nisu isti kriteriji za sve :hmmmmm:
Pljuska poziv Hadžića, momak je od Egipta, pripremnih utakmica i SP-a pokazao da ne zna, ali džaba. Opet pozvan, znači mutna radnja.
Pljuska je i konstantno guranje Vršajevića, prva zamjena za Izu ili Mujdžu u zavisnosti od situacije :lol:
Pljuska treći golman Ratko :lol: na čijem mjestu bi vjerovatno bio Bandović da nije napravio onu grešku. Treba li reći da je Burić pa i Šehić kvalitetniji u Dujkovića :bow:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2014, 03:38

Pljuska nepljuska.Od Tirane ili ti ga prve nase zvanicne tekme pa do sad ,nikad,ama bas nikad raja bila 100% zadovolnja izborom pozvanih igraca.Uvijek sto ovaj,a sto nije onaj.
Tako da, zayeb'te pricu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 23 avg 2014, 09:33

Ja mislim da cak i onom mamlazu na klupi reprezentacije mrak padne na oci kad vidi kakvi likovi ga brane i kakvim argumentima :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 23 avg 2014, 09:45

Čestitke našem selektoru na selekciji igrača,uvijek uspije da izvuče maksimum iz momaka,ponovo je pozvao najbolje što imamo u ovom trenutku,idemo lagano iz utakmice u utakmicu,zaista ovo je pravi put kojim Pape korača! Svaka čast,napadamo prvo mesto,sve sam Safete :bih: :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 avg 2014, 10:54

Sheyi je napisao/la:Nisu nikakve pljuske pozivanje Prcića, Cimirota, Zakarića, mladi talentovani igrači i zaslužuju da se nađu na spisku, Prcić bi mogao biti i starter u nekim kombinacijama.
Bas tako sam i ja napisao juce. To su realno 3,4 greske. A 17,18 igraca je ionako sigurnih koje bi pozvalo i nas 95% ovdje. Potpuno je logicno da se isproba par igraca iz domace lige protiv jednog Lichtensteina pa mozda cak i Kipra. Kada ce ako ne sada i to jos pocetak kvalifikacija. To nije neko remek dijelo selektora to je potpuno normalna stvar koju bi uradili svi ostali. Ali problem je kada se selektor kritikuje mada se svi selektori svijeta kritikuju i to za puno manje greske. Ali Papeta se ne smije. Jer uvijek skoci istih 5.6 likova na ovom forumu ( unazad 5 godina ) izvrcu cinjenice, spinuju i sluze se licnim uvredema koliko im je to dozvoljeno. Lijepe glupe smajlice i smisljaju pola dana kako ce koga prozvati. ( najgore od svega je sto misle da su oni kao pozitivci :roll: i da rade pravu stvar ) A to da je pozvao 10 srednjaka i samo trojicu stopera ( uz to jedan bez kluba ) nema veze. Da se poziva Hadzic koji nije nikakav kvalitet nema veze. Da je Visca taj famozni treci napadac ( jer mora imati po FIFI bar trojicu napadaca na spisku i to nema veza. Igra napadacki fudbal najvjerovatnije ce opet poceti sa dvojicom napadaca a pozove samo 2 od 23 napadaca. To da neki hvale Stilica koji igra u zivotnoj formi i nije losiji igrac od pojedinih igraca koji su sada na njegovoj poziciji na spisku je smak svijeta i sigurno je kontra selektora. Nedo bog da ga neko hvali zato jer misli da ima kvalitet koji moze pomoci reprezentaciji. Zukanovic nije standardan a igrao prijateljske utakmice a liga cak nije ni pocela. A zasto Pape malo ne razmisli na nacin da bi poziv npr. Zukanovicu pogurao malo njega u njegovom klubu. Jer bi i u Chievu vidjeli da je momak reprezentativac sto je odma dobro i za njih - buduca prodaja. I igrao bi vjerovatno standardnije. Itd ... ..

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 avg 2014, 12:24

Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.

Sir Safet Sušić, u slobodno vrijeme trenerski mag.

Zuku mora pozvati u sljedecim utakmicama! Sad svacam zasto je pozvao Vranjesa, da se proda....ali OK, to nije prvi put da to Pape radi i to je uredu po mom misljenju!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 23 avg 2014, 12:27

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.

Zuku mora pozvati u sljedecim utakmicama! Sad svacam zasto je pozvao Vranjesa, da se proda....ali OK, to nije prvi put da to Pape radi i to je uredu po mom misljenju!
pa sta to dodje repka, humanitarna organizacija za pomoc nezbrinutim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 23 avg 2014, 12:29

Hažić,Sušić,Vršajević,mili moji : Pa nije to kišom došlo!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2014, 12:43

uglavnom sam ovdje branio papeta al ovaj spisak cinim se da je radjen po nacionalnom kljucu :puke: da li je to nametnuto safetu nije ni bitno za mene je on kriv .

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 avg 2014, 12:44

miki_92 je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

pa sta to dodje repka, humanitarna organizacija za pomoc nezbrinutim
****, nebo trebalo biti tako ali nismo mi svabe pa da imamo igraca za bacanje! Nazalost smo primorani pomagati svojim igacima kroz repku bilo to pozivanje igraca koji su bez kluba ili igraca iz nase lige koji jos nisu nivo za repke. Isto to vazi i za pozivanje srba i hrvata koji mozda i nebi trebali biti tu, ali moraju zbog nacijonalnog kljuca. To je nasa realnost, ali neki su sljepi da vide to.

Moja jedina zamjerka na spisku je Hadzic, koji nebi trebao dobiti poziv jer dosad nije nista pokazo (milim da kad Vrancic dodje da ce on odplasti) i nepozivanje Zurkanovica!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 avg 2014, 14:04

Susic ce na unistiti :facepalm: :facepalm: :facepalm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 avg 2014, 14:22

Ali ljudi, on je prvi selektor koji nas je odveo ne neko veliko takmicenje, nema mjesta kritikama! :facepalm:

Najkrupnija greska ovog spiska je Zukanovic koji se morao naci na njemu. Ja mislim da je odlaskom Spahica on jedan od dvojice nasih najboljih stopera, a vrijeme ce pokazati da je tako...

Dalje, treci golman Dujkovic, 31. godina, zasto? Prvi put u reprezentaciju zoves covjeka koji ima 31 godinu, pa ne bi branio u Zrinjskom s 31 godinom da je kalibar za nesto vise. Alternativa Sehic, vec bio reprezentativac, puno mladji, na ozbiljnijem nivou brani konstantno...

Hadzic.. opet je tu, a dokazano nista dobrog ne moze donijeti ekipi, igrac manje na terenu. Alternativa Stilic, sve je receno, samo slijepac ne vidi da taj igrac zasluzuje ako nista novu sansu za dokazivanje. Ako je ne iskoristi hvala i prijatno.

Cocalic je jedna nova tema, po meni odavno trebao dobiti sansu, ali garantujem da ga teleci pogled nikad ni gledao nije, nema kasete...

Post nece naici na odobravanje vecine jer se radi o bivsim igracima Zelje, ali ovo je po meni vise nego realno. Ne govorimo o tome da se pozivanjem Sehica, Stilica, Cocalica njima cementira mjesto u reprezentaciji. Ali sansu ili novu sansu itekako zasluzuju, a ovo je bila idealna prilika za to. Kad dodju jace utakmice onda ce biti kuku majko, fali igraca...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2014, 14:28

Evo da ti odgovorim ono sto svi znaju:

1. jednostavno u svadji je sa Zukanovicem. Covjeka su ostavili bez nastupa na SP-u ni krivog, ni duznog, a ovaj retardirani izgovor od jucer tome ide u prilog. Mislim da ce prvi izostanak iz prvih jedanaest u Chievu Zukanovica kostati slijedeceg poziva, itd, itd, sve dok Preverant ne dobije nogu

2. Dujkovic je tu radi svoje nacionalne pripadnosti, budimo realni

3. Hadzic je burazov igrac, gurace ga dok na njemu barem nesto ne zarade

4. Cocalica nema svrhe vise pominjati u vezi repke
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 23 avg 2014, 14:29

Cuj Vranjes, Avdija, Hadzic na spisku :? da se prodaju :lol:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 23 avg 2014, 15:18

Nikad nećete moći razumijeti našeg sir Safeta Sušića Papeta... Ono čemu se teži bez Zukanovića! Hajduk je veći klub od Rena,tako da Tino ima prednost ispred Prcića,logično jel !

slika

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 avg 2014, 15:51

Vranjes,Sunjic,Bicakcic.
Mujdza,Kolasinac out.

Gledaj odbrane sunce ti zareno. :oops:
Spaha vrati se.
1946

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 23 avg 2014, 16:46

Head je napisao/la:Vranjes,Sunjic,Bicakcic.
Mujdza,Kolasinac out.

Gledaj odbrane sunce ti zareno. :oops:
Spaha vrati se.
Emir Spahic :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 avg 2014, 17:30

Trenerski velikan Safet Susic u tom momentu otpisuje Zukanovica, jer nije standardan u Chievu. :facepalm:

Da dodamo, Vranjes ne moze da nadje kluba vec 2 mjeseca, i nece biti u nikakvoj formi, i trenutno imamo 2 stopera na raspolaganju.

Susic dijeli pljuske kriticarima. :beba:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 23 avg 2014, 17:33

Sto se tice Svena Susica,momak je zasluzio po zadnjim partijama mjesto u prvih 11,a vi pricajte sta hocete..

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.