Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
klikni ovdje

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisu nikakve pljuske pozivanje Prcića, Cimirota, Zakarića, mladi talentovani igrači i zaslužuju da se nađu na spisku, Prcić bi mogao biti i starter u nekim kombinacijama.
Pljuska za sve nas je nepozivanje Zukanovića u situaciji kada imamo samo dva kako treba štopera, uz izgovor da će ga zvati kad bude u prvih XI, momak većinu pripremnih utakmica počeo od prve minute, a sezona nije počela kao u većine pozvanih, pa onda pogledaš poziv dobio Vranješ koji haman da i nema kluba
Očigledno da nisu isti kriteriji za sve
Pljuska poziv Hadžića, momak je od Egipta, pripremnih utakmica i SP-a pokazao da ne zna, ali džaba. Opet pozvan, znači mutna radnja.
Pljuska je i konstantno guranje Vršajevića, prva zamjena za Izu ili Mujdžu u zavisnosti od situacije
Pljuska treći golman Ratko
na čijem mjestu bi vjerovatno bio Bandović da nije napravio onu grešku. Treba li reći da je Burić pa i Šehić kvalitetniji u Dujkovića 
Pljuska za sve nas je nepozivanje Zukanovića u situaciji kada imamo samo dva kako treba štopera, uz izgovor da će ga zvati kad bude u prvih XI, momak većinu pripremnih utakmica počeo od prve minute, a sezona nije počela kao u većine pozvanih, pa onda pogledaš poziv dobio Vranješ koji haman da i nema kluba
Očigledno da nisu isti kriteriji za sve
Pljuska poziv Hadžića, momak je od Egipta, pripremnih utakmica i SP-a pokazao da ne zna, ali džaba. Opet pozvan, znači mutna radnja.
Pljuska je i konstantno guranje Vršajevića, prva zamjena za Izu ili Mujdžu u zavisnosti od situacije
Pljuska treći golman Ratko
Pljuska nepljuska.Od Tirane ili ti ga prve nase zvanicne tekme pa do sad ,nikad,ama bas nikad raja bila 100% zadovolnja izborom pozvanih igraca.Uvijek sto ovaj,a sto nije onaj.
Tako da, zayeb'te pricu.
Tako da, zayeb'te pricu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mislim da cak i onom mamlazu na klupi reprezentacije mrak padne na oci kad vidi kakvi likovi ga brane i kakvim argumentima 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- sanlituncay
- Kontakt:
Čestitke našem selektoru na selekciji igrača,uvijek uspije da izvuče maksimum iz momaka,ponovo je pozvao najbolje što imamo u ovom trenutku,idemo lagano iz utakmice u utakmicu,zaista ovo je pravi put kojim Pape korača! Svaka čast,napadamo prvo mesto,sve sam Safete

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Bas tako sam i ja napisao juce. To su realno 3,4 greske. A 17,18 igraca je ionako sigurnih koje bi pozvalo i nas 95% ovdje. Potpuno je logicno da se isproba par igraca iz domace lige protiv jednog Lichtensteina pa mozda cak i Kipra. Kada ce ako ne sada i to jos pocetak kvalifikacija. To nije neko remek dijelo selektora to je potpuno normalna stvar koju bi uradili svi ostali. Ali problem je kada se selektor kritikuje mada se svi selektori svijeta kritikuju i to za puno manje greske. Ali Papeta se ne smije. Jer uvijek skoci istih 5.6 likova na ovom forumu ( unazad 5 godina ) izvrcu cinjenice, spinuju i sluze se licnim uvredema koliko im je to dozvoljeno. Lijepe glupe smajlice i smisljaju pola dana kako ce koga prozvati. ( najgore od svega je sto misle da su oni kao pozitivciSheyi je napisao/la:Nisu nikakve pljuske pozivanje Prcića, Cimirota, Zakarića, mladi talentovani igrači i zaslužuju da se nađu na spisku, Prcić bi mogao biti i starter u nekim kombinacijama.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Sir Safet Sušić, u slobodno vrijeme trenerski mag.
Zuku mora pozvati u sljedecim utakmicama! Sad svacam zasto je pozvao Vranjesa, da se proda....ali OK, to nije prvi put da to Pape radi i to je uredu po mom misljenju!
pa sta to dodje repka, humanitarna organizacija za pomoc nezbrinutimMaksuzBaksuz je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Zuku mora pozvati u sljedecim utakmicama! Sad svacam zasto je pozvao Vranjesa, da se proda....ali OK, to nije prvi put da to Pape radi i to je uredu po mom misljenju!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- sanlituncay
- Kontakt:
Hažić,Sušić,Vršajević,mili moji : Pa nije to kišom došlo!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
bordobijeli
- Kontakt:
uglavnom sam ovdje branio papeta al ovaj spisak cinim se da je radjen po nacionalnom kljucu
da li je to nametnuto safetu nije ni bitno za mene je on kriv .
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
****, nebo trebalo biti tako ali nismo mi svabe pa da imamo igraca za bacanje! Nazalost smo primorani pomagati svojim igacima kroz repku bilo to pozivanje igraca koji su bez kluba ili igraca iz nase lige koji jos nisu nivo za repke. Isto to vazi i za pozivanje srba i hrvata koji mozda i nebi trebali biti tu, ali moraju zbog nacijonalnog kljuca. To je nasa realnost, ali neki su sljepi da vide to.miki_92 je napisao/la:pa sta to dodje repka, humanitarna organizacija za pomoc nezbrinutimMaksuzBaksuz je napisao/la:Neutral je napisao/la:Ne zove Zukanovića jer ne igra u prvih jedanaest, a Seria A nije ni počela.
Moja jedina zamjerka na spisku je Hadzic, koji nebi trebao dobiti poziv jer dosad nije nista pokazo (milim da kad Vrancic dodje da ce on odplasti) i nepozivanje Zurkanovica!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Susic ce na unistiti

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ali ljudi, on je prvi selektor koji nas je odveo ne neko veliko takmicenje, nema mjesta kritikama!
Najkrupnija greska ovog spiska je Zukanovic koji se morao naci na njemu. Ja mislim da je odlaskom Spahica on jedan od dvojice nasih najboljih stopera, a vrijeme ce pokazati da je tako...
Dalje, treci golman Dujkovic, 31. godina, zasto? Prvi put u reprezentaciju zoves covjeka koji ima 31 godinu, pa ne bi branio u Zrinjskom s 31 godinom da je kalibar za nesto vise. Alternativa Sehic, vec bio reprezentativac, puno mladji, na ozbiljnijem nivou brani konstantno...
Hadzic.. opet je tu, a dokazano nista dobrog ne moze donijeti ekipi, igrac manje na terenu. Alternativa Stilic, sve je receno, samo slijepac ne vidi da taj igrac zasluzuje ako nista novu sansu za dokazivanje. Ako je ne iskoristi hvala i prijatno.
Cocalic je jedna nova tema, po meni odavno trebao dobiti sansu, ali garantujem da ga teleci pogled nikad ni gledao nije, nema kasete...
Post nece naici na odobravanje vecine jer se radi o bivsim igracima Zelje, ali ovo je po meni vise nego realno. Ne govorimo o tome da se pozivanjem Sehica, Stilica, Cocalica njima cementira mjesto u reprezentaciji. Ali sansu ili novu sansu itekako zasluzuju, a ovo je bila idealna prilika za to. Kad dodju jace utakmice onda ce biti kuku majko, fali igraca...
Najkrupnija greska ovog spiska je Zukanovic koji se morao naci na njemu. Ja mislim da je odlaskom Spahica on jedan od dvojice nasih najboljih stopera, a vrijeme ce pokazati da je tako...
Dalje, treci golman Dujkovic, 31. godina, zasto? Prvi put u reprezentaciju zoves covjeka koji ima 31 godinu, pa ne bi branio u Zrinjskom s 31 godinom da je kalibar za nesto vise. Alternativa Sehic, vec bio reprezentativac, puno mladji, na ozbiljnijem nivou brani konstantno...
Hadzic.. opet je tu, a dokazano nista dobrog ne moze donijeti ekipi, igrac manje na terenu. Alternativa Stilic, sve je receno, samo slijepac ne vidi da taj igrac zasluzuje ako nista novu sansu za dokazivanje. Ako je ne iskoristi hvala i prijatno.
Cocalic je jedna nova tema, po meni odavno trebao dobiti sansu, ali garantujem da ga teleci pogled nikad ni gledao nije, nema kasete...
Post nece naici na odobravanje vecine jer se radi o bivsim igracima Zelje, ali ovo je po meni vise nego realno. Ne govorimo o tome da se pozivanjem Sehica, Stilica, Cocalica njima cementira mjesto u reprezentaciji. Ali sansu ili novu sansu itekako zasluzuju, a ovo je bila idealna prilika za to. Kad dodju jace utakmice onda ce biti kuku majko, fali igraca...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Consigliere
- Kontakt:
Evo da ti odgovorim ono sto svi znaju:
1. jednostavno u svadji je sa Zukanovicem. Covjeka su ostavili bez nastupa na SP-u ni krivog, ni duznog, a ovaj retardirani izgovor od jucer tome ide u prilog. Mislim da ce prvi izostanak iz prvih jedanaest u Chievu Zukanovica kostati slijedeceg poziva, itd, itd, sve dok Preverant ne dobije nogu
2. Dujkovic je tu radi svoje nacionalne pripadnosti, budimo realni
3. Hadzic je burazov igrac, gurace ga dok na njemu barem nesto ne zarade
4. Cocalica nema svrhe vise pominjati u vezi repke
1. jednostavno u svadji je sa Zukanovicem. Covjeka su ostavili bez nastupa na SP-u ni krivog, ni duznog, a ovaj retardirani izgovor od jucer tome ide u prilog. Mislim da ce prvi izostanak iz prvih jedanaest u Chievu Zukanovica kostati slijedeceg poziva, itd, itd, sve dok Preverant ne dobije nogu
2. Dujkovic je tu radi svoje nacionalne pripadnosti, budimo realni
3. Hadzic je burazov igrac, gurace ga dok na njemu barem nesto ne zarade
4. Cocalica nema svrhe vise pominjati u vezi repke
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cuj Vranjes, Avdija, Hadzic na spisku
da se prodaju 
- sanlituncay
- Kontakt:
Nikad nećete moći razumijeti našeg sir Safeta Sušića Papeta... Ono čemu se teži bez Zukanovića! Hajduk je veći klub od Rena,tako da Tino ima prednost ispred Prcića,logično jel !

Vranjes,Sunjic,Bicakcic.
Mujdza,Kolasinac out.
Gledaj odbrane sunce ti zareno.
Spaha vrati se.
Mujdza,Kolasinac out.
Gledaj odbrane sunce ti zareno.
Spaha vrati se.
1946
Emir SpahicHead je napisao/la:Vranjes,Sunjic,Bicakcic.
Mujdza,Kolasinac out.
Gledaj odbrane sunce ti zareno.![]()
Spaha vrati se.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenerski velikan Safet Susic u tom momentu otpisuje Zukanovica, jer nije standardan u Chievu.
Da dodamo, Vranjes ne moze da nadje kluba vec 2 mjeseca, i nece biti u nikakvoj formi, i trenutno imamo 2 stopera na raspolaganju.
Susic dijeli pljuske kriticarima.
Da dodamo, Vranjes ne moze da nadje kluba vec 2 mjeseca, i nece biti u nikakvoj formi, i trenutno imamo 2 stopera na raspolaganju.
Susic dijeli pljuske kriticarima.
Sto se tice Svena Susica,momak je zasluzio po zadnjim partijama mjesto u prvih 11,a vi pricajte sta hocete..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.