BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

exbabilon
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la exbabilon » 23 avg 2014, 19:25

slika

Moze li prevod teksta koji stoji ispod koreografije.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 avg 2014, 20:29

Kao preslikane utakmice sa Bayerom iz prethodnih godina na Westfalenu...
Jos ljudi pretrcali vise kilometara,to je jedino i moguce u prvom kolu.
Nadam se da Kehl i Jojic vise nece igrati zajedno i da ce se Sahin ili Gundo brzo vratiti pa da napokon imamo normalne sestice.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 avg 2014, 20:31

Sta je misevi,vasi igraju a vas nigdje cijelu utakmicu :?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 23 avg 2014, 20:34

Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu? :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 23 avg 2014, 21:01

Nestali za 7 sekundi, opis borbe za titulu domuzara, al bice opet dogodine super kup!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 avg 2014, 21:07

Consigliere je napisao/la:Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu? :hmmmmm:
I Bayern dobio Wolfsburga 2:1 :D

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 23 avg 2014, 22:17

Imamo opet novog Shibia..bojim se da je cirkan zalutao..totslno se gubi na terenu...samo sto smo ovog platili skoro 20.milki
Uvijek sam tvrdio i kad se znalo da ce Ramo pteci kod nas..i da smo u lovu na cirkana..novog shibia...da ce Ramo biti puno bolji pogodak za nas..i dalje stojim iza toga..dsj Boze da cirkan proradi.
Slabo cemo mi imati napretka..kad nam svake sezone odlaze najbolji igraci..ovi novi koji dolaze prvo se trbaju adsptirati ,na novu sredinu..uklopiti u doc.Kloppov sistem.
Dok se to desi ili nedesi..sve je rulet..voz prodje..sezona zavrsi.
Eto jamili smo i drugi ugovor sa Pumom..114.4.milki..sada vise nema izgovora za Watzke..ovo sada sto imamo treba sacuvati..A pod moranje je zadrxati Reus-a..Hummels-a..Gundogana..ako treba podici im plate i na 8-9.milki..para ima..jedino tako cemo..akBda i osvajati titule.
Ista stvar bi se desila nedaj Boze da nam na godinu ode Reuf..opet jovo..nanovo..gubimo kvalitet.
Mozemo si priustiti..Volanda ili Leonadra..ali nije to..to.
Ovo je prekretnica za BVB...jednostavno stopirati odlazke najboljih igraca..ako to nismo u stanju..onda nam vazda gine to drugo mjesto u bundeski..finale domaceg kupa i eventualno prolazak grupne faze..da lu mozemo biti zadovoljni sa tim ??

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 24 avg 2014, 00:00

Consigliere je napisao/la:Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu? :hmmmmm:
I meni ovo danas pade na pamet :D

Valjda sam ocekivao pobjedu, pa nekakav cudan osjecaj nakon poraza, ko da me neko kantom hladne vode polio :crazy:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 avg 2014, 00:41

Nepamtim kad smo ovako izgledali nemocno. Schmidt takticki podero Kloppa. Leve je uvjek imao dobar roster a sada su ulovili i extra trenera. Oni su ove godine buyernjäger no.1 i prvi aspirant na tu poziciju 20 bodova iza buyerna. Nama preostaje borba za trece mjesto sa plavima i vukovima.

Naravno i ove godine smo jaci i nadoknadit cemo levata bez problema :wave:
Miki ce igrat defanzivnog veznog jer zna zadrzat loptu, jojic ce da gradi igru a ciro da trpa :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 avg 2014, 00:59

kraljttbvb je napisao/la:
I meni ovo danas pade na pamet :D

Valjda sam ocekivao pobjedu, pa nekakav cudan osjecaj nakon poraza, ko da me neko kantom hladne vode polio :crazy:
#icebucketchallenge ?

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 24 avg 2014, 03:27

DFB pokal: 28/29 Oktober
ST.Pauli-BVB
HSV-Bayern
akBda prolazimo,BVB<3

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 avg 2014, 12:29

Primamo gol u prvoj i posljednjoj minuti... :facepalm:

Mora se još poraditi na taktici. Prva je utakmica pa ne zamjerimo puno ni Kloppu ni igračima. Taj rano primljeni gol je mnoge stvari promijenio i izgleda da trenutno nije moglo bolje.

Sokratis je mašina. Ovakvog štopera nema lahko... :tokralju:

Idemo sad u Augsburg po tri boda. :thumbup:

P.S.
Klopp sagt: „Über jeden unserer Spieler, der ein bisschen herausragt, ist schon alles geschrieben worden. Und sie waren schon überall. Trotzdem sind nicht alle weggegangen. Ich habe ein sehr gutes Gefühl, dass das auch im Fall Marco Reus so sein wird. Er wird noch eine ganze Weile in Dortmund spielen.“
http://www.bild.de/sport/fussball/juerg ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:opaopa:

Izgleda da Klopp zna više od ostalih oko Reusove budućnosti... :zviz:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 avg 2014, 12:46

Leverkusen je shvaćen pomalo neozbiljno, a Kloppova mašinerija još uvijek nije uigrana baš najbolje i na nekim pozicijama (DM) nedostaje kvalitetan igrač (u ovom slučaju holder, jer Kehl nije taj). Ipak, sezona je duga, biće još kikseva i BVB-a i Bayerna, tako da ovaj poraz može pozitivno djelovati na momčad.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 avg 2014, 13:19

Dortmund sinoć posebno u prvom poluvremenu skroz nadigran. Schmidt je iznenadio Kloppa taktikom, kod Leverkusena se već vidi Scmidtov rukopis. Leverkusen ove sezone nije za podcijenit. Ali vidi se da i kod Dortmunda se trebaju neke stvari još uklopit. Posebno što i sam sistem se mora prilagodit na Immobilea, a i on na sistem. Tu još šteka, a i par igrača još tu fali...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 avg 2014, 15:59

http://www.****.net/**** ... _tBFsV_tA0" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 avg 2014, 08:47

Nas Captain:
... über die Ernennung zum BVB-Kapitän: "Ich bin's vielleicht geworden, weil ich eh schon emotional dran gebunden bin. Ich bin kein Spieler, der alle drei Monate einen Wechsel anstrebt. Es gefällt mir sehr gut hier. Ich bin stolz, Kapitän zu sein."
Mats o imenovanju za kapitena BVBea: "Mozda sam to postao, jer sam vec emocionalno vezan. Ja nisam igrac koji trazi promjenu svaka tri mjeseca. Svidja mi se ovdje vrlo dobro. Ponosan sam biti kapiten."

slika

:tokralju: :ljepota:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 26 avg 2014, 12:10

Nisi nikoga popljuvao, nece to na dobro izaci :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 avg 2014, 14:00

kraljttbvb je napisao/la:Nisi nikoga popljuvao, nece to na dobro izaci :mrgreen:
Sto bih, kad smo izgubili od jace i bolje ekipe. Sa Mikijem i Cirom protiv ozbiljnih ekipa se i nemoze vise ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 avg 2014, 18:08

U 18:30 počinje prijateljska utakmica protiv Mannheima. :thumbup:

BVB nastupa u sljedećem sastavu :
Weidenfeller - Piszczek, Sokratis, Subotic, Knystock - Ginter - Grosskreutz, Jojic, Hofmann, Mikhytarian - Immobile

Weidi se vraća, Ginter bi trebao igrati na DM-u. :clap: I Bender je spreman i dobit' će koju minutu. :pray: Također postoji mogućnost da Kuba i Ramos dobiju priliku s klupe. Hummels nije doputavo u Manheim zbog mišićnih problema.

Prijenosa izgleda neće biti, a liveticker se može pratiti na twitteru. :thumbup:
https://twitter.com/BVB" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 avg 2014, 18:28

Ramos,Kuba i Bender nisu ni na klupi...njih trojica su danas, zajedno sa Hummelsom, trenirala odvojeno od ekipe.
Gundu mozemo ocekivati vec u trecem kolu,makar da sjedi na klupi.
Nista se ne pise za Sahina,i kod njega se oduzi sa povredom.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.