Moze li prevod teksta koji stoji ispod koreografije.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

I Bayern dobio Wolfsburga 2:1Consigliere je napisao/la:Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu?
I meni ovo danas pade na pametConsigliere je napisao/la:Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu?
#icebucketchallenge ?kraljttbvb je napisao/la:I meni ovo danas pade na pametConsigliere je napisao/la:Ako se ne varam, i ona prva Kloppova titula krenula je porazom od Leverkusena 0:2 na Westfallenu?![]()
Valjda sam ocekivao pobjedu, pa nekakav cudan osjecaj nakon poraza, ko da me neko kantom hladne vode polio
http://www.bild.de/sport/fussball/juerg ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;Klopp sagt: „Über jeden unserer Spieler, der ein bisschen herausragt, ist schon alles geschrieben worden. Und sie waren schon überall. Trotzdem sind nicht alle weggegangen. Ich habe ein sehr gutes Gefühl, dass das auch im Fall Marco Reus so sein wird. Er wird noch eine ganze Weile in Dortmund spielen.“
Mats o imenovanju za kapitena BVBea: "Mozda sam to postao, jer sam vec emocionalno vezan. Ja nisam igrac koji trazi promjenu svaka tri mjeseca. Svidja mi se ovdje vrlo dobro. Ponosan sam biti kapiten."... über die Ernennung zum BVB-Kapitän: "Ich bin's vielleicht geworden, weil ich eh schon emotional dran gebunden bin. Ich bin kein Spieler, der alle drei Monate einen Wechsel anstrebt. Es gefällt mir sehr gut hier. Ich bin stolz, Kapitän zu sein."

Sto bih, kad smo izgubili od jace i bolje ekipe. Sa Mikijem i Cirom protiv ozbiljnih ekipa se i nemoze visekraljttbvb je napisao/la:Nisi nikoga popljuvao, nece to na dobro izaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.