FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne vidim nikog ....aS_Roma je napisao/la:Stvarno svaka cast ovim na jugu sto stoje po ovom kijametu
1946
ima ih 50-60franklampard8 je napisao/la:Ja ne vidim nikog ....aS_Roma je napisao/la:Stvarno svaka cast ovim na jugu sto stoje po ovom kijametu
Kako losa i negledljiva utakmica.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- PeppermintSA
- Kontakt:
Katastrofalna utakmica...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Meni nije samo jasno zar se mora igrat tekma po ovakom vremenu, zar je nisu mogli odgodit, ovo je glupost bgm
Joj bht-a i govan.a, cuj smetnje
I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
FKS 1946 !
- TobeJarabi
- Kontakt:
HzCZ je napisao/la:I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
TobeJarabi je napisao/la:HzCZ je napisao/la:I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
![]()
![]()
Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
ja ovog tomica 10 zicera je fulio zadnjih 15 tekmi
Tomic, indisponiran od pocetka sezone, katastrofa.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Vidiš li ti bolan kolika kiša pada i koliko se ljudi vratilo a i ja među njimaRizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Svaka cast ljudima koji su na tekmi,ono je kijamet..
Ovi gore sto prozivaju losu posjetu i lika koji je najavljivao vise ljudi,no comment
Ovi gore sto prozivaju losu posjetu i lika koji je najavljivao vise ljudi,no comment
SLOBODA NAVIJAČIMA
Pa hajde vise otklonite taj kvar, hebo li vam kelava i krave u indiji nanu nanulicu. Mora meni bht secer dignut.
Procajte vi sta hocete o BHT-u i smetnjama meni su zanimljiviji ovi sti se kamenjem dodaju u indiji nego ova utakmica