rigotina je napisao/la:odlomio komad nadstrešnice?

na zapadnoj tribini
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
rigotina je napisao/la:odlomio komad nadstrešnice?
Ja ne vidim nikog ....aS_Roma je napisao/la:Stvarno svaka cast ovim na jugu sto stoje po ovom kijametu
ima ih 50-60franklampard8 je napisao/la:Ja ne vidim nikog ....aS_Roma je napisao/la:Stvarno svaka cast ovim na jugu sto stoje po ovom kijametu
I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
HzCZ je napisao/la:I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
TobeJarabi je napisao/la:HzCZ je napisao/la:I iznenadi nas bgm ...InatSilanBosanski je napisao/la:Posjeta ce vas iznenaditDobar termin za utakmicu, 2-1 za nas
![]()
![]()
Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Vidiš li ti bolan kolika kiša pada i koliko se ljudi vratilo a i ja među njimaRizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.