I to ubjedljivu aBd !sarajlija je napisao/la:Sutra po pobjedu nema druge da se vratimo na lidersku poziciju!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U novi boj ...
Mnogo su nam naši momci i momčići donijeli radosti proteklih dana tako da i eventualni kiks sutra ne znači tragediju. E sad šta je kiks sutra? Sve osim pobjede je kiks, to je jasno, jer mi smo Sarajevo
Ne bi valjalo da prospemo sutra bodove, ali šta god da se desi, idemo dalje...
Vjerujem da će ekipa, koliko god bili umorni, dati sve od sebe na nas obraduju i donesu tri boda.
Ovaj komentator večeras reče da se sljedeće kolo igra u srijedu, onda mi prolongiramo sljedeću utakmicu
Vjerujem da će ekipa, koliko god bili umorni, dati sve od sebe na nas obraduju i donesu tri boda.
Ovaj komentator večeras reče da se sljedeće kolo igra u srijedu, onda mi prolongiramo sljedeću utakmicu
Mislim da je i najavljeno da ce se utakmica odigrati u nedelju.hilmo je napisao/la:Mnogo su nam naši momci i momčići donijeli radosti proteklih dana tako da i eventualni kiks sutra ne znači tragediju. E sad šta je kiks sutra? Sve osim pobjede je kiks, to je jasno, jer mi smo Sarajevo![]()
![]()
Ti si opet šampion !
Znal neko koliki ce koeficijent biti sutra na nas?? ja msm da bi realna kvota bila 1,40 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Čini mi se da je bila 1.5 a na njih 5.5esprit24 je napisao/la:Znal neko koliki ce koeficijent biti sutra na nas?? ja msm da bi realna kvota bila 1,40
U novi boj ...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ima i 1,70 na online koje drze na pobjedu FKS.
http://www.dodaj.rs/f/2C/JK/Mo1XiJC/c7q6x.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/2C/JK/Mo1XiJC/c7q6x.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uglavnom sutra je cilj uzeti 3 boda. Sve ispod je neuspjeh realno. Mada mislim da nece biti lako. Teren + bunker ekipa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hilmo je napisao/la:.
Jest odredit ce se naknadno termin za tu utakmicu protiv Drine,nema veze i sa utakmicom manje imamo zalihe za "neke"
Dok je ova sa Travnikom u nedelju tri dana nakon Njemacke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nema pesimizma, samo odigrati 40 % od onoga sa Borusijom...0-2
-
fcsforever
- Kontakt:
Dženo zna svoj poso. Sutra pametno i lagano, bez srljanja. Ona naša već prepoznatljiv igra...zar ne. Optimista sam i to sa razlogom
- Evolution87
- Kontakt:
Sutra samo pobjeda pa kakva bilo, ali ako momci nastave pruzati partije kao i do sada ne bi trebali imati problema.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
fcsforever
- Kontakt:
jjjooooojjjj što nije derbi sutra...sutra
Dole je teren i bez padavina goli k.urac realno,i toga me samo strah.U sustini je Dzeno stvorio takvu igru da mi jednostavno neznamo da stojimo nazad i neznamo da igramo na rezultat,nego samo napadamo i samo napadamo i konsantno imamo 4-5 igraca na protivnickoj polovici imali loptu ili ne,jednostavno ne hebemo zivu silu i igramo isto protiv svih,trazimo tu loptu i rezultat toga su ovolike sanse koje pravimo.Kazem strah me samo tog terena i iskreno ja ocekujem Todora(neznam zasto
) ali mislim da bi njegov sut na ovom "terenu" mogao biti od velike koristi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Dole je teren i bez padavina goli k.urac realno,i toga me samo strah.U sustini je Dzeno stvorio takvu igru da mi jednostavno neznamo da stojimo nazad i neznamo da igramo na rezultat,nego samo napadamo i samo napadamo i konsantno imamo 4-5 igraca na protivnickoj polovici imali loptu ili ne,jednostavno ne hebemo zivu silu i igramo isto protiv svih,trazimo tu loptu i rezultat toga su ovolike sanse koje pravimo.Kazem strah me samo tog terena i iskreno ja ocekujem Todora(neznam zasto) ali mislim da bi njegov sut na ovom "terenu" mogao biti od velike koristi
Todor je za ove tkz. male utakmice majstor . Ima tu brzinu i sut i trebao bi sutra poceti umjesto Okica. Ocekujem jos da promjeni bekove (Baric.Protic) i da stavi Kovacevica umjesto Radovca .Nadam se da ce Mitrevski ili Kostic bar na klupi biti .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sutra lagano i hrabro do pobjede.. Ne bi me iznenadio ni neki kiks. S obzirom da su momci umorni, teren kahva.. jbg. Uglavnom nadam se pobjedi, al ne placem i ako kiks bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BordoMahala
- Kontakt:
Ma dobijamo raja ba, mojne mi tih pesimisticnih
Samo opusteno 
0:2 Bilbija i Radovac
0:2 Bilbija i Radovac
Danas pobjediti moramo, jer ako se bodovi izgube, veliki ce bit zaostatak za lišticom i svinjskim koji su imali mnogo teža gostovanja...A sad Saraj'vo igraj i pobjedi!

Teren kahva hahahah svaka cast care (Y)amorovski je napisao/la:Sutra lagano i hrabro do pobjede.. Ne bi me iznenadio ni neki kiks. S obzirom da su momci umorni, teren kahva.. jbg. Uglavnom nadam se pobjedi, al ne placem i ako kiks bude
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
fcsforever
- Kontakt:
ja nemam nikakvih nesoumica i stavljam DVICU
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.