I to ubjedljivu aBd !sarajlija je napisao/la:Sutra po pobjedu nema druge da se vratimo na lidersku poziciju!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to ubjedljivu aBd !sarajlija je napisao/la:Sutra po pobjedu nema druge da se vratimo na lidersku poziciju!!
Mislim da je i najavljeno da ce se utakmica odigrati u nedelju.hilmo je napisao/la:Mnogo su nam naši momci i momčići donijeli radosti proteklih dana tako da i eventualni kiks sutra ne znači tragediju. E sad šta je kiks sutra? Sve osim pobjede je kiks, to je jasno, jer mi smo Sarajevo![]()
![]()
Ne bi valjalo da prospemo sutra bodove, ali šta god da se desi, idemo dalje...
Vjerujem da će ekipa, koliko god bili umorni, dati sve od sebe na nas obraduju i donesu tri boda.
Ovaj komentator večeras reče da se sljedeće kolo igra u srijedu, onda mi prolongiramo sljedeću utakmicu
Čini mi se da je bila 1.5 a na njih 5.5esprit24 je napisao/la:Znal neko koliki ce koeficijent biti sutra na nas?? ja msm da bi realna kvota bila 1,40
hilmo je napisao/la:.
Ovaj komentator večeras reče da se sljedeće kolo igra u srijedu, onda mi prolongiramo sljedeću utakmicu
miky_hz je napisao/la:Dole je teren i bez padavina goli k.urac realno,i toga me samo strah.U sustini je Dzeno stvorio takvu igru da mi jednostavno neznamo da stojimo nazad i neznamo da igramo na rezultat,nego samo napadamo i samo napadamo i konsantno imamo 4-5 igraca na protivnickoj polovici imali loptu ili ne,jednostavno ne hebemo zivu silu i igramo isto protiv svih,trazimo tu loptu i rezultat toga su ovolike sanse koje pravimo.Kazem strah me samo tog terena i iskreno ja ocekujem Todora(neznam zasto) ali mislim da bi njegov sut na ovom "terenu" mogao biti od velike koristi
Teren kahva hahahah svaka cast care (Y)amorovski je napisao/la:Sutra lagano i hrabro do pobjede.. Ne bi me iznenadio ni neki kiks. S obzirom da su momci umorni, teren kahva.. jbg. Uglavnom nadam se pobjedi, al ne placem i ako kiks bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: armankosutic, johntravolta123, juka55, Pena, vedinjo98 i 51 gost.