HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Koja golčina 

to Stevoooo 

Uh kako ga zavalja Crnov,bravo Zrinjski
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
2:0, Crnov 

da sam sebe citiramKevin je napisao/la:željo mi nije uvjerljiv..moglo bi ovo danas vrlo lako biti reprezia utkamice željo-široki iz prošle sezone sad iz proljetnog dijela

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- primasquadra
- Kontakt:
Zeljo je ipak los . Mi,sarajevo i siroki cemo se pobit za titulu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedni padaju, drugi se dižu. Nekako logičan slijed događaja. Ne pratim utakmicu, ali mi je drago da vidimo različitosti u ovoj ligi nebitno o kome se radilo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
šta bi tek to bilo da je valjić dopustio da i široki pobjediLillard je napisao/la:Fino smo zgazili malene..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
molim te pazi na rijecnik... ti maleni imaju najvise trofeja u drzavi...Lillard je napisao/la:Fino smo zgazili malene..
ali svakako svaka cast na pobjedi!!! zasluzeno plemici... (vidis, ovako se postuje protivnik a ne kroz vrijedjanje)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Pošteno. U pobjedi se ne uzvisi u porazu se ne ponizi.jovanmaksimovic je napisao/la:molim te pazi na rijecnik... ti maleni imaju najvise trofeja u drzavi...Lillard je napisao/la:Fino smo zgazili malene..
ali svakako svaka cast na pobjedi!!! zasluzeno plemici... (vidis, ovako se postuje protivnik a ne kroz vrijedjanje)
Cujes, s vase strane sam dozivio nesto sto puta gore, pa hajde...jovanmaksimovic je napisao/la:molim te pazi na rijecnik... ti maleni imaju najvise trofeja u drzavi...Lillard je napisao/la:Fino smo zgazili malene..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Mi smo na sreću osvojili prvenstvo..
Nismo zaslužili apsolutno ništa..
Eto vam svima k....
Konačno smo i tu "tradiciju" prekinuli..
Razbili Želju nasred Grbavice..
Bravo momci!
Bravo treneru!
Bravo Ultrasi!
Ajmooooooooooooooooooooooooooo
Eto vam svima k....
Bravo momci!
Bravo treneru!
Bravo Ultrasi!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa eto, budi covjek i izadji iz sjene varvarstva i vrijedanja...Lillard je napisao/la:Cujes, s vase strane sam dozivio nesto sto puta gore, pa hajde...jovanmaksimovic je napisao/la:molim te pazi na rijecnik... ti maleni imaju najvise trofeja u drzavi...Lillard je napisao/la:Fino smo zgazili malene..

uostalom, ne razumjem cemu vrijedjanje sluzi uopsteno? ne mislim na tebe, nego na cijeli forum... ali dobro, nadam se da neces vise postupati djetinjastvo ubuduce...
cestitke na pobjedi!

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
bravo ZRINJSKI cestitke na pobjedi igracima treneru upravi

Lahko vam je djecu pobjediti.HercUSrcu je napisao/la:Mi smo na sreću osvojili prvenstvo..
Eto vam svima k....
Bravo momci!
Bravo treneru!
Bravo Ultrasi!
@as Roma...ljubomora je grijeh,Zrinjski je tamo gdje mu je mjesto-na vrhu tablice;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
nisam ljubomoran, odigrali ste pametno i požrtvovano. Na kraju skontam da je nešto slično onome od proljetos u kupu ...1-3...
kakva ljubomornaTaramba je napisao/la:@as Roma...ljubomora je grijeh,Zrinjski je tamo gdje mu je mjesto-na vrhu tablice;)

Nisi skontao poentu zajebancije

ps. od sutra opet niste lideri

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.