HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
bravo ZRINJSKI cestitke na pobjedi igracima treneru upravi

Lahko vam je djecu pobjediti.HercUSrcu je napisao/la:Mi smo na sreću osvojili prvenstvo..
Nismo zaslužili apsolutno ništa..
Eto vam svima k....
Konačno smo i tu "tradiciju" prekinuli..
Razbili Želju nasred Grbavice..
Bravo momci!
Bravo treneru!
Bravo Ultrasi!
Ajmooooooooooooooooooooooooooo
@as Roma...ljubomora je grijeh,Zrinjski je tamo gdje mu je mjesto-na vrhu tablice;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
nisam ljubomoran, odigrali ste pametno i požrtvovano. Na kraju skontam da je nešto slično onome od proljetos u kupu ...1-3...
kakva ljubomornaTaramba je napisao/la:@as Roma...ljubomora je grijeh,Zrinjski je tamo gdje mu je mjesto-na vrhu tablice;)
Nisi skontao poentu zajebancije
ps. od sutra opet niste lideri
Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.
Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.
Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- WalterWhite
- Kontakt:
A ti nisi nacionalist jel ?
Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Oh evo divova i ovamo,pa vi ako ne budete prvaci nogom se u guz... svi skupa sa onim omalenim Tanom!
Shvatili smo mi poantu zajeb... a ta je da privuces i ja ovu temu nekog razjarenog manijaka pa da nastane kaos!!
Zrinjski odigrao koliko je trebalo za povijesnu pobjedu na Grbavici!
Prvenstvo ide onom toku koje sam predvidio a to je Siroki,Tanovci i Velez sa nama u borbi za euro scenu!
Ostalo bi se samo brukalo po europi!
Vidi Advisera sto nas ne voli a nas kur... zaboli!
Hvala na cestitkama !
Shvatili smo mi poantu zajeb... a ta je da privuces i ja ovu temu nekog razjarenog manijaka pa da nastane kaos!!
Zrinjski odigrao koliko je trebalo za povijesnu pobjedu na Grbavici!
Prvenstvo ide onom toku koje sam predvidio a to je Siroki,Tanovci i Velez sa nama u borbi za euro scenu!
Ostalo bi se samo brukalo po europi!
Vidi Advisera sto nas ne voli a nas kur... zaboli!
Hvala na cestitkama !
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
za želja navijam od nasih timova, od europskih za Sarajevo, što pitas Cantona ?Taramba je napisao/la:Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:za želja navijam od nasih timova, od europskih za Sarajevo, što pitas Cantona ?Taramba je napisao/la:Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)
cestitke Zrinjskom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
Vec se sada digli kao da su ligu vec osvojoli kao i vecinu ovih godina..
E pitari, KUP JE VAS!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E pitari, KUP JE VAS!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne brini jarane, to nas silno motivise.Lillard je napisao/la:Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
E pitari, KUP JE VAS!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i jedva cekam da ukrstimo koplja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I da im opet tricu slozimo doleSabinho je napisao/la:Ne brini jarane, to nas silno motivise.Lillard je napisao/la:Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
E pitari, KUP JE VAS!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i jedva cekam da ukrstimo koplja![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bratsku tricu
jos imaju traume od Velikog Miloša 
-
fcsforever
- Kontakt:
@lillard ...naš buđet se nosi sa malenim "ko veliki" ...a da ne pričamo o tome koliko su nas švabe počastile za tv prava ili o tome da na jednoj tekmi zaradimo od karata ko vi za čitave 2 sezone...ili da pričamo o tome da smo jedini klub sa "vlasnikom" milijarderom. Zato uživaj..!!!!
Da ono, traume buahahha.. Neka srest cemo se...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Adviser je napisao/la:Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.
ovakve komentare nikad necu shvatitt. uvijek iso mi smo nacionalisti mi smo ovo mi ono...ne smijes vise ni svoje volit...
valjda vam je sada i jasno so su ljudi otisli sa foruma....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sude mi sto svoje volim 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.